Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
őstag
Tudna valaki segíteni Fraps al venném fel a játékot és 17fps re lemegy.... új ATi driver van fent
régen volt egy driver amivel jó volt... de azzal textura volt rossz 
-
XCube
tag
A GPU Transcode lehetővé teszi, hogy a megatextúrákat a VGA számolja és ne a CPU, ami segít abban, hogy gyorsabb legyen a streamelés (gyorsabban töltődnek be, kevesebb a késés).
A megatextúrázás pedig egy olyan eljárás, ami óriási méretű textúrákat használ a területek textúrázására. Konyhanyalvan abszolute lényegre törően az a haszna, hogy több részletet lehet belevinni a grafikába, mert nem külön layerekként jelennek meg a textúrák, hanem merge -elve, tehát nem 8 passban (5 textúra, 1 normal és 1 specular) kell egy falat renderelni mondjuk, hanem csak háromban (1 textúra, 1 normal és 1 specular). Felhasználható arra is, hogy az árnyék információkat is rávigyük, így a statikus árnyékokat nem kell a GPU -nak kiszámolni, bekerülnek a textúrába. Tény, hogy statikusabb lesz tőle a grafika, viszont rengeteg erőforrást lehet spórolni vele, illetve lényegesen több részlet adható az adott játékhoz. Elkerülhetők vele a monoton módon ismétlődő felületek, sokkal egyedibb világot lehet vele csinálni
. -
mokus1
addikt
Erről a megatextures dologról, hogy miben más miért jobb mint ami eddig volt, hogy működik.Elvétve találok egy két dolgot de nem sok. Bár találtam olyat is hogy elméletben képes 128000X128000 pixelre is képet rakni
Szerk:Egyébként én ezeket a játék utáni nyilatkozatokat nem értem. "Carmack: elégedtlen a játék teljesítménnyel" meg a hasonlók. Nem probálták ki egy pc-n se csak valami űrcuccon?!
-
Hunork
veterán
Hááát, az a gáz, hogy annyira nem vagyok otthon az ATI/AMD témában, de a topik elejében nagyon sok hsz van erről....tudom, idő kell hozzá, meg mondom, a laposokkal amúgy is hadakozik a Rage...(bár imádom, meg az egész ID munkásságát, de most én is csalódtam a Mesterben...)
És köszi, én vagyok Jack! Vagy már mondtam...

-
mokus1
addikt
[link] Hát nagyon úgyfest hogy kaka rá az ati. Bár ezt megerősíthetné valaki még

Mondjuk sajnáltam is hogy nem GT540 van a gépben sokkal jobban kilehet használni ott mindenféle programmal a VGA-t itt meg elég fos.Most lett új az avatarod? Előbb mint ha még nem ezzel a fejjel beszéltem volna

-
Hunork
veterán
Igen, az adatlapomon lévővel toltam, meg tolom még később is. (ez sem lesz letörölve a gépről...
) És én kipróbáltam azt is, amit linkeltél, de nem számított, hanem az első patch, majd a beállítások, ahogy írtam fentebb, meg a második patch. Most pl. a rageconfig.cfg-t ki is töröltem, aztán hasít, mint állít, a hangulat nagyon jó, ha nincs Fallout 3, akkor a Rage a nyerő... -
mokus1
addikt
Neked egy gigás a VGA-d ugye? az ami adatlapodon van? Mert eddig csak olyan cikket találtam ami alapján 1,5gigától lehet engedni ha jól olvasom geforce.com
atihoz mondjuk lehet nem a legjobb -
mokus1
addikt
Akkor játszom vele majd mindjárt este hogy fasza legyen mert a hangulata az etalon.

Érdekes nekem erre a gpu transcode dologra azt mondja unsupported hardware:S
i7 720qm
6GB DDR3 1333mhzen
Ati Hd5650 1gigával.
Elvileg minden támogatja a legujabb utasításkészleteket amit láttam youtubeon vagy a fórumon:S
-
Hunork
veterán
Szia!
Hát igen, az AMD karik...de nézd meg ezt: rage config maker Itt kísérletezhetsz, hátha lesz javulás.
Személyes tapasztalatom: legyen meg mindkettő patch! Már megjelent a második.
Nálam így néz ki a Video options:
AA: 8x
Vsync: ON
Texture cache: Large
AF: High
Texture detailed: OFF (nálam ennek kikapcsolása jelentősen megnövelte a textúrák kirajzolása körüli macerát!!!)
GPU Transcode: Enabled (többmagos procikhoz, főleg ha 4, akkor nagyon kell)
És én is FullHD-ben nyomom az adatlapomon lévő konfiggal.
Majd írj, hogy mit sikerült elérned. -
mokus1
addikt
Ez a Gpu Transcode mit takar pontosan?
-
mokus1
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Most olvastam végig abu hsz-eit.
hát akkor ahogy kivettem az időzítések lehetnek hergyák meg a memória maga is. DDR3 1333 talán cl9
meg i7 , bár azt nem néztem hogy dolgozik a cpu alatta de ezt meg is nézem mindjárt.
Igazából bosszantó hogy 60FPS-sel fut és ha fordulok leesik és rajzol ez pár század mp de látod végig szarul néz ki egyelőre -
huskydog17
addikt
Nem, ez is tévedés. Nem a VGA memória-sávszélességének kell magasnak lennie, hanem a CPU-RAM között van szükség brutális sebességre. VGA terén az a legfontosabb, hogy minél nagyobb mennyiségben álljon rendelkezésre VRAM, de annak a sebessége nem számottevő. Azt hiszem a topic első pár szár hozzászólása pont a technikai részt elemzi, ha érdekel a játék technikai oldala, akkor azokat érdemes átolvasni, ugyanis Abu nagyon sok okosságot leírt.
-
mokus1
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Hát nekem az pont hiányzik laptop-ot használok.Így VGA téren van 40GB/s
a sima memória meg ddr3 1333mhz-es mindjárt utánnaolvasok akkor ennek -
huskydog17
addikt
Nem, ez nem bug. Ha a legfrissebb (12.1a preview) driver + 1.2 patch kombóval is nagyon zavaró még, akkor sok mindent már nem tudsz tenni. Ez nem bug, hanem a motor (Tech 5) jelleméből adódik, de ezt Abu már számtalanszor leírta ebben a topicban is. Végtelenül leegyszerűsítve a dolgot, a Rage-nek nem gyors VGA, hanem brutál gyors memória-alrendszer kell.
Egy esetleges 1.3-at patch-ről nincs hír, hiszen néhány napja jött ki az 1.2-es. Ha azonban figyelembe vesszük a játékosok panaszait - miszerint még mindig van jó néhány, nem grafikával kapcsolatos bug -, akkor jó esélye van egy további javítócsomagnak. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Most kezdtem el a RAGE-el játszani vagyis probáltam. Legújabb patch fent és semmi egyéb móka. Ati vga... Visszaolvasgattam hogy ez nem egy előny
A lényeg hogy állok a szabadban 50-60fps szép a kép de amint fordulok töltödnek be a textúrák, és így eszméletlen ocsmány az egész.Erre van valami megoldás? -
huskydog17
addikt
Aki még játszik esetleg a játékkal vagy akit csak érdekel, annak fontos információ lehet, hogy megjelent az 1.2-es javítócsomag. Ez a patch javít a nagyon sokat kritizált, ronda textúrákon, amikor a játékos közelről néz egy textúrát, akkor az nagyon mosott volt. A javítást felkonvertálással és élesítéssel érik el, ami igencsak CPU intenzív dolog, ezért az id kifejezetten Quad-Core CPU-k megléte esetén ajánlja a funkció használatát. Fontos, hogy a textúrák nem lettek kicserélve, vagyis senki ne várja azt, hogy sokkal sokkal szebb lesz az összes textúra! Az új textúrajavítási funkciót a Video beállítások menüpontban lehet aktiválni Detail Textures néven.
Itt elolvasható a hivatalos változtatási lista és ezen felül két képet is találni a link alatt, ahol a patch előtti (pontosabban Detail Textures), illetve az utáni állapotot láthatjuk. Mindenképp érdemes átfutni egyszer a teljes változtatási listát. -
Hunork
veterán
válasz
AthlonXP
üzenetére
Totál igazad van. Bár én szétmódosítottam a rageconfig.cfg-t, és már nem kell várni, bár néha előfordul egy-egy körbetekintéskor, de már nem annyiszor és nem a teljes cuccost rajzolja ki. Igen, én is csodálkozok, a Doom3 szebb volt a maga nemében, ez tény. Pont a Fallout 3 kapcsán jutott eszembe, hogy mennyit merítettek onnan, nyilván nem mindent és nem úgy, de nagyon látszik a kötődés. De végül is jó játék, nekem tetszett. És azt ne feledd: Fallout 3-hoz hasonlítani nem ér, inkább RPG/FPS, míg a Rage max FPS/rpg. Direkt így írva!

(bár nekem 47 óra szenvedés után véget ért a Fallout 3, mert már olyan sűrűn fagyott ki az eredeti játék, hogy nem bírtam idegekkel, és töröltem. Most várom a New Vegast) -
AthlonXP
őstag
Nem is a grafikával van itt a baj, az csak egy dolog!
Hanem azzal, hogy indokolatlanul nagy a gépigénye, ahhoz amit mutat. Na meg milyen dolog az, hogy amikor körbefordulsz, akkor fokozatosan rajzolja ki a textúrákat a környezet elemein?!
Ráadásul a megjelenése után hónapokat kellett várni, hogy egyáltalán játszani lehessen vele ( nem érdekelnek az nVidások )!
Egyébként biztos nem lenne rossz játék, de sztm a Fallout 3-nak a nyomába sem ér ( csak hogy maradjunk a poszt apokaliptikus játékoknál, mivel említetted ). -
Hunork
veterán
válasz
Monya78
üzenetére
Na végre!

Hányszor mondtam én is, hogy nem (csak) a grafika számít! Mindenki ezzel jön, hogy a lombos fán a falevelek hogyan rezegnek. Mintha egy háborús fps-ben ez annyit számítana...
A hangulat, az érzés, ami kell, hogy ott üljünk órákat.
Ilyen nálam a Deus Ex, a Rage, Tron 2.0, Max Payne első része, és most meg a Fallout 3 (990- ért vettem
)
Bár az is lehet, nem biztos, hogy mi, akik ezt írjuk, azért már nem 20 évesek vagyunk...
-
A késes minijáték hogy működik? Akármikor nyomom, mindíg elvágja az ujját...
-
Mondjuk peccset se töltött, lehet, hogy ez már olyan verzió, amiben eleve benne van?
-
Na most akciós az 576-ban a játék, beruháztam rá én is, bár féltem az ATI kártyám miatt.
Tökéletesen röccenés nélkül megy, pedig nem állítottam semmit.
Viszont van ez az Anarchy Edition csomag. Felmentem a steamre és aktiváltam, de nem látok semmi változást, és nem is töltött le semmit. Ha ajátékban rámegyek a downloadable content menüre, akkor bejön egy "hoppá, a te régiódban nem elérhető stb." szöveg.
Mit kell még csinálni? -
Monya78
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Pl. Crysis2, Battlefield3 grafikailag hiába voltak jobbak, valahogy alig vártam hogy vége legyen a játéknak, Rage hangulata sokkal jobban megfogott, számomra ez a fontosabb egy játékban. Na jó 2011-ben talán még a Witcher 2 volt bejövős játék.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Hát arra én is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Monya78
veterán
Nálam jó a grafika, és majdnem mindig 60fps körül sebességgel ment 1920x1200-ban ATI 5830-as kártya + 11.12-es driver + 1Gb körüli Patch felrakása eredményezte ezt.
Maga a játék nagyon komoly, utóbbi pár évre visszanézve nálam ez a best of...

Nekem normál fokozaton több mint 14óra volt a kijátszás. -
AthlonXP
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Vagy ne játsszon ezzel az nVidia-s hulladékkal főleg, ha más játéknál nem jön elő a hiba!
Egyébként a 11.11-es driver óta nálam gond nélkül megy 1280*1024-ben high beállításokkal, 4870-en .
Na mondjuk én nem is játszok már vele, majd ha esetleg lesz hozzá magyarítás, bár lehet akkor sem.
Nagyon idegesít, hogy amikor fordulok a karakterrel, akkor fokozatosan tölti a gép a textúrákat, ráadásul nem is nagy cucc grafikailag az egész, bár ezt elviselném, ha legalább jó játék lenne, de nem az. -
killer095
őstag
Sziasztok az én problémám a következő lenne:
[link]
A legujabb ATI driver van fent!
Valaki valami megoldást? -
gabo9201
senior tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Nem. Pont azért tettem fel, mert nélküle ugye nem igazán lehet lejjebb venni a grafikát. Vagyis ami a menüben van az jóformán egyenlő a nullával. Ha a cfg-ben a beállításokat lebutítottam észrevehetően csúnyább lett a játék, de a sebesség egy csöppet sem nőtt.
Próbáltam a felbontást levenni 1280x720-ba is, de így sem volt semmi javulás.

-
gabo9201
senior tag
válasz
gabo9201
üzenetére
Közben feltettem újra és a mostani legfrissebb driverrel plusz a játékhoz kiadott Patc-el +cfg módosítással a textúrák viszonylag jók.
Viszont most meg lassú a játék, de kegyetlenül. 10-25 FPS-t produkál. Alapból a patch és cfg módosítás nélkül igaz nagyon rossz textúrákkal, de fix 60 FPS volt.
Próbáltam a cfg-ben a grafikára utaló dolgokat lejjebb venni ami a játék kinézete alapján sikerült is, de a sebesség egyáltalán nem nőtt

-
gabo9201
senior tag
Hello!
Megjelenés óta van valami tuti recept arra, hogy mit kell csinálni az AMD kártyával rendelkezőknek, hogy normálisak legyenek a textúrák?

Annak idején leszedtem, de a rengeteg hiba miatt hamar meg is váltam tőle

-
Látom behalt a topik, nem is csoda. Szerintem senki se erőltesse, ez a game nagy fail.
Egyébként ini-t lehet vadászni a neten. [link] -
rsf
senior tag
Én is annó mindent kipróbáltam cfg szerkesztést stb. de semmi nem használt
De a 11.11a perf. driver (és semmi buhera) óta nincs igazán gondom, csak néha magától kikapcsolódik a Vsync és akkor mozgáskor látok egy vizszintes csíkot. Ilyenkor a setupban ujból ON ra rakom aztán elvan egy darabig.
Ja a karim egy HD6870.
Üdv. -
->Raizen<-
veterán
A rage tökéletesen fut az apuval is =(a6 3400m) direkt azzal indítottam el hogy majd nem igen lesz textúra streamelés nem is igen késik. Tudtam én hogy tetszeni fog a játéknak a Llano.
Nem buheráltam semmit. 
-
^Killerke™
csendes tag
sziasztok. nem boldogulok a rage cfg-vel, nem akar szebb lenni...ha valaki megdobna egy ultra cfg-vel ami tényleg brutális, szeretném a VGA-mat kicsit megizzasztani (asus gtx 580dcii) köszönöm a segítséget. Másik kérdés hogy ezt a cfg-t ugye létre kell hozni? nem egy meglévő cfg tartalmat törölni és abba beleírni? köszönöm
-
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Ez kicsit OFF, lehet, hogy már mindenki tudja, nem tudom, de ma találtam egy érdekes oldalt.
Ezen az oldalon a játékhoz lehet webfelületen szerkeszteni konfigurációs fájlt, azoknak, akiknek gondjaik vannak-voltak. Rengeteg beállítási lehetőséget találunk, minden részletre kiterjedően!!
Nagyon kellemes és kényelmes dolog, bár az angol szótár legyen kéznél, ha épp nem vagyunk pöfiktek!
Ez az oldal:Rage Tweaks
Ez meg maga a szerkesztő: Rage Config.cfg
Persze a kapott tartalmat ki kell másolni, majd a játék Base könyvtárában a korábbi cfg fájlba beilleszteni. (eredeti azért mentsük el valahová, majd töröljük a tartalmát)Bár nekem sok gondom nem volt vele eddig sem, de a tegnapi új NV Driver és a megszerkesztett cfg segedelmével még szebb lett a látvány, továbbá eltűntek az 1mp-es "textúra után-rajzolások" is.
Nagyon figyeljünk oda a szerkesztésre, tényleg fordítsunk, ha valamit nem értünk! GTX550Ti van nekem, de sok esetben a Very High értéket adtam meg, talán ennek is köszönhető a javulás, nem tudom, de azt igen, hogy most is 59,87 az Fps!

Ha már köztudott ez a megoldás, akkor elnézést, ha meg nem, akkor remélem, tudtam segíteni!

-
mickemoto
őstag
Üdv!
Elakadtam a játékban ott ahol a börtönből kell kiszabadítani a muksót, át kellene menni egy kapun ami elektromosan védett, de nem találok hozzá vezérlő oszlopot amit felrobbanthatnék.
Valaki?

-
szasanyi
félisten
válasz
AthlonXP
üzenetére
A rendszer újratelepítése meg szerintem is fölösleges. Nem hinném, hogy attól megjavulna a játék. - első kézből, tapasztalat alapján tudom mondani, hogy ez így van. Unalmamban megcsináltam a reinstallt a gépen (E8400, 4GB RAM, HD5770 1GB), több drivert kipróbáltam és mind1ikkel ugyanolyan sz@r, játszhatatlan volt a játék.

-
AthlonXP
őstag
Remington2 tapasztalata most nem mérvadó, mert neki az adatlapja szerint nVidia kártyája van. Azzal persze, hogy megy rendesen ez a szar, hisz ők támogatják! Az volna az érdekes, ha ő is kipróbálna a gépében egy ATI kártyát.
A rendszer újratelepítése meg szerintem is fölösleges. Nem hinném, hogy attól megjavulna a játék. Nekem tiszta telepítéssel sem jó, pedig lényegében minden más régi és új játékom is gond nélkül megy, csak ez nem.
Itt szerintem igazából csak egy direkt az ATI-sok részére kiadott javítás segíthetne, mert nem hiszem, hogy ezen sokat tud javítani az AMD a drivereivel. Hisz a hiba nem náluk van, ha így lenne, más játéknál is előjönnének a hibák, nem csak ennél lenne gond. Az a legrosszabb az egészben, hogy ahogy olvasom, ezek a hibák függetlenek attól, hogy épp melyik típusú ATI kártya van a gépben. Mert régi és új kártyákkal is gondja van a játéknak.
Legalább is nekem ez jön le az itteni hsz.-ekből. -
embe
nagyúr
válasz
AthlonXP
üzenetére
Sajnos ez van! De biztosan "nálad van a hiba" - mit ahogy nekem írták korábban.
Nekem is MW3, BF3 megy gond nélkül, csak ez szarakodik. Javasolták a win újra telepítését. Én egy játék miatt nem rakom újra a gépet. Annyira nem csikolja a fantáziám. Legfeljebb amiatt, hogy mi lehet vajon a megoldás rá?!?
De mint írtam a 11.6-os driverral simán ment.remington2 : Véleményed szerint mi lehet a gond?

-
AthlonXP
őstag
Hát, hallod most én is újratelepítettem a gamét, frissen telepítve a 11.11-es diver, a játék patchelve van és használhatatlan!
A 11.10-es driverrel megvolt a 40 FPS-em 1280*1024-ben high-on, most meg ugyan ilyen beállítások mellett van 15!
Ráadásul minden forduláskor 1-2 másodpercig töltögeti a texturákat a gép, meg néha meg is akad.
Egy rakás szar ez a játék úgy, ahogy van!
Le is töröltem a francba. Minden más játék, pl: MW3, BF3, NFS Run, tökéletesen megy, akadás, lassulás nélkül, ez meg itt szarakodik nekem!
Muszáj lesz nVidia kártyát venni, minden játékot az szponzorál, az ATI-val meg csak a szívás van állandóan! Persze ez az nVidia és az általa "lefizetett" fejlesztők hibája, nem az ATI-é. -
kisfer
aktív tag
Üdv.
Sztem egész jóra sikeredett a játék ha eltekintünk ezektől a driver gondoktól, viszont lehetett volna hosszabb is több tartalommal + a vége elég gáz.
Viszont a hangulata, az atmoszférája az engem magával ragadott.
-
szasanyi
félisten
válasz
remington2
üzenetére
Igen, tényleg nem jó... az AMD/ATI driver. Ha helyes az adatlapod, neked NV kártyád van, azzal nincs(vagy sokkal kevesebb) a gond. Ezt nem tudtad?

-
embe
nagyúr
Lassulás? Nincs. Mert a lassulás jelent egy meglévő sebességet. Nekem sebeség az nem volt. Nekem továbbra is diavetítés. Bocs annyira azért nem gyors. Két mozgásfázis között eltelik kb. 10 mp. Nekem EDDIG CSAK a 11.6-os driverral ment. De mint korábban írtam, erre meg a BF3 visított, hogy régi neki.

Performance: hahahahahahahahaha

-
Crytek
nagyúr
Atisoktól kérdezem hogy az új 11.11a performance driver-el már nincsenek grafikai lassulási gondok?
-
Findzs
addikt
azért nem készült még el a hi textura pack mert az ati nem adott még az id -nek egy normális kész drivert

lol
-
AthlonXP
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Na igen. Az meg külön szégyen, hogy az AMD-sek szívnak a kártyáikkal, míg az nVidiások meg vígan eljátszanak a játékkal ( legalább is sokkal kevesebb bajuk van vele ) és ez már sok játéknál így van az utóbbi időben.
De ez az nVidia sara, nem az AMD-é, hisz "lefizeti" a fejlesztőket, hogy jobb legyen a saját kártyájuk támogatottsága, mint a konkurenciáé, ezzel is úm. rákényszerítve a játékosokat, hogy a saját VGA-ikat vegyék, ráadásul azonos teljesítmény mellett, jóval drágábban!

Rohadtak!Nem kell félreérteni, nem vagyok ATI/AMD fan, ez az első ATI kártyám ( bár teljesen elégedett vagyok vele egyébként ), mindig is nVidia VGA-m volt, valszeg most is azt vennék, csak egyszerűen felháborít az amit művelnek!
Ha egy játék indításakor meglátja az ember az nVidia lógót, már foghatja is a fejét, hogy az AMD-s VGA hogy fog muzsikálni a játék alatt, aztán várhatja a drivert meg a javításokat!
-
szasanyi
félisten
válasz
AthlonXP
üzenetére
Egy rakás sz@r az egész... driverestől, mindenestől
A saját gépemre feltelepítettem és soha semmi gondom nem volt, bezzeg a ATI kártyával meg szopok. De nem is foglalkozot vele tovább, mert bár maga a játék nem rossz viszont nem is annyira jó, hogy - kétes kimenetel mellett - tovább küszködjek vele. -
embe
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Mint írtam én sem jutottam előrébb eggyel sem, pedig készítettem jó párat. Már csak kíváncsiság miatt. Nem próbálod ki egy 11.6-os driverral? Mert mint korábban írtam nekem ezzel minden "okoskodás" nélkül ment a RAGE. Igaz a BF3 meg rinyált, hogy legalább 11.7-es kell neki.

-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Elvileg ezt a cfg fájlt te hozod létre. Mikor én is ezt kérdeztem, akkor ezt a választ kaptam:
" Persze, hogy nem találod mert ezt neked kell létrehozni a játék Base mappájában.
Ezt a program nem hozza létre automatikusan. Ebbe a fájlba lehet azokat a dolgokat beleírni amiket itt a
fórumban már jó néhányan leírtak. Ezek olyan "finomhangolás" beállítások a játéknak.
" -
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Találtam valami cfg módosítást ami jó lehet... de hol van ez a cfg fájl amit módosítani kell, illetve hogyan?

-
szasanyi
félisten
No, most jutottam el oda, hogy a fiam gépére (E8400, 4GB RAM, R5770 1GB) feltettem a Rage-et. Sajnos diavetítésszerű, nagyjából 5mp-et megy és 3-5mp-et áll a kép, és tudom, hogy cfg hegesztéssel ezt sokan megoldották (vagy legalább is játszhatóvá tették).
Megtenné valaki, hogy átküld nekem egy olyat, ami ehhez megfelelő lehet?
Új hozzászólás Aktív témák

- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
régen volt egy driver amivel jó volt... de azzal textura volt rossz 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"