Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor tisztázzuk kicsit, hogy miről is van szó:
• Kijött a szokásos, évenkénti rendszerszoftver frissítés. Nyugodtan lehet rá frissíteni mikor feldobja, nincs vele semmi gond.• A tört konzolokon nem fogja feldobni ezt, de aki mégis nagyon izgatott miatta, annak pár napot érdemes várnia a manuális telepítéssel, amíg hozzáigazítanak mindent. Vagyis HFW, HEN, CFW és a homebrew app-ok.
Szerencsére ez a firmware frissítés nem tartalmaz semmi olyat, ami kicsit is megpróbálná jobban ellehetetleníteni a konzol törését. -
szamomra az shift 2 tobb-szebb-jobb, ezert en azt kezdtem el ps3on (pecen sose fejeztem be) es megint belement szerintem 20 ora, amikorra a tul eros kocsik szamomra ezzel a fizikaval vezethetlenek. pontosabban nem elvezem. pedig mar nincs sok hatra a karrierbol, de nem tudom magam ravenni... majd, egyszer.
-
james001
veterán
A Burnout? Hát az nagyon árkád
De abban inkább az egymás kinyírása a lényeg sokszor,nem is a verseny 
Amúgy Midnight Club LA jut most hirtelen eszembe PS3ra ami olyasmi mint az NFS,és van benne sok fejlesztés stb is,bár az inkább nyitott világú utcai verseny,nem zárt pályás.
Shift szerű a Grid részek pl,azok is inkább árkád és szimulátor között vannak valahol irányításban.
De amúgy naon fsza, hogy van kb 120 ps3 játékom oszt most nem tok mivel játszani
Szörnyű
A bőség zavara,ismerős,nekem is sokszor rám jön ez azért 
-
james001
veterán
Shift 2 valóban gyengusz,nekem se tetszett anno,az első rész sokkal jobb. Igaz már nagyon rég játszottam de emlékszem ami nagyon idegesítő volt benne a kamera rázkódás,és ki se lehetett kapcsolni (?)
Én most hébe-hóba a Burnout Paradise-t nyomom,nem a legjobb rész de így is jó mostanában kicsit újrázni,PS4-en már platináztam is anno
-
vargalex
félisten
Általában megtalálható szinte minden pkg-ban. Persze, ami csak lemezesen jött ki, az nem. Ugyan itt ISO ripperlésről beszélgetünk, de azért linkelném a kolléga hozzászólását, amiből a "vita" kerekedett. Eddig egyetlen lemezes játékot nevesített (ami ráadásul nem is megy nála valamiért ISO-ból), a többit mind letöltötte. Tehát így is letöltéssel kezdődött nála a művelet.
-
vargalex
félisten
A PS3-ban 2x-es Blu-Ray drive van, azaz a maximális olvasási sebessége 9MB/s. FTP-n viszont stabil 20MB/s-el lehet másolni. Akkor miről is beszélünk? Bőven kevesebb idő alatt letöltöm (pedig csak 500 Mbps letöltési sebességem van) és felmásolom a 30 GB-os pkg-t, mint a lemezről átmásolja a PS3... És akkor a mount kényelmetlenségről ne is beszéljünk. Játszani akarok egy játékkal, mount-oljam. Játszani akarok egy másikkal, umount, majd megint mount. Én inkább erre mondom, hogy kösz, de nem.
-
CoroStar86
senior tag
Jah, GT4 elindul, de az intro alatt már recseg a hang, menü megy, aztán off...
Ebből ugye kiderült, hogy megy az FTP. Most a Splatterhouse-t másolom a Games mappába. Ha megy, jön a GoW 3. 
Ja, a JB folder játékok már egyértelműek telepítés szemponjából, de az ISO mappákba közvetlenül az ISO-kat kell másolni, vagy mehet könyvtárral együtt is?
-
CoroStar86
senior tag
Rákerestem HR alatt a blackscreen-problémára, három megoldás sem jött be. Utolsó esély, hogy letörlöm teljesen a játékot, kihúzom a netkábelt és telepítés után, patch nélkül elindítom. Ha megy, AZUTÁN esetleg megpróbálkozom patchelni.
Na most nekimegyek az FTP-nek, azt sem csináltam még soha életemben előtte.
arty: csak azért a GT4, mert ki akartam próbálni egy PS2 játékot is és ez jött szembe először, semmi fanatizmus...
-
Bad Pritt
félisten
-
ezek az adatbazisok nem szazasak, nem mennek idonkent...
jah, evek ota mar csak honapok kerdese a ps3 emulacio tokeletessege
a ps1 emulacio nagyon jo, azt alairom. a ps2 okes. a ps3 egyelore nem kivalthato emulacioval. 1-2 ev mulva talan mas lesz a helyzet.
nekem egyelore a legegyszerubb egy ps2, mx4sio-val, igy h a scaler es a crt tv is adott.
-
ami a ps5 utan a ps2, az pixelartban a sega saturn metal slugja utan a river raid atarin

es "modernebb" pixelart ele konnyi visszaulni, mert nem a 3D ligahoz mered a "grafikat", nagyon mas a 2d-3d. persze egy mai pixelart szebb, mint anno, de a difi kb a ps4 vs ps5 era szintjen van jelen, nem "negy-generacios"

#82529 Archttila
az eredeti felbontasban, crt kijelzon nekem sincs nagy gondom az ugralo poligonokkal
szeretni azert nem tudom, en pecen jatszottam akkoriban, a voodoo1 tudott perspektiva korrekciot
(ellenben a kis felbontasu textura bilinear filteringje helyett a ps1 "kockas" de eles texturait jobban szeretem mara... de anno el voltunk ajulva tole... fura dolog a nosztalgia...)c64en nottem fel, tudom ertekelni, ha egy jatek adott fix hardverbol sokat kihoz, tehat ilyenmodon tudom csodalni is akar a ps1 grafikat, de azert sokszor, sok jateknal kell ido szokni a felbontast, grafikat, es legeslegesleginkabb a frameratat, ami sokszor botranyos (volt). ertsd: hogy utana vegre atszellemulve atadd magad a JATEK elvezetenek, amikor a korites mar sokkal inkabb lenyegtelen.
Another Worldot eloszor ps4en toltam vegig
annoanno mekkora szam volt.... snes-re is megvan, na az kemeny kihivas, monthatni remenytelen 
Handheldekhez mar nem eleg jo a szemem, bar psp-n neha azert outrun c2c szokott menni (de probaltam attolteni ps2-re a progresszt, sikertelenul.... errol a topikjaban megemlekeztem)
Hubrist is megvettem enis, talan sose lesz ra idom
pedig mindenki dicseri. -
vm93hun
senior tag
Folyamatban van a végigjátszásuk, csak közben volt egy munkahelyváltás, ami kicsit felborította az életemet, meg beszippantott a Last Of Us 2.
Nyugodtan használhatod az oldalt Magyarországról, én is így vásárolok onnan már kb. 4 éve.Így is lehet, bár elég lutri, ha nincs meg a kellő ismeretség. Sajnos a kisboltok nem sok energiát fektetnek abba, hogy valós képekkel dokumentálva hirdessék a termékeiket, legtöbbször anyiból áll a leírás, hogy "Használt" vagy "Használt, de jó állapotban". Képnek is csak egy helyettesítő borítót raknak fel, ami sehogy se fedi a valóságot, akinek igénye a csomagolás is, ahogy pl, nekem is.
"Szerinte csak a Ps4- 5 és Xbos Series játékoknak van értéke."
Csórikám...
Akad egy pár olyan tétel a polcomon, amelynek a jelenlegi piaci ára annyi, amennyit ő 5-6 másik játék eladásából teremtene meg. -
-
Vladi
nagyúr
Pár hónap és kiderül. Most ssd-t kapott, legfrissebb hent és multimant. Lehet, hogy régi volt a hen rajta. 3.2 volt a mostani meg 3.4. ha nem kezd összecsuklani megint a filesystem, akkor mégis jó a konzol. A játékokat meg most iso-ban másolom fel. Lehet a rengeteg kicsi file megfeküdte a gyomrát.
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Linux alatt több olyan eszköz is van, amely lényegesen mélyebb és alacsonyabb szintű vizsgálatot végez egy hibás vagy gyanús HDD-n, mint egy egyszerű SMART check..
smartctl
Ezeket erdemes nezni:Reallocated_Sector_Ct
Current_Pending_Sector
Offline_Uncorrectable
UDMA_CRC_Error_Countaztán van benne önteszt, azt is érdemes futtatni (short, long) sőt a long valóban végigolvassa a teljes felületet...
vagy ott a badblocks parancs (-sv opciokkal ajánlott) ami lassú , de nagyon hatékony rejtett hibák felderítésére.
...
...
és így tovább, és így tovább
-
-
Vladi
nagyúr
Nem tudtam mi hiányzott így a karácsonyi szünetben. Vagy 2 tucat játékmentésem huss...
Vigasztaljon a tudta, hogy életemben csak 3x volt adatmentésem ebből 2x 90+%-osan tudtam visszaállítani.Most tettem bele egy 500 gigás ssd-t, ha már úgyis újra kell telepítenem. Szurkoljatok, hoyg kompatibilis legyen.
Még jó, hoy a pulyával elkezdtük játszani a barevet és meg is állapítottuk, hogy egészen jó kis játék, megvan a szünetre a játékunk. Így 2 óra mászkálás meg fejlesztés kuka.
Most megy épp a hybrid fw felfelé.
-
Wiz Khalifa
veterán
Már nincs meg az a gépem, 2 éve eladtam.

Amúgy nem akarok én ettől több játékkal játszani, régen rengeteg játékkal játszottam, stb... mára már csak ezeket venném elő néha.
Szétnézek akkor henes konzolok terén, de lehet marad az upscaler első blikkre, ha már van egy PS2-őm.

-
Wiz Khalifa
veterán
Köszi a választ mindkettőtöknek.

Van PS2-őn, lehet akkor ezt az upscaler-t kipróbálom, hátha. Emulátor nem opció, mikor i7-8700K + 6700 XT VGA kombóm volt se találtam olyan emulátort ami tényleg rendesen működött volna minden téren.

Marad az upscaler, ha netán nem tetszik, keresek egy olyan PS3-at ami nem vissza fele kompatibilis, de tudja kezelni a PS2 játékokat.

-
nem abbol indultam ki, hanem abbol h minden alkalommal ugyan azt az elso x palyat jatszottad
tehat ujrajatszas volt az, csak nem vegig.... es nem donkey kongot irtam, hanem altalanossagban h rovid volt egy jatek, s ha vegig is tudtad tolni, meg aznap megtehetted, ujra, ötször akár
a rövidség IS adta az ujrajatszhatóságot. mai jatekokat soha nem jatszottam annyiszor, ahanyszor a régieket.... nem is tudnám, lévén nincs örökéletem 
-
vargalex
félisten
Szerintem pont ezzel kezdtem: "Ha nincs/nem akarsz venni HDMI audio extractor-t, vagy optikai->analóg audió átalakítót"
-
nfs totál megbízhatatlan tesztelő
van amelyik kvázi(!!!) nem támogat kormányt ... 
aztán a ps4 érában tovább rohadt a helyzet, de ez már egy másik topik témája
#82392 celafat
a deep color output a menüben szokott bekavarni egyébként, az legyen OFF ...
... 480p/576p mód esetleg? vagy van dhcp kiiktató hdmi swicsed?
-
-
vargalex
félisten
Hát persze... A céges Dell Latitude 5500-ban (2020-ban kaptam) ilyen az SSD:
Hard Disk Sentinel for LINUX console 0.20.10851 (c) 2023 info@hdsentinel.com
Start with -r [reportfile] to save data to report, -h for help
Examining hard disk configuration ...
HDD Device 0: /dev/nvme0
HDD Model ID : PC SN520 NVMe WDC 512GB
HDD Serial No: 200502800850
HDD Revision : 20220012
HDD Size : 488386 MB
Interface : NVMe
Temperature : 45 °C
Highest Temp.: 45 °C
Health : 87 %
Performance : 100 %
Power on time: 116 days, 2 hours
Est. lifetime: more than 1000 days
Total written: 20.31 TB
The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found.
The health is determined by SSD specific S.M.A.R.T. attribute(s): Available Spare (Percent), Percentage Used
No actions needed.Ugyanakkor a mini szerveremben lévő Transcend (ezt jóval korábban vettem):
HDD Device 1: /dev/sdb
HDD Model ID : TS32GSSD340
HDD Serial No: 20140719B5968609190C
HDD Revision : SVN423b
HDD Size : 30534 MB
Interface : S-ATA II
Temperature : 36 °C
Highest Temp.: 42 °C
Health : 100 %
Performance : 100 %
Power on time: 2730 days, 15 hours
Est. lifetime: more than 100 days
Total written: 6.94 TB
The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found.
No actions needed.Igaz, ezen csak az operációs rendszer és a logok vannak.
-
-
-
-
Pár napja DDoS támadás érte az oldalt, így most ezen probléma elhárításán dolgoznak. Utána persze menni fog megint, remélhetőleg nem tart ez a szünet is hónapokig.
Amúgy ez is jól mutatja, hogy nem szabad kifejezetten csak online megoldásokra támaszkodni, mikor egyszer a HEN és a CFW telepítés is simán mehetne offline is.
A HEN binárisba be is van hard-kódolva, hogy a hivatalos szerverről kell lehúznia a telepítő pkg-t. Ezért kell hozzá DNS átírás, ha házilagosan akarod host-olni. -
HELLAFLUSH
őstag
Valóban, HDD gondja volt...dobtam bele egy SSD-t ideiglenesen meg újratelepítettem a rendszert és azóta jó. Köszönöm a segítséget.

Ha nem javult volna meg akkor én se küzdöttem volna vele (így is van már egy hibás piacos gépem, azzal se foglalkozok), tegnap is 15ért jutottam hozzá egy 500GB-os Super Slimhez ami hibátlanul üzemel és a kontroller is ami hozzá járt egy gyári Dualshock 3, szóval valóban ki lehet fogni olcsón.
-
Dinomano
őstag
Pontosan. Nálunk már az egész család vinted-ezik. Én rendesen ráfüggtem. Hasonlóképp: Sok-sok régi Kozmoszos könyvet vettem meg fillérekért Vinteden, lányaim és feleségem ruhákat rendel általában.
Napokban tönkrement a medenceszivattyúnk, most rendeltem Vinteden egy bontatlan újat, a bolti ár harmadáért.
-
-
Wlac
Ármester
-
taki01
őstag
Megesik a bug
. Amúgy most vittem végig a Terminator Resistance-t és ott is volt bug bőven. El is felejtettem, hogy PS3-ra is jött ki Terminator, kipróbálom én is még várom az újat.
Én szerintem nem akartak sokat költeni az optimalizációra, mert pl a Far Cry 3 PS3-n és Xbox360-nál is vannak problémák a performanciával. Főleg PS3-nál azért elég bonyolult volt az architektúra. Néztem anno erről pár videot, hogy miért volt bonylult és a fejlesztők miért nem szerették. -
-
taylordaichi
csendes tag
Eleve szerettem volna moddolni, hogy ne kelljen megvennem a játékokat így igazából nem fogok venni bele, mert felesleges
Viszont kicsit abszurd húzás hogyha nem jó benne 1 komponens akkor ne is játsz a digitális játékokkal sem 😅 Mert ugye ezen is volt már digital ps store -
-
-
TE!
azzal, hogy itt áradoztál róla!
de most ne kezdj el kihátrálni mögüle!!!!!!
(órák alatt jön le 2.6 gigabyte a ps3-on.... + install 1 óra)ps3on semmi változtatás nincs, sima upscale 720/1080-ra és ennyi ( tehát a játékok TOVÁBBRA is eredeti felbontásban futnak ! )
---
ah, szal a vásárolt játékot akarod törött gépre átmókolni.... na, EZ a darabka az én kirakósomból is hiányzik
mondjuk leginkább egy cím miatt kellene: Galaxy Force 2 PS2 classic, hogy tudjam nyomni ps3-on, CRT tévén
(a nem tört ps3-am ugye pal ország lévén crt-re csak 50hz-et tud kiadni
k.anyádsony!) de ezen tul szerintem minden más játék letölthető netről pkg/iso formában.... vagy találtál valami ritkaságot, ami mégse?
-
"Meg kellene egy tuti módszer, hogy egyik gépről a psn játékokat átteszem a másikra. nemrég találtam is valami leírást, de most nem lelem.
"gyári digitális játékokról beszélünk, nem feltört gépek esetén?
-> a játékot birtkoló accountal bejelentkezel és annak letöltési sorából leszeded az adott gépen a játékot
#81626 Bondix
ha nem akarsz psn accountot, lemezes játékok offline/lokál accal is játszhatóak!
de én ajánlom h regelj
és NE veszítsd el a jelszavát, stb
mert ha bejön a konzolozás, később a trófea vadászat, multi, stb .... kellhet. -
Megszokás kérdése, meg persze idő kell hozzá. Multivan szarrá vernének még most is, de kampányoknak lazán neki állok akár a legnehezebb fokozaton is (Crysis első részét másodszorra vittem ki Delta-n, most már kevesebbszer halltam meg de ehhez nyilván hozzá tesz az is, hogy már rég kiismertem magát a játékot
).#81600 arty: Dirt első része nekem is úton van, aztán csak a Showdown hiányzik.
Mondjuk most hogy így írod, a harmadikból nekem is kell vadásznom egy Complete Edition-t, Steam-en ez a változat van meg nekem és ezt is vittem ki (full gold minden). GRID részből is jöhet nekem majd az összes, egyedül a másodikat vittem el majdnem a végéig azthiszem, a többi ismeretlen. -
dehogy jegeld!!! csomó jo fps volt a generációban, plusz a ps3 exkluzivok se rosszak! (resistance+killzone széria)
shift: bevallom az elsővel keveset játszottam.... de a másodikban nem lehet agresszívan menni, mert összeragadnak a kocsik és TUTI eldobod

---
A dirt3 complete edition-al teljes a család:

tudom, tudom, nem teljes a pakk, de jó okom van rá:
- Grid2 nem jó, nincs benne LAN (oké a showdownban sincs) és a driftes fizikát nem szeretem (pécén azért anno lement), ill szaggat/töri a képet ps3-on
- Grid Autosport, bár LAN ebben sincs, de mivel megy series X gépeken is a 360as változat, így oda megvettem a store bezárás előtt (bár pécén végigtoltam már, de hátha egyszer kifogyok az autósjátékokból)A dirt3 complete editiont franciáktól* vettem, francia mindene, de a játék angol és a lemezen vannak a dlc-k (3gb helyett 4gb-t installál és az 1.01-es patch is már a lemezen!). Ha valaki elkötelezett rajongó, érdemes erre rámenni, mert a Monte Carlo Rally nagyon jó helyszín és az X games pálya is jópofa és mindkettő integrált a karrierbe, tehát nem külön menü + sok dlc kocsi. Itt ráadásul nem csak LAN, de splitscreen verseny is van, ráadásul AI versenyzőkkel együtt akár 8-an is lehet menni (utálom, h általában osztott képernyőn csak egymás ellen lehet játszani ÁLTALÁBAN a játékokban).
Személyes kedvencem egyébként Dirt2, azon belül is a horvát rally. Sajna abból nincs komplett változat tudtommal
*UK-ban ritka és méregdrága és erre még jön a vám. usa/kanada oké lenne, de ott a lemezen nincs körbe aranykarika, amiről megismered, hogy TUTI a komplett változatot veszed és simán lehet, h átvágnak (ott a sima és a komplett egyforma lemezes, csak a borító más). szerintem a teljes EU-ban egyféle változat jelenhetett meg és talán mindegyiken van angol nyelv....
-
a kényszer nem a játék, hanem a kontroller megszokása
ha nem fogadod el, hogy a konzolhoz ez való (meg egyébként a videojátékhoz, általánoságban - a bill/egér az excelhez van....), akkor valóban sose fogsz jól szórakozni
én a ps3-on a shift2 karrierrel haladok "manapság" és én is élvezem... néha kevésbé, ez h a kocsik ragadnak egymáshoz, pokoli bosszantó
apro kocc és restart..... -
11 ezer nem a világ, de szerintem ezzel csak elodázod a problémát, nem megoldod

2007-ben jártam a te cipődben.... amikor 10+ év billegeres pécémultal beültem az xbox elé.... pokol volt, igen! aztán a Halo-k EASY végigjátszásai után jöttek a többiek előbb NORMAL-on, majd HARD-on, mára pedig akár egy cod is lemegy VETERÁNON
(multiban nyilván végem... de oda is bemegyek, ha kell, akár billegeresek közé is!
R6 Vegas és BF3-4 alatt megtörtént eseményeket emlegetek fel!
)point and click sose jött be, végigjátszás nélkül csak elakadni tudok bennük... és a játékmenet se szippantott sose be
(kivéve Gemini Rue, de azt is feladtam, mert az nem pálya h 1:1 youtube alapján haladok, az úgy nem játék)amúgy a ps1-2 grafika is szokható
nyilván CRT tévén jobbak, de pár éve én is elképzelhetetlennek tartottam, h a ps1-et akár csak bottal is megpiszkáljam és a ps2-n is csak fanyalogtam.... mára "nem is látom a grafikát, csak a játékot"
persze ehez kellett, h a mai játékok "kimenjenek" alólam és jobban a retróra kényszerüljek! -
Guitar14
senior tag
Én is ezt mondom mint arty.
Akármelyik konzol topikjába beírod ezt, 90%-a azt fogja írni, hogy felejtsd el, szokd meg a kontrollert. Ezeket a játékokat kontrollerre találták ki, ha belejössz akkor Hard-on is végignyomsz egy FPS-t.
Ráadásul ezeknek a cuccoknak elég limitált a kompatibilitásuk, lehet szar lesz az érzékenység, hiszen itt az egér mozgását kontroller joystick mozgásra alakítja.
Ha billentyűzet+egér = PC
Ráadásul a kontrollert bárhol használhatod kényelmesen (szék, kanapé, ágy, állva, stb.) egérnek meg kell sík felület és a billentyűzet is ahol megáll. -
a marioban teknősöket trancsírozol szét! az nem túl erőszakos?
ilyenformán a ratchet is "vállalhatatlan", de reálisan nézve szerintem 3 évesnek is oké
(bár a PEGI ratingje 7+ ! )lányok mindegy mit mondanak előzetesben, vedd! és ha 2 óra után nem ragadja őket magával a közös játék, akkor... jöhetsz ide szidni engem és eladni

---
A Haze valóban halo killernek készült, végül a fejlesztők csődjét és egy jónagy ubi buktát hozott, a ps3 egyik ikonikus szégyenfoltjává vált
Nekem erős a gyomrom a rossz játékok tekintetében, de elsőre bevallom a haze-ről lepattantam. Coopban adok még neki egyszer esélyt, hátha a közösségi (lan coop) élmény elviszi a hátán.
Az a vicc, hogy egy reviewt nézve az ember nem érti, h ez miért nem inkább hidden gem. Aztán elkezdesz játszani vele........... (és beüt az irányitás, grafika, hangulat) -
Haze és Alien nálam már készen áll coopra
Neked ajánlottam, de tudva h gyerek van, inkább csak viccbő' 
Ami KÖTELEZŐ coop, de ahoz elég egy db ps3 is: Ratched and Clank: All 4 One
két gyerekkel végigjátszottuk hármasban és szvsz baromi jó, utána a kisfiam még egyedül is végigtolta ujra, annyira beleszeretett (aztán felnőtt és mamár csak a roblox
)és jah, LBP1-2-3 is szuperek, meg a kart játékok: zojjektum által emlitett sonic racingek mellett a ModNation racers és a Little Big Planet Karting
+playstation all stars battle royale
-
-
Így hogy egy csomó játék 1-2 ezer forint elég gyorsan össze tud jönni egy kisebb gyűjtemény, néha nekem is vissza kell fognom magamat hogy jó akkor most elég.
Nekem így is olyan backlogom van, hogy sose fogom utolérni magamat (Steam-en is rengetek olyan játékom van amivel soha az életben nem játszottam
). De ez a fizikai gyűjtögetés azért mégis csak jobb, legalább lehet őket nézegetni ha már játszani nem biztos hogy mindegyikkel fogok
(mondjuk nekem egyenlőre dobozban pihennek, még nem sikerült valami normális fali polcot találnom). -
kreten67
senior tag
Sajnos manapság már sok slim is delidre szorul, csakhogy a slim gépek nagyrészt delidelhetetlenek, legalábbis a CPU. Van néhány slim gép nálam, amiről a CPU kupakot nem lehetséges leszedni, de így már használhatatlanok (terheletlenül menüben CPU 75 RSX 45 fok és 70% venti, de játék alatt 3-5 perc után a CPU 102 fokkal kikapcsol).
-
Payphone
tag
Na erről beszélek
hogy ezért tartom bonyinak, a működése még hagyján, de maga a telepítés cumis
Ha meg olyan típusú a konzolod kb bármilyen ofw van rajta csak usb elő és mehet a CFW. Szóval ezért is preferlnák olyan konzol amivel ez könnyen megy. a super slimen elve nem mehetne a cfw, valamint azon be vagyok jelenezve a psn fiókomba, az teljesen jogsztiszta és úgy is szeretem -
-
Az SSD-t azt tesztelni kell, a legtöbb az nem teljesen kompatibilis a konzollal. Random belassulgatások, megakadások és egyéb anomáliák jelentkezhetnek.
Nálam most 860 PRO van a Slim-ben, ez teljesen jó. Az általában javasolt MX500 is oké eMMC-s konzolban, viszont másikban nálam nem volt tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De abban inkább az egymás kinyírása a lényeg sokszor,nem is a verseny
A bőség zavara,ismerős,nekem is sokszor rám jön ez azért

pedig mindenki dicseri.
"
mert ha bejön a konzolozás, később a trófea vadászat, multi, stb .... kellhet.
most takarítom...