Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Hidd el, komolyan elgondolkodtam most én is, hogy a következő kártyám nVidia lesz, eddig sem voltam kifejezetten AMD-s, a HD 4890 és 6870 előtt GeForce kártyáim voltak, egyedül a GF6-os szériánál döntöttem inkább egy Saphire X800 PRO mellett, mivel az NV sokkal többet fogyasztott és akkor még nem volt nagy teljesítményű tápom.
De az X800 PRO, HD 4890 és most a HD 6870 volt összesen az a három ATI/AMD kártya, ami eddig megfordult a gépeimben, egészen a Riva TNT2 óta. Azelőtt még a 3Dfx Voodoo volt a sztár és az OpenGL (Naná, hogy id Software miatt, Quake2 és társai). Azóta GeForce, és pár ATI, annak függvényében, hogy az éppen aktuális generációból számomra melyik a megfelelőbb.
Hozzáteszem még azt is, hogy mindegyik ATI/AMD VGA-m Saphire kiadás volt, míg nVidia terén ASUS-t szerettem.

Az AMD védelmében azért annyit elárulhatok, hogy egyedül a Rage az, aminek komolyabb gondjai voltak/vannak nálam azért, mert AMD kártyám van. Hiszen attól még, hogy egy játék NV logóval indul és nem használhatom benne a PhysX-et és egyebeket, simán kapott tőlem jó értékelést. De ilyen, hogy alig tudom elindítani és utána is meg-megakad, konfig fájlokat kell babrálni - nem tweak-ről beszélek, az más -, ilyen még nem volt. Az AMD kártyái ugyanolyan jók eddig számomra, mint az NV. Itt most a játékot baszták el, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest