- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Skynet258 #462 üzenetére
nem az úgy volt hogy a másik árlistán volt ahol leértékelt cuccok vannak meg látom meg is örütlem aszt hittem egy két karc vagy valami kisebb sebek
vannak rajta aszt moindják hogy ez egész eleje össze van törve úgy meg valhogy nem kell
(előbb azért írtam hogy elvitték mert lusta voltam leírni eszt mindet úgy rövidebb volt)találtam egy két infót a ninja-ról is és szeirtem semmivel se rosszab mint a másik
lehtne kcist szebb is de majd megszeretem -
-
ChromeX
addikt
válasz
Skynet258 #450 üzenetére
oké, egyre jobban tetszik, nem szándékozam belerakni neonokat csak, ami alapból rajta van az pont elég jól néz ki és semmi túlzás nincs benne, már várom a képeket, jah ha hazaértél csinálnál nekem olyat is ami sötétben van messzebbről és akkor látszik mennyit világít be egy sötét szobában
előre is kösszi
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Skynet258 #444 üzenetére
Nem tudnál küldeni pár linket mert ilyan recom házakat sehol se találtam:S:S(mistral honlapját se találtam
) RC-ZENITH akkor én is ilyen házat vennék mert látom ugyanaz mint a segitta csak 4 kval olcsóbb vagy veszek egy RaidMax Ares-ot az 11k és az több helyen kapható de a RECOM ház jobban tetszik
az Ares házakba hány venti van?:S:S aszt tom hogy van egy a plexin és több nincs többinek csak a helye van meg?:S
-
Dani_kp
addikt
válasz
Skynet258 #425 üzenetére
Skynet258
Nem csak a Raidmax Sagitta olyan mint a Recon Zenith hanem a
[RaidMax Ninja] és a
[Recom Backdraft]
is ugyan az és itt is csak a neve a különböző!!! Csak a Ninja olyan 16-18k. között van addig a Backdraft az csak 12-14k. körül van. De volt szerencsém élőbe is látni ilyen Backdraft és hát....nem ugyan olyan jó a miősége igaz csak minimális a különbség!!!
vagy itt a másik:
[RaidMax Smilodon]
[Recom Powerstation]
ez a 2 is teljesen egyforma csak a felirat más!!! Ja a Smilodon 23k. addig a Powerstation 18-19k.Szóval fogalmam sincs rola h most mivan. De akit érdekelnek a Recom házak annak itt egy [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged