Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Fotók, videók mobillal
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát nem nagyon
Én a vinyókérdést korábban úgy oldottam meg az előző házamnál, hogy az 5.25-ös helyek egyikében keresztben felfeszítettem két erős gumiból ilyen gumi-gerendákat, olyat ami a melegre nem volt kicsit sem érzékeny, és arra felfektettem a vinyót szépen! Még a seek-elést sem lehetett hallani, de egy dekányira sem! A raidmax házban persze ezt nem csinálhatom meg az elöl levegőt benyomató 12-es miatt, hiába ír hülyeségeket a hőfokmérő, a Samsung HD321KJ-t igenis illik levegőztetni. De már gondolkodom egy másikfajta felfogatáson a 3.5-ös helyen, tápcsere szétszedéskor megnézegetem kicsit jobban... Függőlegesen álló, gumikkal a levegőbe felfogatott vinyó az elképzelésem, a 12-es levegőjének pontosan az útjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én a vinyókérdést korábban úgy oldottam meg az előző házamnál, hogy az 5.25-ös helyek egyikében keresztben felfeszítettem két erős gumiból ilyen gumi-gerendákat, olyat ami a melegre nem volt kicsit sem érzékeny, és arra felfektettem a vinyót szépen! Még a seek-elést sem lehetett hallani, de egy dekányira sem! A raidmax házban persze ezt nem csinálhatom meg az elöl levegőt benyomató 12-es miatt, hiába ír hülyeségeket a hőfokmérő, a Samsung HD321KJ-t igenis illik levegőztetni. De már gondolkodom egy másikfajta felfogatáson a 3.5-ös helyen, tápcsere szétszedéskor megnézegetem kicsit jobban... Függőlegesen álló, gumikkal a levegőbe felfogatott vinyó az elképzelésem, a 12-es levegőjének pontosan az útjában.