Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Simán elfér benne bármi!
Nekem két kérdésem lenne a Ninja-val kapcsolatban.
Egyik, hogy van az első ventije mögött ugye a merevlemezes blokk. No ez nekem a TT házban csavarokkal van rögzítve, így könnyen ki tudom venni, de a Ninja-ban máshogy van rögzítve, nem tudom a nevüket ezeknek a cuccoknak, de ha ki szeretném venni belőle ezt a blokkot, akkor hogy csináljam anélkül, hogy bármilyen rongálás is történne a házon? Azért szedném ki, mert a winyókat átraknám máshova ...
A másik kérdés, hogy volt már róla szó, hogy az oldalsó, 8 centis ventihez ellenállást szeretnék kötni, viszont eszembe jutott, hogy akkor a kék ledekkel mi lesz, nem fognak már úgy világítani? Nekem úgy kéne, hogy csak a venit kapjon kevesebb feszt, hogy lassabban pörögjön.
-
proof88
addikt
Hello!
Megvettem egy ezüst Raidmax Ninja-t, és érdekességet tapasztaltam, ebben kérnék segítséget: oldalt kis venti van, talán 8 centis, de az nagyon hangos nálam, és nem tudom, mi lehet az oka? Annyira gyorsan pörög? Túlsüvíti az egész gépet! Ha odarakom a tenyerem a grilljére, akkor halkabb lesz, de fura, mert akkor mintha csökkene a fordulatszáma, de csak hallásra mondom ezt. Mit lehet vele csinálni? Tápra kell kötni, "periféria csatlakozóra".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 71 hó bolti gari! -
- Seasonic G12 GC-850W 80 PLUS Gold (G12-GC-850) új
- SZINTE ÚJ NZXT H7 Elite 2023 fekete (MÉG 2 HÓNAP ALZA GARANCIA)
- Lian Li Uni Fan TL LCD 120/140 és TL LCD Wireless 120 eladó
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest