Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Hali.
Én volt ninja tulaj vagyok. Kicsit furcsa probléma, de az lehet a "baj" hogy túl sok levegőt visz be és ez által nagyobb a szél zaj, ha viszont odarakod a kezed akkor elállod a levegő útját és a venti ez által ugyanazon fordulatszámon kevesebb levegőt juttat be így kisebb a szél zaj. Mivel nekem számítógép asztalba volt a gép egy zárt helyen kb. 2 centi volt az asztallap és a venti között ezért nálam nem volt hangos.
Ezzel max. annyit tudsz csinálni hogy megvágod a veti két kábelét és közé forrasztasz 2 db 2 ohmos ellenállást, így nem fog annyi feszt kapni és nem fog olyan gyorsan pörögni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- Seasonic Focus GX 750W Gold full modular
- NOCTUA NH-U14S U- TORONY CPU HŰTŐ (Intel 2011 re)
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest