Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Csaba...
üzenetére
Az igaz viszont van ilyen molex-ből 4 venticsati elosztóm amiből kettő 5v-os kettő pedíg 12 azthiszem(fekete-fehér színűek), így azzal már le tudnám halkítani

Shadow kolléga által priviben küldött képet linkelem erről az igen hasznos kis cuccról:
[link]
Jah és még mindíg alíg tudom elhinni h eza smileodon ilyen árért ennyit tud
Más házat már moddolni kell(de hogy néhány cuccot beszerezni az biztosű) h így nézzen ki mint ez gyárilag
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
Tegnap nekem is meglett az áhított smileodon házam és kb két órája szereltem be a gépem.
Meg vagyok elégedve vele nagyon, ennyi pénzért egyszerűen ennél nincs jobb ház.Arra számítottam hogy cska 2 ventit adnak hozzá de az összes ventihelyben van alapból, amik látszanak azok kék led-es ventik(összesen 1x120mm,4x80mm). Ez a szellőzőcsatorna kialakítás szerintem nem valami jó... a procihűtő előtt van egy kiszívó venti, mellette még1 a hátlapon így két irányból szívja el a levegőt a ház.. hát ne mtudom...
Annyit változtatnék amúgy a házon h a hátsó ventit 120as-ra cserélném a tervezők helyében, egyébként nagyon jó minden szempontból.
Egy apró kellemetlenségem volt vele: az ajtó alul nem csukódik teljesen, kicsit eláll a háztól ami nem vészes ugyan de ezt nem vártam volna
Jah a ventik viszont nem olyan halkak mint vártam, elég decens hangja van így azért a háznak.. éjjel így nem hagynám fennt a gépet tölteni miközben alszom..
Tényleg nem tudja vlaaki hogy hogy tudnám lejebbvenni a ventik fordulatszámát? Sajna csak 4tűs molex-ek útján kaphatnak áramot, 3 tűs csati jobb lett volna sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont gyárilag nem volt tökéletes és ez volt a lényeg..