- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Hi.
Szerintem az oldalsó 8 centis venti miatt nem fér el! Már 1 ember írta itt a topicba hogy leszedte és kívülről fogadta fel a ventit mert a videókártyától nem lehetett becsukni az oldalát.
szerk.: szerintem nézz valamilyen nagyobb házat. először a cooler master palettáján nézz szét szerintem
.
-
Dani_kp
addikt
Nem neked írtam, de legközelebb használd a Válasz gombot
.
#750 börik39, 3 pines venti szabályzásra potméter, 3,5" vagy 5,25" helyre rakható 3-4-es venti szabályzó, vagy ha olyan az alaplapod akkor arra kötöd és lapról lehet szabályozni!
de ha tápra kötöd akkor ott már forrasztani kell, legjobb és legcélszerűbb ha 5V-ot kap, ekkor kellő lesz a légszállítás és halk is lesz
.
szerk.: off vége. ha további kérdéseid lennének venti szabályzást illetően azt itt vagy itt tedd fel!
-
Dani_kp
addikt
Amit idéztél tőlem azt én is idéztem mástól
vagyis pontosítok, a raidmax gyártója küldte egy ph-s fórumtársak azt a levelet amibe ezt írta
.
Igen, "volna rá kereslet" csak kérdés hogy a gyártónak mi az az eladott példányszám amiért behozná Európába. Na mind1 ők tudják. Aki nagyon akar ilyen házat az megpróbálhat amcsiból rendelni egyet
meg is rendelheti csak kérdés hogy feladják e illetve ha igen akkor megérkezne e
. Ja + posta költség és akkor elgondolkodik az ember h ennyiért jobb házat is lehet kapni
.
-
Dani_kp
addikt
Székesfehérváron nem vagyok jártas. De google is your friend
.
és ez hogy én csak kézpénzben vennék gépházat.
Ha netről is rendelsz akkor is csak kp-t fogadnak el, vagy szerinted nyalókáért vagy cigiért odaadnák?
-
Dani_kp
addikt
Hát ez marhára nem ide tartozik! De közlöm veled hogy a moddingolásnak is van külön topikja és szerintem mindenki ismeri az általad linkelt oldalt! Tényleg nagyon jó, de nagyon drága is!
szerk.: az nem modding amit megveszel és csak be kell szerelni a gépbe! az a modding amit te álmodsz meg képzeled el, és az alapoktól kezdve te csinálod meg!
-
Dani_kp
addikt
Van jobb de az 4k.! és azt hiszem h nincs 80 mm-esbe.
De mivel a venti lapátjain ilyen golflabda mintázatú a kialakítása ezért szinte "hangtalan".Az mind1 h hova fújja....
Az hogy nincs szellőző nyílás az se olyan nagy gond
de ha lenne akkor is olyan 2-3 fokkal lenne hűvösebb.
A ninja-nak szerintem nagyon jó a hűtése
réginek és az újnak is egyaránt
.
-
Dani_kp
addikt
először is tanuljál meg helyes írni, és használd a szóközt
....
másodszor írd le normálisan ponttal vesszőkkel elválasztva mert ezt az össze-visszaságot nem igazán értem....
de az átlag 44-50°C egyáltalán nem sok!!!
de ha nagyon zavar a hangja akkor cseréld le egy ilyenre! szerintem ettől halkabbat ilyen árba nem igazán találsz!
-
Dani_kp
addikt
válasz
GrassM@N #727 üzenetére
Hát abból a képből semmit se lehet kinézni....igen miután megírtam a hsz-t után néztem árakat és akkor láttam h 20-21k. a sima! de ez előtt utoljára 1 éve néztem a computermode-nál
.
Na mind1, én arra reagáltam h azt mondtad h nem lehet kapni, ez a cég + hírdeti. Ennyi!
Elnézést de itt Raidmax smilodon extreme black-ről volt szó!
a honlapon meg ez a neve: RAIDMAX 619WEBP Extreme Black
attól hogy benne van az extreme black szó közel nem biztos h smilod-ról van szó...
Illetve aki ilyen házat akart venni az kb. 2-3 hónapja írt a gyártónak egy e-mailt h hoznak e be Európába neki egy smilodon extreme black-et! Erre a gyártó írta h egyáltalán nem hoznak Európába ilyen házat, mert nincs rá túl nagy kereslet.De ha tévedek elnézést..
-
Dani_kp
addikt
válasz
theartofdota #723 üzenetére
.
Amúgy mi az oka hogy eladod? -
Dani_kp
addikt
válasz
theartofdota #716 üzenetére
hát azért annyira nem hangos az az oldalsó venti....
szvsz 10k.t is kérhetsz érte, mert az új fajta 18k.! a régi fajta kerül 15-16k.ba!
-
-
Dani_kp
addikt
válasz
theartofdota #711 üzenetére
-
Dani_kp
addikt
Viszont majd 1x szeretnék Smilodon-ból 1 Extreme Black verziót ha lesz rá pénzem és találok is.
Sok sikert hozzá
de szerintem kizárt hogy te olyat beszerzel! Európába egyáltalán nem forgalmaznak Extreme Black-et. Sőt tovább megyek hiába rendelsz USA-ból, azok meg nem fogják neked lehozni, mert egyszerűen nem hoznak be.
-
Dani_kp
addikt
válasz
LucifeI2 #702 üzenetére
a cooler master ventiket tudom ajánlani
klikk nekem is ilyen van csak 120 mm-esbe, alaplapra kell kötni szóval vezérelhető a dolog
.
Nekem a csavar mentes rögzítés nagyon bejött, kivéve a pci-es csatlakozóknál....mondjuk nekem nem esett le
de mint mondtam nekem az új "faj" volt már a tulajdonom, ott semmi negatívummal nem találkoztam
szerk.: a ventinél úgy értsd a ki-be kapcsolható dolgot h egy jumper kupak zárja a ledek áramkörét -> ha rajta a kupak világít, ha nincs rajta nem világít
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
LucifeI2 #697 üzenetére
Nekem is ninja-m volt, de az újabbik fajta. Miért lenne gagyi? szerintem nagyon jó
. Nekem nem volt nehéz leszedni az oldalát persze eleinte bűvészkedni kellett vele, de nem nagy ördöngösség
, kicsit hátrahúzod annyira h kiakadjanak a kis fülecskék amik kapaszkodnak a házba, utána meg húzd magad felé az oldallapot és már le is szedted
, illetve az oldalsó venti se volt hangos. A venti problémára most így hirtelen 3 ötletem van:
1. szedd le a porvédőt! úgy se sokat ér.
2. (ha az 1. nem hozna eredményt) Rakj ellenállást a venti kábelébe, úgy mint a hátsó 120-asnak
.
3. ami költséges...veszel másik ventit.
-
Dani_kp
addikt
-
-
Dani_kp
addikt
válasz
LucifeI2 #683 üzenetére
Aha értem. Jól tetted
én nem csalódtam benne. de amúgy ha jobban megnézed akkor látod te is h a ninja és a sagitta 2-között 2 különbség van...az eleje meg a plexi formája. Anyagra ugyan az mind a 2, felszereltségbe sincs különbség (ventikre gondolok) illetve a belő kialakítás is hajszál pontosan megegyezik
-
Dani_kp
addikt
válasz
#31757056 #674 üzenetére
Látom te se szereted a hangzavart
a winyó rezonanciát is lehet orvosolni, asszem van is ilyen célra kitalált valami, de általában ezt úgy csinálják, hogy a winyó és a keret közé ahova becsavarod oda gumibakokat (gumi alátét) raksz és úgy csavarod be a winyót vagy ha csavar mentes a rögzítése akkor meg azt a kis pöcköt tolod oda.
Sokaknál be vált.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Dyingsoul #672 üzenetére
De nem annyira.
Ő neked is raidmax ninja-d van, akkor úgy érdemes megcsinálni mint a hátsó 120-as ventinél, hogy az egyik szálba beiktatsz egy ellenállást.
De azért itt egy kép.szerk.: 6 hónap pihent a hátsó ventim és msot nem működött, de észrevettem hogy az egyik szál kiszakadt az ellenállásból. Leszedtem a az ellenállást összekötöttem a drótokat be a gépbe és lám működött is, de az az érdekes hogy egyáltalán nem hangosabb.
-
-
Dani_kp
addikt
Hali.
Én volt ninja tulaj vagyok. Kicsit furcsa probléma, de az lehet a "baj" hogy túl sok levegőt visz be és ez által nagyobb a szél zaj, ha viszont odarakod a kezed akkor elállod a levegő útját és a venti ez által ugyanazon fordulatszámon kevesebb levegőt juttat be így kisebb a szél zaj. Mivel nekem számítógép asztalba volt a gép egy zárt helyen kb. 2 centi volt az asztallap és a venti között ezért nálam nem volt hangos.
Ezzel max. annyit tudsz csinálni hogy megvágod a veti két kábelét és közé forrasztasz 2 db 2 ohmos ellenállást, így nem fog annyi feszt kapni és nem fog olyan gyorsan pörögni. -
Dani_kp
addikt
válasz
Dyingsoul #644 üzenetére
Tudom hogy válaszoltak, de azért leírom én is a tapasztalatom....
Engem egyáltalán nem zavart h 90°-ba nyílt, az ajtónak olyan jó a kialakítása hogy ha van bent mobilrack-ed akkor simán be lehet csukni. Ezt azért tartottam érdemesnek leírni, mert havernak egy ilyen házva van és amni az ajtóva van építve lcd kijelző attól nem lehet becsukni az ajtót ha van benne rack.
Ventikről. Nos 3 db venti jár hozzá, 2 db 120 mm-es és egy 80 mm-es, egy 120-as ami elől van és az oldalsó 80-as venti kék ledes, szép, erős fényük van. gyárilag az első 120.as befele tolja a levegőt az oldalsó 80-as szintén befele húzza és a hátsó 120.as meg viszi ki elég nagy teljesítménnyel, mivel hátul úgynevezett méhsejt kialakítású vagyis sok és jó nagy lyukakon távozik a levegő ezáltal szinte nincs is hangja a levegőnek mikor kavarja ki hátra. Mivel mind a 3 ventit 5V-os (4 pines) csatlakozóra kell kötni ezért szinte nincs is hangja. Én nagyon megvoltam vele elégedve. Még annyit hogy előre 120-as illetve 80-as ventit is fel lehet tenni.
Kb. ennyi. További kérdésed lenne akkor várom ide a topicba és remélhetőleg tudok rá válaszolni.
mod: nekem nem horpadt be a házam sehol! ami inkább zavaró volt az az hogy nagyon gyüjötte az új lenyomatokat és a maszatokat
, de ezt egy enyhén vizes ronggyal lehet orvosolni
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
pulsartomi #640 üzenetére
Aha. Szerintem feketén kívül mást nem kapsz Mo-n vagy megelégszel a feketével vagy elmész egy közeli számtech boltba és beszélsz a tulajjal, hogy neked pl. sárga kell és akkor hátha tud neked rendelni vhonann külföldről. Más ötletem nincs.
-
Dani_kp
addikt
válasz
pulsartomi #638 üzenetére
Hali.
Itt lehet kapni. Mondjuk nem tudom mit értesz színes alatt, na mind1.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Konfigos #630 üzenetére
Szerintem árba nincs különbség köztük, esetleg a cooler master cm 690 olcsóbb 1-2 ezressel. Nem a raidmax-el van bajom csak hát a 690 komolyabb ház, mivel a ninja-ba 3 venti megy bele a cm 690-be meg 7 db ventillátor és talán 1-2 kivételével mind 120 mm-es vagyis sokkal jobb a szellőzés a 690-nek.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Konfigos #628 üzenetére
Szerintem ne olyat vegyél, attól hogy ottvan az a 25-ös venti nem biztos hogy jól lehűti. Más gyártónak is van 25 cm-es ventivel háza és azt írták róla hogy jelentős hőmérséklet csökkenés nem tapasztalható.
Ha biztosra akarsz menni hogy mi lenne a jó akkor itt kérdezd meg, illetve azt is odavésheted hogy neked mi az elképzelésed.
De én inkább ezt ajánlanám.....és most nem a raidmax ellen vagyok csak észerűen gondolkodok
.
-
-
Dani_kp
addikt
-
-
Dani_kp
addikt
válasz
MR. Anderson #573 üzenetére
"PÉNZ BESZÉL KUTYA UGAT", ez ismerős szitu, sajna most jelenleg ebbe a cipőbe járok
-
Dani_kp
addikt
válasz
MR. Anderson #571 üzenetére
te tudod, szerintem a smilodon jobb azért, mert sokkal jobban szerelhető, ez a nagy előnye, a többit meg leírta MarioAna kolléga! És 8k.val simán ér többet, hidd el
!
-
Dani_kp
addikt
válasz
MarioAna #561 üzenetére
Kössz.
Hát elég durva a hátsó ventiknél az a "kivágás"....arra bőven ráfér egy kis reszelgetés a lyukak között (persze ha nem sajnálod az új házadat így reszelgetni). ja még amit én csináltam a ninja házammal az az, hogy ami oldalsó ventinél van fekete rács, na azt én kiszedtem, mert ugyan levegőt vitt be de egy rakás port is, én oda kivágtam egy kellően nagy női harisnyából egy kis anyagot ráfogtam a ventire és ráhúztam egy befőttesgumit h ott tartsa
. ugyan annyi levegő megy csak épp fele annyi por.
-
Dani_kp
addikt
Pedig itt is lehet kapni a Thermaltake-t....
-
Dani_kp
addikt
-
Dani_kp
addikt
A raidmax egyáltalán nem gagyi aki azt mondta vagy irigyel téged h olyat veszel vagy van neki másik....
1. Nem tudom h milyen konfigod lesz, de elégnek kell lenni a 450W-nak (sztem csak akkor kell nagyobb ha 2 db vga megy bele meg vmi nagy fogyasztűsú proci pl. egy c2q+vízhűtés)
2. Szabvány alaplap szóval tuti jó lesz bele....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Napelem
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged