Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iOS alkalmazások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
Én újfent nem kaptam meg a GAMESTAR-TÓL ahogy a dead island-et sem. Írtam nekik kíváncsi leszek, aztán én befejeztem velük

-
Prosector
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Gondoltam mar ra ,de meg nem tettem meg,ugy gondoltam nincs ertelme.
De most kiprobalom.
Koszi a tippet. -
Źşë'
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
neked akkor ezek szerint dobozos verza van, gondolom valamelyik webshopból, kaptál hozzá posztert? ill azt a 2 dlct adták hozzá ami alatt olvasható?! az komoly
(#690) GeneraL_XTX én is néztem az adatlapján a konfigot, és sztem is az lehet a szűk kereszt metszet, kvázi visszafogja a vgat a proci
-
Prosector
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Jaja,igazad van,csak eddig nem alltam ugy anyagilag.
Jovo honap elejen lesz a lap,cpu,ram csere,elvileg azzal jobban fog futni minden.
Remelem a rage is.
-
Źşë'
addikt
válasz
Ric4m0nd
üzenetére
nekem kívánság listámon van a cucc, de ahogy nézem piszkos mód beégtek ezzel a játékkal mert nem lehet az adatlapjára se menni!!

steam ezt írja:Hoppá, sajnáljuk!
An error was encountered while processing your request:Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhető
Carmack bácsi igencsak kitett magáért

am hozzá adódik az accountodhoz, és bármikor le tudod tölteni, és lemezről is fogod tudni telepíteni, azt azonban nem tudom h az értékét hol lehet megnézni a fióknak, ez nekem új
-
creed13
tag
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Érdekes, én először a 11.7-es driverral próbálkoztam, mert az volt fent.Azzal elindult, de vagy 10FPS volt.Aztán felraktam a 11.9-est, azzal az intro video után fehér képernyő és kifagy.Felraktam a REGA performance drivert, azzal is detto...Nem értem mi lehet a gond, de ahogy olvasgattam más nem nagyon találkozott ilyennel...

-
Vistaboy
veterán
Steam-en nem látom az üzletben, de a lemezről egyből a Steam alá települ, ergo full gőzös játék.

Egyébként túl vagyok 100 perc játékidőn, de még az első két küldetést nem bírtam befejezni.
Akármit állítok, akárhogy, mindig megáll 5-10 másodpercekre, és amikor már egy percen belül harmadszor csinálja ezt, akkor megunom és megyek inkább filmet nézni. 
-
Źşë'
addikt
amúgy ez full steames játék vagy csak árulják ott is?
-
danih
veterán
Azt kell hogy mondjam, hogy ha full szabadon lehetne roamingolni mint a fallout-ban akkor ez egy kurvajó játék lenne, így viszont "csak" jó (mondjuk a jelen idők felhozatalában ez is nagy szó).
-
Prosector
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nekem az installal nem volt gond,de sajnos ugyanugy jatszhatatlanul akad a jatek,mint korabban.
Kiprobaltam mar vagy 5 fele .cfg-t is,de hiaba.

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Prosector
üzenetére
az új driver gyakorlatilag ugyanaz mint a BF3 bétához kiadott 11.10 béta driver csak hozzácsapták a Rage performance driver frissítéseit is. Mostmár egy driverrel jól megy mindkét problémás játék.
Mondjuk nekem a telepítés közben az új driver hibaüzit dobott, de látszólag minden rendben van vele

-
danih
veterán
Na kérem, tweakelgettem.
Gépem: AMD X3@2.8 Ghz, 2Gb ram, HD5750 1Gb
Megcsináltam a 8192 cfg tweaket ill. hozzáadtam a parancssorhoz a '+vt_maxPPF 16' stringet.
Monitorom natív 1440x900 felbontásán 4xAA-val akadásmentesen fut, max a nagyon-nagyon távoli textúrák tűnnek elő késleltetéssel, de ez engem nem zavar.
Szóval közepes-gyenge konfigokon is jól tud menni.
Hamarosan jön a Bethesda saját cfg tweakere, könnyebb lesz a kísérletezgetés. -
danih
veterán
Nekem tök jól fut, két dolog kéne
- vsync-et bekapcsolni
- kicsit nagyobbra tenni a textúra puffert, hogy ne lássam a textúrák kirajzolódását amikor körbenézek.
Egyébként AMD-m van. -
Prosector
addikt
Az uj drivertol sem lett jobb.Legalabb is nekem.
Nem ezzel van a gond,ahogy Abu is irja.
-
Sonja
nagyúr
-
danih
veterán
El sem hiszem, hogy lejött végre - viszont mire lejött kifáradtam, hogy most driverekkel is küszködjek

-
proximus
senior tag
-
Így hosszabb játék után nekem egyre jobban tetszik a gém nem csak a lövöldözés része az autós küldik is bejönnek.

Kár hogy ilyen rosszul nyitott, de kellemes csalódás történt.
(#663) proximus Végre.
-
na most két lehetőség van. ma kijött végre a játék, ezért mindenki játszik és nem pampog. vagy mostanra mindenki kipörgette a virágboltit és ennyi volt.

én még valahol az elején járok, a prof most küldött el a kórházba. az jó a játékban, hogy sokféle hülyeséggel el lehet ütni az időt, kedvencem a lebegő drónokra vadászni kocsival - mert ugratva le lehet szedni mindet, némelyik elég elérhetetlen helyen van.
kár, hogy ennyi szívás volt vele, mert amúgy egy négyes alát megérdemelne. így csak alig hármaska.
-
danih
veterán
válasz
remington2
üzenetére
képzeld el a falloutot lineáris játékmenettel

-
remington2
senior tag
A képek alapján ez a játék a Borderlands és a Trackmania zabigyerekeke

Nem is tudtam, hogy kijön megint egy poszt-apokaliptikus game, ezek nekem bejövősek. Milyen lett? Van sztori, történet? Valaki korábban írta, hogy light rpg, ez azt jelenti, hogy kb. egy fallout 3-szerű játékra kell gondolni? wasteland, karakterfejlődés, küldik, világvége + járművek?).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Érdemes még próbálgatni az indítási paramétereknél a +vt_maxPPF paramétert. 4/6/8 procimagnál 16-ra, míg két magnál 8-ra állítva.
Erre háttérinfó:
The texture streaming is limited by the performance and number of cores of the main processor (CPU). The higher the resolution at which the game renders and the higher the anti-aliasing setting, the more texture data is needed to texture the environment. If you do not have a high end CPU you may momentarily see blurrier textures and texture popping when the view changes quickly. -
Scholes9
nagyúr
Egyébként az id mindig is csőjátékokat készített. Nem egy Deus Ex, hanem arra van kitalálva, hogy, ha hazaérsz melóból és hulla fáradt vagy, egy kis lövöldével kikapcsolódj
Szerintem
Én nem is várok mást a játéktól, így a csalódás is kisebb lesz feltehetőleg vagy nem is fogok benne 
-
Nálam semmi ilyesmi beakadás nincs, hozzáteszem lehet a cfg buzerálás miatt, de fut szépen.

Nekem így elsőre bejön a gém lehet benne irtani rendesen, a grafika összképe jó, de a közeli textúrák ocsmányak.

(#608) szasanyi Ugyanúgy néz ki mint nálad szvsz. Igen ha nem nyúltok bele cfg-be akkor nincs vsync.
-
-
Vistaboy
veterán
Na, sikerült nekem is működésre bírnom a játékot. Beraktam a konfigurációs fájlt, módosítottam a gépemnek megfelelően, feltettem az AMD Rage Performance Drivert, és most így néz ki nálam 1920x1200-ban, 8xAA és 16xAF mellett (Feltéve, hogy támogatja a motor, én olyat is olvastam, hogy csak 4xAF-et tud). Mindegy, így néz ki most nálam a játék:
Véleményem szerint ez a játék megért egy nagy felbontású textúrapakkra, mert néhol kegyetlenül elmosódottak, ha közel megyek valami objektumhoz. Egyébként megy folyamatosan, kivéve, amikor megáll 5-10 másodpercre.
Erre valami tipp? Megy szuperül, néha meg fogja magát és 5-10 másodpercre megáll a kép, de a hang megy tovább. Majd utána megáll a hang is, és pár másodperc után megy tovább a játék, mintha mi sem történt volna. Van, amikor percekig megy folyamatosan, néha meg egy perc alatt többször is megáll. Mi lehet a baja?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Elnézést mindenkitől, ettől függetlenül teljesen jogosnak érzem a felvetést. Nekem is olyan lesz szerintem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Scholes9
nagyúr
Lejárt a szerk: én semmilyen különbséget nem látok, még meg sem jelent a játék Mo-n, amikor ezek a hsz-ek születtek...lehet itt kertelni, ugyanolyan warez, ami itt megy...részemről vége, csak kicsit felbaxott a dolog és tojnak rá, szép és józan estét

dark@: 1: nemtmom melyik hsz-eekt olvasgattad, de nem ezt a topicot az fix...2: nem értem mit kell itt magyarázkodni, de, akkor leírom: hogy tudsz egy eredeti játékot úgy elindítani, h még meg sem jelent...
-
sto1911
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
A kulonbseg, hogy itt nem a warez jatek INDITASAHOZ, hanem az eredeti jatek hasznalatahoz irnak tippeket, otleteket. Van kulonbseg, mivel nem a crack miatt sz@r.
(#635) darky@: pedig nemreg nyilt meg ujra.
@(#637) Scholes9:: tisztaban vagyok vele en is, de nezd a jo oldalat: akik draga penzen megveszik, azok innen fogjak megtudni, hogyan allitsak be azt, amit a programozok nem tudtak/akartak/elfelejtettek.
-
Scholes9
nagyúr
Én is így buktam, meg van a játék eredetiben kiegestől, jött egy tag és helpet kért és annyit írtam, h írj pü-t, másik fórumtag elment modikhoz és viszlát, igényes mondhatom...itt meg több száz hsz warez és mehetne a levesbe, "cseppet" paradoxon. LOL?
De, h on is legyen estére aktválom/ják a kulcsomat, megnézem milyen 3k-t csak megér a játék...dark@: (OFF)akkor még volt...(/OFF) Mind1 részemről lezárva, ettől függetlenül "kicsit" vicces a helyzet, ezzel nincs mit vitatkozni...
-
Scholes9
nagyúr
Nem semmi mennyire elfogadott lett a warez
Én egy pü-ért buktam fél évre az egyéni avatarom, pedig csak segíteni akartam

-
Vistaboy
veterán
Én most telepítem fel Steam alá, amint lehetőségem lesz kipróbálni és el is indul az AMD HD 6870 1GB-os VGA kártyámmal akadozás nélkül, akkor jövő hét végére összeütök róla egy igazi Gamepod tesztet.

MOD: Egyébként tetszik, ahogy a három lemezt elhelyezték ilyen oda-vissza hajtogathatós tokba. A Witcher 2-nél szidtam picit a készítőket, hogy egymásra szorították a korongokat, az első lemez már picit meg is karcolódott. De itt minden oké.

-
Silenzio
addikt
Végső soron teljesítette a játék, amit vártam. Van többféle társasjáték, amivel lehet lóvét szerezni, autóversenyek, egymásra épülő, komplex mellékküldik (!), no nem kell nagy dologra gondolni, de én még ennél is kevesebbet vártam. Mondom, rpg light. A grafikát is eléggé megkedveltem. Amilyen elnagyolt néhol, máshol olyan változatos és hangulatos.
Van egy küldetés, amit Wellspring polgármestere ad. A banditák meteorkövet bányásznak, abból kell mintát hozni. Az egész helyszín kékes fényben úszik, majdnem lenyűgöző. Még a textúrák is javulnak később. Két bajom van csak: néha villognak a figurák, és gyakran fagy helyszín betöltésénél.
A grafika meg olyan, amilyen, élvonalat ne várjon senki. Alacsony a textúrák felbontása, mintavételezése (gondolom a megatexture-t nem konzolra találták ki), és nem eléggé dinamikus: hol van a vonuló nap? hol vannak a napszakváltások? Szerintem még az ég is csak egy gömbfotó...dy_nmq: basszus, ez olyannyira így van, hogy a moddal néhol az erős háttérfény miatt nem látszik, mi van a monitorokon a játékban! Az a mod egy csőd. A textúrák élesebbek, de tipikusak. Azért mert finoman szemcsézettek, kásásak, még nem lesznek élethűek. Ld. a Dead Islandben a fémfelületeket. Fának talán elmennének.

-
dy_nmq
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
hát ez azért nem valami szép. mármint hogy ez olyan vérpisti modding dolog feltolni a normalt meg a spekut az égbe aztán annyi. nem lesz se szebb se realisztikusabb csak kontrasztosabb.
-
persil
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Talán azért, mert a hegyek nem olyanok, mint egy olvadt fagyi?:S
Ne haragudj meg, most komolyan nem értem, hogy mi vele a baj. Teljesen jók a hegyek. Inkább az a gáz, amikor egy játékban ugyanilyen szar low res alacsony poligon számú objektumok vannak, csak ráhúznak valami szuper irreális bump map-ot és olyan lesz egy sziklás hegység, mint egy csillogó zselé.
-
szasanyi
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Az lesz ám a blama, ha majd a DOOM4 nem hozza legalább ezt grafikai a színvonalat.

-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
hm, heheh.

hát ez van, létrehoztam még ezt a csoda cfg-t is, amit Sonja írt, így már egészen elviselhető.de továbbra is tartom, hogy az id kapja be, mert nyilvánvaló, hogy ennél sokkal szebbet, jobbat is tudtak volna. ha már egy egyszerű cfg hegesztésben is ennyi tartalék van... remélem nem tökölnek sokáig a hi-res pakkal.
-
->Raizen<-
veterán
Egy kis nézegetnivaló a doom3-ból lelkes mod csapat ezt hozta ki ultra extreme quality mod: [link]
Hátha a RAGE is képes lesz ilyesféle látványra vagy még ütősebb grafikára az opengl jól moddolható.
Én ezt néztem kinyírta a 9600 gt-t főleg lövésekkor volt 10 fps. -
proof88
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
így sziklásabb

-
->Raizen<-
veterán
Ha már itt tartunk akkor valaki magyarázza már meg valami szaki hogy miért ilyen baltával faragott alacsony poligon számúak a hegyvonulatok?

-
Ilsyde
őstag
Nem kell force-olni a vsyncet, tegnap Sonja irt egy configot amiben ez a sor:
seta r_swapInterval 1
Megoldja a problemat (rageconfig.cfg-be kell tenni, a rage/base/ mappaba).Kulso terek szepek de az a baj hogy rengeteg a belsoteres instance ahol orditanak a randa low-res texturak.
-
na, megvettem olcsóér, oroszból, itt vannak a tapasztalatok, ha érdekel valakit. a nevemre kattintva ott a konfigom, a processzor 3,3-on megy, az 560OC nincs húzva. a monitorom miatt 1440*900-ban játszom.
EZT A SEGÉDLETET követtem, talán tegnap linkelte ide valaki.
akadozás nincs, semmilyen. a vsync sajnos nem jó, néha szakad a kép, hiába force-oltam, nem segít. nem ANNYIRA zavaró végül is. a textúrák olyanok, amilyenek, beszéljenek a képek helyettem. igazából játék és mozgás közben nem vészes az egész kinézet, sőt megkockáztatom, hogy szép - csak közel ne menjen senki egy falhoz, mert lehányja.
banditák buták, hardon vagyok, de csak most kezdtem, talán később nagyobb lesz a kihívás.
és akkor a képek.
-
persil
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Alapból nem lehet benyomni, ennyi vele a probléma. Beerőlteted driverből és kész.
Amúgy azt vettem észre, hogy instance-okban, mint pl wellspring, ghost hideout, vagy a mutant bash(tehát, lényegében ahová be kell menni, nem érhető el alapból a wasteland-en) ott sokkal durvább a texture streaming.
Wasteland-en szétnézek, egyszer betölti és onnantól kezdve nem látom a streaming-et, viszont ezeken a "beltereken" borzasztóan jelen van. -
persil
nagyúr
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
"Bár nálam megmaradtak a villogó (fekete és egyébb) texturák."
A villogó hibák szinte 100%, hogy már a játék hibái, szóval max patch, de a fekete részekre megoldás, hogy bekapcsolod a catalyst ai-t.(a rage-nél nekem mindegy, hogy low vagy high, de a többi játéknél a catalyst ai high-on hibákat okoz, ezért low-ra tettem és kész)
-
Végre jó lett ez a fo$.
Normális a hang lang pack kavart be...Most nézek valami fullos beállítást hozzá, de maúgy nekem alapból is tetszik a grafika elég jól állítja be csak a vsync hiánya zavaró, de arra is nézek orvosságot.
-
Źşë'
addikt
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
sajnos ez mostanában szinte minden címmel így van, kiadják, és mikor az ember boldogan játszana egy kicsit, akkor csalódik h már az első pár percben lát orbitális bugokat
-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
"Jól sejted most már nem lesz olyan nekik hogy when it"s done mert beolvadtak a bethesdába!"
Na ezért temetem már most a DOOM4-et... -
szasanyi
félisten
válasz
Ateszzero
üzenetére
Én semmit sem csináltam azon kívül, hogy feltelepítettem a játékot. Ilyen lett, és eddig - bő 3 óra játék során - semmilyen problémával nem találkoztam. Illetve a csekély mértékben és nem mindenütt, de azért jelen van az un. Mega Texture Streaming probléma azért megvan, de nem zavaró mértékben (nincs olyan mértékű, mint a videón PS3 esetében).
-
->Raizen<-
veterán
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Jól sejted most már nem lesz olyan nekik hogy when it"s done mert beolvadtak a bethesdába!
Nem ők fogják eldönteni a fejlesztésre szánt határidőket.
Ez nagyon is meglátszik a rage állapotán. -
LeslieG Jr.
őstag
Ezt tanúsíthatom: "A rage performance driver-el alig 10 fps-es szaggatásból teljesen folyamatos stabil 60 fps lett nálam. Aztán bekapcsoltam a catalyst ai-t és a fekete textúra hibák is teljesen megszűntek. Tehát 3 perc "szenvedéssel" oldódott meg minden hiba a játékkal."
Nálam is jól fut egy HD 4870 512MB-os karin. Még csodálkoztam is hogy míg fentvolt egy 11.9-es ATI driver addig szagatott mint az atom. Na mondom ezzel sem sokat fogok játszani.
De amint feltettem a Rage performance driver-t azonnal sokkal jobb lett töle a FPS szám. Bár nálam megmaradtak a villogó (fekete és egyébb) texturák.Carmack bácsi meg egy kicsit elszámította magát ezzel a mega giga tera texturázással. Azért egy ilyen "koponya" nem engedheti meg magának azt a luxus programozó létére, hogy kiadjon egy olyan programot a kezéből amit 1000 meg 1 ember ne tesztelt volna le. Itt szerintem nagyon közrejátszott a megjelenési határidő. Kiadó hatására meg megjelent a Rage. Sajnos mindig a piszkos anyagiak gyöznek.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akármit állítok, akárhogy, mindig megáll 5-10 másodpercekre, és amikor már egy percen belül harmadszor csinálja ezt, akkor megunom és megyek inkább filmet nézni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)