Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Dyingsoul #672 üzenetére
De nem annyira.
Ő neked is raidmax ninja-d van, akkor úgy érdemes megcsinálni mint a hátsó 120-as ventinél, hogy az egyik szálba beiktatsz egy ellenállást.
De azért itt egy kép.szerk.: 6 hónap pihent a hátsó ventim és msot nem működött, de észrevettem hogy az egyik szál kiszakadt az ellenállásból. Leszedtem a az ellenállást összekötöttem a drótokat be a gépbe és lám működött is, de az az érdekes hogy egyáltalán nem hangosabb.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Dyingsoul #644 üzenetére
Tudom hogy válaszoltak, de azért leírom én is a tapasztalatom....
Engem egyáltalán nem zavart h 90°-ba nyílt, az ajtónak olyan jó a kialakítása hogy ha van bent mobilrack-ed akkor simán be lehet csukni. Ezt azért tartottam érdemesnek leírni, mert havernak egy ilyen házva van és amni az ajtóva van építve lcd kijelző attól nem lehet becsukni az ajtót ha van benne rack.
Ventikről. Nos 3 db venti jár hozzá, 2 db 120 mm-es és egy 80 mm-es, egy 120-as ami elől van és az oldalsó 80-as venti kék ledes, szép, erős fényük van. gyárilag az első 120.as befele tolja a levegőt az oldalsó 80-as szintén befele húzza és a hátsó 120.as meg viszi ki elég nagy teljesítménnyel, mivel hátul úgynevezett méhsejt kialakítású vagyis sok és jó nagy lyukakon távozik a levegő ezáltal szinte nincs is hangja a levegőnek mikor kavarja ki hátra. Mivel mind a 3 ventit 5V-os (4 pines) csatlakozóra kell kötni ezért szinte nincs is hangja. Én nagyon megvoltam vele elégedve. Még annyit hogy előre 120-as illetve 80-as ventit is fel lehet tenni.
Kb. ennyi. További kérdésed lenne akkor várom ide a topicba és remélhetőleg tudok rá válaszolni.
mod: nekem nem horpadt be a házam sehol! ami inkább zavaró volt az az hogy nagyon gyüjötte az új lenyomatokat és a maszatokat
, de ezt egy enyhén vizes ronggyal lehet orvosolni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest