- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croatush
tag
Nem tudom hogy el kéne e férnie de így nem fért. De most látom h a használati utasítás is írja a vga berakás résznél hogy azt hogyan kell leszedni szal ez a probléma nem is egyedi, megvan a megoldás. Csak egy darab dróttal visszatehetem úgy h nincs ott a műanyag és akkor teljesértékű - amúgy sem elhanyagolható - kinézet
-
Croatush
tag
Nem akarok én passzívot, Nvidiával beszéld meg
De rájöttem hogy le lehet szedni róla azt a műanyagot (a ventivel meg a vasdarabbal együtt, de így is jól szellőzik az meg jó lesz hajszárítónak). Így most már befér. Am. veszek majd két ventit és rádobom a hűtőbordára hopp aktív hűtés
-
Croatush
tag
Na megjött a ház, nagyon fasza, csak az az egy baj, hogy a 7950gt passzív hűtésétől nem lehet becsukni az oldalát. Vagyis be lehet ha elferdítem, de akkor is hozzáér ahhoz a műanyaghoz, azt meg szerintem pár perc alatt magára olvasztaná. Nem lehet ezzel csinálni valamit azon kívül hogy aktív hűtést veszek a kártyára?
-
Croatush
tag
Waze nem bírtam ellenállni neki én is megrendeltem
Szerk.: Fotexnet (Gubó Webshop) 20,5k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest