Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
-
keIdor
titán
Gyerekek, ez egy nagy zsák hulladék. Maga a játék egy szar csőjáték, akkora csalódás ért, hogy uhh. Szerintem a Call of Juarez: The Cartel és a DNF után max egy fokkal jobb ez. Ezt nem hogy PC-n de konzolon se játszanám, pénzt maximum Steam-en adok érte majd ha 5€ lesz.
Leírom hogy ment meg mik a hibái, csináltam képeket is a gusztustalan szar grafikájáról is. Nem vagyok grafika buzi, elsősorban a történet miatt játszom játékokkal, ezért is favorit mostanában az Assassin's Creed pl. meg ezért várom jobban a Skyrim-et, mint a BF3-at, mert van komolyabb tartalom.Kezdem: konfig adatlapon, 1920x1080, 8xAA, mást nem is lehet állítani ugye. Driver a BF3 betás 280.38. GeForce-n még tűrhetően rajzolja ki a textúrákat, csak ha gyorsan forgok akkor látszik, de nem olyan szar, mint az ATi-s videókon, annál jobb.
Nem lehet állítani Vsync-et, pedig mintha menne mert folyamatos 60fps. Viszont csíkoz mint az állat, nagyon rossz. Nem értem mi ez, hogy nincs Vsync de zavaróan csíkoz a legkisebb mozdulás után is!
A járműveknek nulla a fizikája, a környezet ocsmány, a sziklák szépek, de a beltérnél a Quake 4 esküszöm sokkal szebb volt, mindjárt jönnek is képek. A játék egy csőjáték, mész előre és lősz, nincs olyan, hogy választhatsz irányt. Előre vagy hátra. Szerettem a Fallout 3-at és az NV-t, de ez ahhoz képest egy nagy nulla. Az tetszik, hogy az ellenfelek használják a falat a támadáshoz meg ilyenek, de amúgy annyiból áll a játék, hogy mész 10m-t, két ellenség, lelövöd őket, felveszel két tárgyat, tovább mész 10m-t megint 2 ellenfél, kinyírod őket, tárgyakat felveszed, mész tovább 10m-t... és ennyi. Csőjáték.Innentől beszéljenek a képek, okádék ahogy kinéz. Legalább grafika lenne, az elvitte legalább a Crysis-t is a hátán, itt az se fog menni, mint a Crysis 2-nél.

-
törölt tag
sikerült kipróbálnom a játékot, és egyszerűen nem találok szavakat, akkora fos.
a legnagyobb baja az, hogy csúnya, de nagyon
(legújabb nv driverek fenn vannak)off: mielőtt bárki warezt kiáltana, közlöm, hogy már le is töröltem mindenestül...
-
whatever
aktív tag
válasz
Great_Muta
üzenetére
már van javított változat.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Great_Muta
üzenetére
Az még a régi volt, ez már az új, javított.
Bár ezzel se érsz semmit! 
-
maszi99
őstag
Elgondolkodtató amit írtál, és most nem a linkre gondolok, hanem a további pc-s fejlesztgetésre

Sok hozzám hasonló haver csak azért tart gépet mert ez az egyetlen kikapcsolódása, de így nem sok értelme az egésznek.
Nem hinném hogy egyedül lennénk ezzel a jelenséggel, és nekünk azért van is rá hogy fejlesztgessünk is.
Lehet el kellene passzolni a gépet még időben
Ha majd nagyon unatkozok akkor kifosztok pár bankot, lövöldözök a cigókra, meg hasonló társai![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valahogy szórakozni kell a kemény meló mellett, oszt letojom a pc-t
Ha ez kell a világnak, ám legyen, csak utána nem akarom a sírást hallgatni, mert szerintem már sírtunk itt már jó páran épp eleget.
Na, mindenesetre azért szebb jövőt:

-
Źşë'
addikt
nekem is ez a legnagyobb bajom a cuccal, fizika kb annyi mint anno a doom3ban... az a tipikus műanyag motor, kopognak a golyó becsapódások, az animáció is mű, semmi fizika, csak a scriptelt vackok :/ és egy ilyen ember mint carmack ezt nem érti meg?! szerinte felesleges a dx11, oké de akkor ezek szerint nem csak ezért ragadt le a múltban, hanem fizikai modelt tekintve is! csalódás lett ez a játék ezek után, sok gameplay-t tekintve látja az ember h milyen a pc's port- mert ez valóban csak egy port...

-
Sonja
nagyúr
Egyelőre a játék tetszik így 5-6 küldetés befejezése után!
Viszont pl. a járművek "fizikája" pocsék, de ez még nem olyan nagy baj. Annál inkább viszont, hogy "beleakad" az útszéli tereptárgyakba. Lepattan pl. róluk és ilyesmi.
Ami még nem tetszik, hogy az ellenfél elejti ugyan a fegyverét megölése után, de nem lehet felvenni és hamarosan el is tünik. 
-
keIdor
titán
Abu szerint nem fog javulni az eljárások miatt
+ véleményem. Ha szar lesz a Skyrim, akkor szerintem többet nem költök PC-re, felesleges. Inkább elkezdem anti-warezelni a konzolt. Sajnálom, ez van.#181: Akkor SzlobiG meg Cybertrone örülni fog már látom.

-
L_ajos
őstag
Én csak továbbadtam az infót, amit egy másik fórumon olvastam. Majd pár órára rá kiírta a baromja hogy benézte mert valami máshoz szedett le patcht a steamje, csak annyira izgult hogy jó legyen a rage hogy benézte. Gondolhatod, commentben mennyien megköszönték neki az "infót"

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Tedd fel NV-re a Battlefield 3-höz való drivert és frissíts rajta profilt. Azzal kapsz egy Rage profilt is. Driver oldalról ennyit lehet tenni. A csodát a program oldaláról kell várni.
AMD-n ugyanez, ezzel a driverrel. [link]
Az Intel HD Graphics 2000/3000-hez jó a nemrég kiadott 15.22.50.2509-es csomag. A Sandy Bridge-et a streaming probléma kevésbé érinti. A legjobb reakcióidő a texture streamingre IGP-ből várható. Ha VGA van a gépben, akkor már rosszabb a helyzet.
Az SLI és a CF-re senki se várjon javítást. Ezzel a motorral lehetetlen. Az NV az update-ben már ki is lőtte az SLI-t. Gyanítom egy új profilban az AMD is így tesz a CF-fel. -
maszi99
őstag
Lassan már elérjük azt a szintet, hogy akinek pc-je van büntetjük, sőt újjal mutogatunk rá

Ajánlom is, hogy valamit nagyon sebtiben lépjenek, máskülönben nagy tábort veszítenek, és a hírükön (nevükön) is csorba esik keményen.NA NE MÁ

Azért van ami jó is ebben de gyenge vigasz, Dragon Age 2 esete, a bukás akkora lett, hogy visszatérnek a gyökerekhez, de az istenért nem kérnének elnézést a sok csalódott embertől hivatalosan, akik a pénzükért kaptak 1 semmit

Lehet 1-re több cégnek meg kell ezt tanulnia
Erre inkább csak annyit, hogy szebb jövőt:

-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak online!
(#172) L_ajos: Már tegnap este kijött egy 400MB-os patch a játékhoz!
-
Sirandrish
legenda
Ebben lesz lan coop vagy csak online coop?
-
L_ajos
őstag
Én nem veszem kézpénznek, de meggyőzőnek tartom a rage steam fórumán elmesélt problémákat, a youtube-ra feltöltött videókat, és egyébb "revjúkat", amiben szintén látható, hallható a hibák tömkelege. Még egyszer, a játék már MEGJELENT! ( USA ), és mi is azt fogjuk kapni. ( ha szerencsénk van holnapra már kiadnak javítást, amit mi egyből ezközölhetünk. De ettől függetlenül, vérlázító, égő, szánalmas ez a "prezentálást", amit két igen nagy nevű/multú cég müvelt.
Ebbe fölösleges belekötni. Főleg ha még azt is hozzátesszük hogy ezért 10k-t! kérnek.
+ mostmár megjöttek azok a hangok is miszerint, fizika nuku, hamar monotonná válik a játék stb.
-
maszi99
őstag
1 értelmű hogy nem kell senkivel sem együtt bólogatni, de kaptunk kintről pár hírt amit készpénznek veszünk

Lőttek 1 cég üzletpolitikájának ha használhatatlan terméket ad ki, természetesen tudom ennek sok összetevője van.
De én továbbra is azt mondom, hogy holnap után kiderülnek a dolgok, és mi magunk is el tudjuk dönteni mi a helyzet.
Előfordulhat hogy ennyire súlyos a helyzet, de akkor rohamtempóba kell lépni a fejlesztőknek, és nem hinném, hogy a bevétel leírása lenne a cél
-
L_ajos
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
A fórum NEM csak arra való hogy mások kedvéért Istenítsünk mindent. Továbblehet állnod ha nemtetszik.

-
intercooler
őstag
Csak azt nem tudom mit szidjátok itt
akinek nem tetszik ne vegye meg! aztán tovább lehet állni. A virágbolti-ra meg nem mondok semmit -
Vistaboy
veterán
Előrendelés részemről is lemondva. Legalább jövő hónapban lesz pénzem az Arkham City-re.

Ui.: Egyre jobban félek a Skyrim-től, remélem, hogy az nem így fog PC-n kinézni, mert akkor lőttek annak az előrendelésnek is.

-
Sonja
nagyúr
-
Źşë'
addikt
ezt mocskos mód kitesztelték ismét pcre :/ csak tudnám miért adunk pénzt játékokért?! ki se kellett volna nekik adni ezt a gány munkát pcre... eléggé elkeserítő.. és dühítő amit carmack is művelt a quake vonal után, szégyen hova bukott le az egész játékfejlesztő gárda
ezért pénzt kiadni, komolyan gondolták ezt?! 
-
Sonja
nagyúr
-
Ilsyde
őstag
Ez a másfél perces video tokéletesen osszefoglalja az egészet: http://www.youtube.com/watch?v=6IY7SAsQrko&hd=1
Régen rohogtem már ennyit

-
james001
veterán
Hehe. (Nem tudom volt-e esetleg már.)
-
romero28
senior tag
csak az a fura , hogy az aláírásodban ott virít a nem 20 ft-os géped , vagyis eszerint szeretsz felvágni azzal amid van , vagy amit elértél . az adatlapodon meg lakhelyként Sajóivánka van megadva - ez gondolom nem san francisco elővárosa...
- ergó , ha amcsiban élnél , az még az aláírásodban is benne lenne caps lock-kal 
-
törölt tag
A játékban lesz normális multi...mint fizetős dlc pár hónap múlva (sztem).
-
dangerzone
addikt
És mikor lesznek optimálisak hozzá? Vagy sosem?
Meg akkor mire jó, ha ilyen új technológiákat használ? Ha nem támogatja semmi?
Vagy konzol oldalon más a helyzet?Illetve az még érdekes, hogy vajon náluk előjött-e a probléma. Csak nem 1-1 vga-val tesztelték nv meg amd oldalról is. Érdekes

-
intercooler
őstag
a coop meg nem csak autókázásból áll [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az nem sokat ér, mert régi OpenGL driver van benne. Később lesz frissebb. Az NV is csinál egy Rage profilt. A dolog egyébként nem a driver oldalról hibás. Az API a limitáció. A hibák elfedésére program oldaláról kell frissítés. Elvileg lesz egy nagyobb patch hamarosan. Csodát ne várjon senki. Olyan új technológiákat használ a motor, amelyekhez nem optimálisak az aktuális a PC-s hardverek és API-k.
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
Van már AMD power driver.

-
Löncsi
őstag
Itt egy tökéletesen működő PC gameplay.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Itt nem az akaraton múlik a dolog. A Rage olyan fejlett technológiákat használ, amit PC-n nagyon nehéz megoldani az API+driver limitációkkal. Ez egyre rosszabb lesz, és még az aktuális konzolok is előnybe kerülnek. Az AMD és NV sem így akarta, de ennyit tud a PC-ben az aktuális feldolgozás modellje.
Lehet röhögni az AMD-n, hogy hülyék azok, hogy az API-k elhagyására buzdítanak, de megjött az első példa, hogy miért szeretnék ezt meglépni. -
maszi99
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Erős túlzásokat érzékelek, az amcsik meg amúgy is bénák, és túl kényelmesek.
Azért túlzás lenne azt állítani, hogy olyan játékot adtak ki ami a jegjobb gépeken sem tud futni sehogy.
NA NE MÁ
Ha így folytatják, lehet azért is megveszem
, nagyobb bakot úgy sem lőnék, mint a Dragon Age 2 esetében 
Amcsikkal nem kell együtt bólogatni, meg tudjuk majd ítélni mi magunk is szerintem. -
törölt tag
Még a Stalker se volt ennyire bugos pedig csak orosz verzió volt az elején de arra is kb. 10 évet vártunk.
BF3 és Skyrim marad már csak tuti vétel, nem baj legalább a Rage ára maradt sörre
-
Kinek mi jön be szerintem. Én kíváncsi leszek rá. Nekem a DNF is bejött, pedig mindenki fikázta - szerintem nem volt rossz. Erre a grafikai megoldásra is kiv. vagyok

-
Jarlaxle
senior tag
Hat ahogy nezem eggyel kevesebb lett megint az "instantget" jatekfejlesztobol, mara mar kb. csak a Blizzard, Bioware (DA2 mellett tekintsunk el
) meg a Dice maradt amelyiknel biztosan lehet allitani. hogy nem adnak ki szart. Elkeserito sajna.
Foleg amikor ilyen Carmack meg ID fele legendak engednek meg maguknak ilyet. -
dangerzone
addikt
Fenébe, pedig ezt én is vártam. Ezért is vettem egy 6850-est.
Dehát, akkor így...
Talán még az MW3-ban bízom. De ahhoz meg úgysem kell annyira böszme gép.Azért tényleg fáj, hogy az ID ekkora lószart képes összetákolni ennyi idő alatt.
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
én ma délelőtt betelefonáltam a GameShop-ba és lemondtam.
majd megszerzem annyiért, amennyit nekem megér. ez, így, nem teljes játék.WayneGace - biztosan nem máról holnapra, de az ilyen húzásoknak úgyis az lesz a vége, hogy kivéreztetik a PC játékplatformot. ha megnézed, minden a sprórolás, az integrálás felé halad, pár év múlva minimálisra csökken a diszkrét VGA piac mert minden az APU-ban lesz, addigra kijön az új konzolgeneráció és garantálom, hogy sokkal erősebb lesz egy akkori átlag PC-nél és álleejtős grafikát produkál majd - játékok pedig már most is vannak konzolra, amik nem feltétlenül agyatlan darálósak. szóval nagy lesz a csábítás. fejleszteni is sokkal egyszerűbb oda, mint PC-re...nem is folytatom.
az fáj csak, valami megmagyarázhatatlan okból, hogy a régi nagy fejlesztők milyen arcátlanul köpik pofán a PC-seket, akik hűek maradtak a régi dolgokhoz és naggyá tették őket. akik régen úttörők voltak, most szépen átsunnyognak a konzolokhoz, amit igazából nem lenne baj, de a módszer...a kamu áradat...a leszarom stílus...hát na. kár, hogy így lesz vége.
-
gainwardgs
veterán
Na ez igen ezért megérte előrendelnem
Le lehet egyáltalán mondani az előrendelést?? -
WayneGace
őstag
Ezzel nem értek egyet. Eleve miért költenének X összeget pc-s verzióra, ha az lenne a céljuk, hogy ne vegyék meg az emberek. Egyszerűbb és költségkímélőbb lenne nem elkészíteni. Tönkre tegyék a pc-s piacot? Ehhez nagyon egy húron kellene pendülnie az összes kiadónak. Valahogy kétlem, hogy ennyire összedolgoznának, akik egyébként rivalizálnak egymással. Ha meg tényleg összehangolnák a dolgokat, akkor végképp egyszerűbb nem kiadni a játékot.
Itt egyszerűen arról van szó, hogy egy nem kész vagy rossz minőségű játékot kapunk. Egyébkén annyit a pc-s piacról még, ha hirtelen a kiadók 100%-a nem adna ki játékot pc-re. Akkor lenne egy cég, aki fejleszt egyet, kiadja és vígan meggazdagodna a kiaknázatlan piacból. -
Egyel kevesebb gémet kell megvennem az idén, de jó azt még sírnak a warez miatt, ne csodálkozzanak ilyen munkát végeznek...
Szánalmas...

-
Sonja
nagyúr
Mivel erre nem a driver a megoldás!
Az autoexec.cfg file-ban létre kell hozni egy
set fc_maxcachememoryMB XXXX
opciót, ahol az XXXX a gépben található ram fele legyen! Tehát, ha valakinek 4GB RAM van a gépében, akkor 2048 szerepeljen ott.
Szerk.: Egyébként alapból a rage.exe-nek a prioritása alacsonyra van állítva, érdemes átállítani azt is.
-
arra gondolok már, hogy szándékos az egész szarakodás. szándékosan verik szét a PC játékok piacát, hogy a konzolok felé tereljék az embereket. egyszerűen nem hiszem el, hogy egy id a Doom, a Quake után képes, egyáltalán ki merészel adni egy ilyen konzolportnak is szar valamit.
kinek állhat ez érdekében?
hiányozni fog a PC gaming, nagyon. de nagyon úgy néz ki, hogy a generációváltásnál átállok konzolra. simán elérik az ilyen húzásokkal.
-
Ilsyde
őstag
válasz
WayneGace
üzenetére
Persze, nyilván látják hogy milyen a játék. Ehhez kulonosebb béta teszt sem kell, elég elindítani a progit.
Gondolom Bethesda bácsiéknál megvan adva a budget (mennyi bevételt kell elérni, mennyibol és meddig) meg a részvényesek is ordítoznak a pénzukért. Az id saját magával cseszik ki de ebben a pénzéhes világban nincs más választásuk. Ígyis-úgyis megveszi egy csomó ember, ha más nem hát konzolon. Demo meg béta nem volt hogy rontsa a bevételt.
A késobbi megvétellel az a baj hogy az elso hetek eladásai számítanak csak, ha az alulmarad (valamelyik platformon, vagy úgy egyébként) akkor buktának lesz elkonyvelve a játék

-
L_ajos
őstag
A hibák

Issues:
No Custom settings for Video Cards
No Console command Read here to enable the console key: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2154191 & via config file here http://forums.steampowered.com/forum...7&postcount=89
No Vsync options - Results in screen tearing - Forcing Vsync causes the game to crash the drivers and game(AMD)
Unable to skip intros??? To disable the intro videos put this "+set com_skipIntroVideo 1" in the launch options of Rage Via Steam.
Mouse acceleration?
Can't use Crossfire or SLI..
Bad FoV for PC's - Short-term solution: FOV adjustment howtoBugs:
Texture Streaming is bad and slow - http://www.youtube.com/watch?v=N7Ch6TX-Cbs&hd=1
Missing/blinking textures...
Game crashes when exiting the Arc.
LoD issues(popins dispersing items)
Crashing after intro video
Audio stuttering and not blending properly.
Occasional Artifacts appearing- http://img812.imageshack.us/img812/9...0322215294.jpg
Low Frame rates with occasional fps spikes
Loading saves causes videocard drivers to crash...
Game Fails to start with error code #51.És ez csak pár.. jönnek folyamatosan.
Sonja: fölötted ott az új driver eredménye.
-
Sonja
nagyúr
-
Löncsi
őstag
Geforce-on nem tudom jobb-e a helyzet, de ez nagyon gáz.
-
WayneGace
őstag
Szomorúan olvasom ezeket az infókat. Engem a grafika különösebben nem érdekel, legyen hangulatos. A videók alapját többnyire tetszett. A játékmenet viszont lényeges számomra. Ilyen bugosan nem illik kiadni. És az a legrosszabb, hogy ezeket azért látják a fejlesztők. Miért nem halasztják el a pc verzió megjelenést fél évvel? Inkább, mint égessék magukat és jövőbeli vásárlókat veszítsenek. Így talán egy év múlva megéri majd megvenni, hisz akkor vélhetően vagy inkább remélhetőleg patchekkel javítják a hibákat.
-
Sonja
nagyúr
FPS rész nincs multiba! Ez a teszt is hibának írja.
HE BAD: Lackluster ending, no FPS multiplayer, occasional design hiccups
-
Ryder62
őstag
Én sem vagyok grafika huszár de ez komolyan szánalmas, ahogy videókon látni: ahogy a srác forgatja a kamerát úgy rajzolódnak ki a textúrák. Mint mikor az Unreal Engine-es játékokban betöltés után minden homályos és után jelennek meg a normál textúrák. Csak hogy itt mindig fix az fps és ahhoz igazítja a játék a grafját. Öröm lesz úgy játszani hogy állandón villognak.

Szóval igen, elérkezett az az idő mikor a pc-s játékok ugyan úgy néznek ki mint konzolon és ebbe semmi beleszólásod sem lesz.
Jah de, azért a felbontást még lehet állítani.

-
nézzétek meg ezt, meg hogy milyen konfigon fut.
látjátok azokat a textúrákat?

meg a folyamatos akadozást?

hihetetlen.
-
keIdor
titán
Őszinte leszek... szerintem a 81% elég gyenge lett és az is csak konzol, a PC-t még inkább lehúzzák majd. A Metacritic-re adok is, egyetértek vele 10-ből 9-szer. Többre számítottam, a Deus Ex pl. 94%-os azt hiszem. A Batman: AA 91%, TES IV: Oblivion 94%, Fallout 3: 91%, Fallout NV: 84%, Half-Life 2: 96%, Half-Life 2 EP2: 90%, L4D2: 89%, SWKotor: 93%, AC2: 86%, ACB: 88% csak hogy említsek néhány példát és személyes kedvencemet.
Szerk.: Oké, persze a 81% sem rossz, de legalább 90%-ot vártam, ezek szerint tényleg nem olyan lesz, mint vártam és biztos tetszene, de lenne benne csalódás is.
-
L_ajos
őstag
No igen.
Amugy engem igazából még az se érdekelne hogy a graf elsőre "gagyi" ( majd orvosolják tool-al meg patchel. nem vagyok graf buzi. De az már elszomorít amikor azt írják, hogy ".. hamar unalomba fullad - az rpg elemek még a borderlands-nál is kevesebbek, sok a logikátlan rész.. stb." Nos, ezért 9k-t biztos nem adok ki. pedig a co-op miatt lehet megkockáztattam volna ( a sima multiról nem tudok semmit, hogy csak az a autó-"os" -e. vagy több.
Na kiváncsian várom a fejleményeket. Amugy aki felnéz youtube-ra, egyre több a "bugged" videó... katasztrófa

Igen, kapitalizmus van
ezért irigykedem néha a szocreálban élőkre ( és nem azokra akik akkor voltak 10 évesek
) -
na akkor erről ennyit, b@sszák meg a szarjukat. erre a címre számítottam leginkább és biztos voltam benne, hogy a videókon látható konzolfos grafika nem köszön vissza a PC-s változatban. külön textúrapakk? valamikor később? rendben. akkor majd valamikor később megveszem féláron, használtan vagy akciósan.
helló Rage és id, köszi igazán. egy álommal kevesebb. (és 10k-val több a zsebben)
-
keIdor
titán
Így legalább tudom, hogy a Skyrim-et is konzolra szerezzem be. Tényleg sajnálom.
Pedig irányítás miatt az fps nézetű játékokat jobb lenne egérrel, meg modern hardverrel játszani a grafika miatt, de nem ilyen áron.Szerintem nem szánalmas, kapitalizmus van, nem kell megvenni és kész, ezzel el is van intézve.
Új hozzászólás Aktív témák

- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mondjuk HD3000-rel jobb lenne de mindegy 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(legújabb nv driverek fenn vannak)

Viszont pl. a járművek "fizikája" pocsék, de ez még nem olyan nagy baj. Annál inkább viszont, hogy "beleakad" az útszéli tereptárgyakba. Lepattan pl. róluk és ilyesmi.

- ergó , ha amcsiban élnél , az még az aláírásodban is benne lenne caps lock-kal