- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
Azok a fémlapocskák a vinyó rögzítésére szolgálnak (ha a kifordítható részbe szereled a vinyót). Én nem találtam más megoldást és csavarral rögzítettem a VGA-mat.
drugsdog: Nézz még egy kicsit utána! Nem lesz nehéz komolyabb házat találni.
nesh20: kb 30 cm van. Ezt a felső vinyókeretnél mértem, nem a kifordítható résznél.
-
loosht
senior tag
Hőmérsékletek Smilodon házban, álló prociventivel, 35%-os házventikkel: [link]
Imádom ezt a házat! -
loosht
senior tag
Megoldottam a problémát egy ilyennel. Rádugtam az alaplapra és ezt oszottam szét két ventinek, amit így már tudok speedfan-nal szabályozni.
-
loosht
senior tag
A nevüket sajnos nem tudom de az ezen a képen látható barna csatlakozó megy mindegyik ventiszabályzóba és nekem olyan kéne amibe olyan megy, mint a fehér.
-
loosht
senior tag
Sziasztok!
Végre én is egy Raidmax tulaj lettem. Már nagyon vártam, hogy végre összerakjam a gépemet és lám elkészült. Nagyon bejön a házikó (Smilodon), baromi jó a szerelhetősége és nagyon jó benne a levegő áramlása. Meglepetésemre a processzornál lévő venti kifele szív(ott), így azt megfordítottam. Teszteltem a hőfokokat így is, úgy is, és befele fújó állásban a proci nem kevesebb, mint 12°C-kal, az alaplap pedig 5°C-kal hűvösebb. Egyetlen bajom a házzal, hogy kicsit hangos. Agyalok rajta, hogy mivel tudnám a ventiket szabályozni, vagy legalább lassabbra venni. Első gondolat egy ventiszabályzó volt, de sehol sem lehet kapni olyat, ami ezt tudná szabályozni. Gondoltam még, hogy a 12V-os ágat is 5V-osra kötöm, vagy csak simán beiktatok egy ellenállást. Valaki küzdött már ilyesmikkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóhifi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest