- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Amit idéztél tőlem azt én is idéztem mástól
vagyis pontosítok, a raidmax gyártója küldte egy ph-s fórumtársak azt a levelet amibe ezt írta
.
Igen, "volna rá kereslet" csak kérdés hogy a gyártónak mi az az eladott példányszám amiért behozná Európába. Na mind1 ők tudják. Aki nagyon akar ilyen házat az megpróbálhat amcsiból rendelni egyet
meg is rendelheti csak kérdés hogy feladják e illetve ha igen akkor megérkezne e
. Ja + posta költség és akkor elgondolkodik az ember h ennyiért jobb házat is lehet kapni
.
-
Dani_kp
addikt
Viszont majd 1x szeretnék Smilodon-ból 1 Extreme Black verziót ha lesz rá pénzem és találok is.
Sok sikert hozzá
de szerintem kizárt hogy te olyat beszerzel! Európába egyáltalán nem forgalmaznak Extreme Black-et. Sőt tovább megyek hiába rendelsz USA-ból, azok meg nem fogják neked lehozni, mert egyszerűen nem hoznak be.
-
tikadani
csendes tag
Köszi! Akkor várom a képeket
Előre is köszi! Egyébként a világítás kikapcsolható benne? Nem a ventikre gondolok, hanem a házban lévő ''fénycsőre''. Alapból hány venti van benne, és mekkorák azok? Tudom biztos írtátok már, 3 rémlik, de volt olyan oldal ahol kevesebbet írtak... Szóval előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
-
WOW27
tag
Szia!
Csak az alaplapot kell csvarozni,kényelmesen jól szerelhető.
Sztem minden elfér benne,az elözö házamnál nagyobb,és a hűtése sokkal jobb!
Az alján a 2x3 ferde csik mindig kéken világít,ha dolgozik a két középső átvált pirosra.
És a benne lévő hátsó 12-es meg az oldalsó 8-as venti is kéken világít.
Feketét vettem,adnak hozzá mindent csak a leirás szükszavu.
Ha akarod csavarozhatsz is benne mindent,ha kiszeded a műanyag rögzítőket.
A fényképen fehérnek tűnik alul,de az ezüst! -
WOW27
tag
Tegnap elött vettem egy sagittát,jobbra nyílik az ajtaja! kb120 fokra lehet kinyitni.
Nagyon tetszik bár elöször ninját akartam,de nem bántam meg.Az oldalsó 8cm venti mondjuk elég hangosnak tünik,de a két 12-est nem is hallani!A reset gomb viszont érdekes mert kézzel szinte lehetelen megnyomni/sülyesztett/,golyostoll ,hurkapálca,stb kell hozzáNagyon jól szellöző,cool ház
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Túraautó topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Linux kezdőknek
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest