Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Amugy ez nagyon érdekes kis megoldás, a harisnyával
lehet később énis ki fogom próbálni, de most még nem akarom elcsúfítani a kis ördögöt, nekem szemelőtt van az oldalsó világítás és nagyon bejön
Amúgy nálam is eléggé hangos, és erős is, mint egy mini porszívó! mondjuk sztem van is eredménye: az e8400esem gyári hűtéssel 30C fok körül van, ha unatkozik 
-
Dyingsoul
veterán
Nah megvan a ház és a benne lévő cuccok miatt sem kell szégyenkeznem
Iszonyatosan jó kis ház, jobbat már nemnagyon tudnék elképzelni. Kis hibájának azt tudnám felróni, hogy a pci-ra csatlakoztatott cuccoknál nem nagyon válik be az a csavar nélküli sín, ugyanis hiába nyomom rá, nagyon laza, nem lehet rápattintani. Végülis mindegy használtam pár csavart is, de a vinyót és az optikai meghajtót csavar nélkül nagyon kényelmesen és biztonságosan bele tudtam pattintani
Remek ház! -
Dyingsoul
veterán
Dani_kp-hoz lenne egy kérdésem
A ninjának az ajtaja nem idegesítő,hogy csak 90fokra nyílik? Gyárilag csak 2 ventillátor van hozzá hátsó, oldalsó)? Az elejére mekkora ventillátor vagy mekkorák szerelhetőek? az elől lévő ventillátorok számomra a legködösebbek, ugyanis arról sehol nem találtam semmilyen leírást hogy milyet lehet oda venni :S Ja és hogy ajánlott a venillátorok beállítása, ha két (hátul, oldalt) illetve három ventillátor van a házban? A gyári ventrik amik benne vannak mennyire hangosa?
Hát ez több lett mint egy kérdés XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet később énis ki fogom próbálni, de most még nem akarom elcsúfítani a kis ördögöt, nekem szemelőtt van az oldalsó világítás és nagyon bejön