- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Hi.
Szerintem az oldalsó 8 centis venti miatt nem fér el! Már 1 ember írta itt a topicba hogy leszedte és kívülről fogadta fel a ventit mert a videókártyától nem lehetett becsukni az oldalát.
szerk.: szerintem nézz valamilyen nagyobb házat. először a cooler master palettáján nézz szét szerintem
.
-
Dani_kp
addikt
A raidmax egyáltalán nem gagyi aki azt mondta vagy irigyel téged h olyat veszel vagy van neki másik....
1. Nem tudom h milyen konfigod lesz, de elégnek kell lenni a 450W-nak (sztem csak akkor kell nagyobb ha 2 db vga megy bele meg vmi nagy fogyasztűsú proci pl. egy c2q+vízhűtés)
2. Szabvány alaplap szóval tuti jó lesz bele.... -
Dani_kp
addikt
Érdemes biza, főleg hogyha többször szeded szét a gépedet. mint mások.....én ha vennék most gépházat tuti azt vennék.
Jah és nem kevés a 8 cm-es venti hátra, mivel az ugy is csak kifelé kavarja a levegőt (+ az újabb tápokon van 12 cm-es venti ami szintén huzza el a proci elől a meleget), de ezen kívül van 2 venti ami meg befele forgatja. természetesen ezeket megfordítva ellentétesen végzik a dolgukat. a jó szellőzesen kivül az a nagyon nagy előnye h könnyen hozzá lehet férni az alaplaphoz. Plussz szerintem nagyon "elegáns" és a plexi is az oldalán fokozza a kinézetét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest