Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Érdemes biza, főleg hogyha többször szeded szét a gépedet. mint mások.....én ha vennék most gépházat tuti azt vennék.
Jah és nem kevés a 8 cm-es venti hátra, mivel az ugy is csak kifelé kavarja a levegőt (+ az újabb tápokon van 12 cm-es venti ami szintén huzza el a proci elől a meleget), de ezen kívül van 2 venti ami meg befele forgatja. természetesen ezeket megfordítva ellentétesen végzik a dolgukat
. a jó szellőzesen kivül az a nagyon nagy előnye h könnyen hozzá lehet férni az alaplaphoz. Plussz szerintem nagyon "elegáns" és a plexi is az oldalán fokozza a kinézetét.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. a jó szellőzesen kivül az a nagyon nagy előnye h könnyen hozzá lehet férni az alaplaphoz. Plussz szerintem nagyon "elegáns" és a plexi is az oldalán fokozza a kinézetét.