Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Amugy ez nagyon érdekes kis megoldás, a harisnyával
lehet később énis ki fogom próbálni, de most még nem akarom elcsúfítani a kis ördögöt, nekem szemelőtt van az oldalsó világítás és nagyon bejön
Amúgy nálam is eléggé hangos, és erős is, mint egy mini porszívó! mondjuk sztem van is eredménye: az e8400esem gyári hűtéssel 30C fok körül van, ha unatkozik 
-
Dyingsoul
veterán
Nah megvan a ház és a benne lévő cuccok miatt sem kell szégyenkeznem
Iszonyatosan jó kis ház, jobbat már nemnagyon tudnék elképzelni. Kis hibájának azt tudnám felróni, hogy a pci-ra csatlakoztatott cuccoknál nem nagyon válik be az a csavar nélküli sín, ugyanis hiába nyomom rá, nagyon laza, nem lehet rápattintani. Végülis mindegy használtam pár csavart is, de a vinyót és az optikai meghajtót csavar nélkül nagyon kényelmesen és biztonságosan bele tudtam pattintani
Remek ház! -
Dyingsoul
veterán
Dani_kp-hoz lenne egy kérdésem
A ninjának az ajtaja nem idegesítő,hogy csak 90fokra nyílik? Gyárilag csak 2 ventillátor van hozzá hátsó, oldalsó)? Az elejére mekkora ventillátor vagy mekkorák szerelhetőek? az elől lévő ventillátorok számomra a legködösebbek, ugyanis arról sehol nem találtam semmilyen leírást hogy milyet lehet oda venni :S Ja és hogy ajánlott a venillátorok beállítása, ha két (hátul, oldalt) illetve három ventillátor van a házban? A gyári ventrik amik benne vannak mennyire hangosa?
Hát ez több lett mint egy kérdés XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet később énis ki fogom próbálni, de most még nem akarom elcsúfítani a kis ördögöt, nekem szemelőtt van az oldalsó világítás és nagyon bejön