Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vistaboy
üzenetére
Szia!
Azért köztudottan rosszabb driver támogatottság a terén az AMD. Én csak ezért veszek Nvidiát. Akinek számít, hogy mennyen pl. a linux rendesen (igen nekem számít) az csípőből nem vesz atit, mert egyszerűen a support 0. Ezért hiszem, hogy ha nem is teljesen de Cramacknak igaza volt azon a téren, hogy a driverek rosszak. Érdekes, hogy Nvidiával nincs gond. Aztán persze mehet a sárdobálás, hogy az auto balance a rossz, de elég hihetetlen ha Józsinál megy Dzsífórsszal, akkor Áronnál nem Atival, persze az igazságot nem fogjuk megtudni. Na meg ez a "kiadtunk este egy performance drivert" ez is olyan hihetetlenül gyors volt, és hihetetlen. Van mit fejlődni mind két félnek, azért Cramack letett már elég sokat az asztalra.
A többieknek meg akik ennyire hangsúlyozzák, hogy csúnya ez van szerintem. Tudni kell, hogy a cél platform az Xbox (akármennyire is nem), az ennyit tud. Nincs különbség a PC és a Box között... de mintha olyan meglepő lenne ez manapság. Vegyük példának az MW3- at, nagy cím ócska motorral (amit mellesleg Carmack írt 99 -ben), ott még sem ezen lesz a hangsúly.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.01
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest