- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
james001
veterán
válasz
fausto #72731 üzenetére
Nekem is már csak a Splatterhouse kéne PS3-ra és nagyjából nekem is kifújt a konzol sajnos.
Bár most az 1500 ft-os Deus Ex Human Revolution-ön megakadt a szemem,lehet bezsákolom majd.
De én szerintem megtartom a kis konzolocskát,még ha csak itt fog porosodni akkor sincs szívem eladni -
Elims
veterán
válasz
fausto #72157 üzenetére
Bocs,de én leszarom,hogy mit vàlaszolnak.Abszolùte hidegen hagy.
Ez gusztustalan hùzàs.SirAndrish: "Szóval ha én lopni járnék az 576ba, de csak akkor lopnám meg őket ha nem veszik észre, ellenkező esetben viszont visszatenném az árul a polcra akkor rendben lennénk?
Mert most kb ezt mondod. Konkrétan át akartak b*szni, de mivel észrevetted így mondjuk visszaadják a pénzt...akkor ők most korrektek?"Jajj de széép! :-) Pontosan ez a helyzet!!!!
Crue: És gondolod,hogy egy ilyen kaliberű üzlet senki nem venné ezt észre??Kizàrt!!
Árpi: Nincs ez tùlpörögve.Nem egy òcska boltròl beszélünk egy (gamesoft vagy vmi). 576 a szòban forgò üzlet.
Ők nem engedhetnek meg nem ilyesmit,de még hasonlòt Sem!
De nem lovagolok a témàn... -
Sirandrish
legenda
válasz
fausto #72157 üzenetére
Szóval ha én lopni járnék az 576ba, de csak akkor lopnám meg őket ha nem veszik észre, ellenkező esetben viszont visszatenném az árul a polcra akkor rendben lennénk?
Mert most kb ezt mondod. Konkrétan át akartak b*szni, de mivel észrevetted így mondjuk visszaadják a pénzt...akkor ők most korrektek? -
james001
veterán
válasz
fausto #72150 üzenetére
Ők se szentek,sőt
Egyszer volt hogy rám is egy használtat akartak rám sózni az új helyett,de én ugye észrevettem a fóliázást. Gyakran van ilyen náluk hogy hátul egy fóliázó géppel csinálják rájuk a fóliát,a Duna Plázában konkrétan erről dumáltunk egy 576-os csávóval haverommal.
Vidd vissza személyesen szerintem,úgy nagyobb "esélyed" van. Csapj az asztalra ha kell -
Elims
veterán
válasz
fausto #72110 üzenetére
Köszi!
Da Shep,TdiZsolt: Természetesen nekem is jött az a +1nap.A legelső dolgom volt beírni a ps4 topikba hátha vki hasznát tudja venni.Aki elő van rá fizetve huzamosabb időre -ne adj'isten egy-két évre- annak a +1nap egyenlő a semmivel.Persze mégis vmilyen szinten kárpótolni próbáltak.
-
-
neo-geo
senior tag
válasz
fausto #72090 üzenetére
Na utána néztem, valami nem okés itt az időponttal. 25 fontért vásároltam pár kisebb játékot 2011/04. hónapban, és már azt is csak 2 gépre aktiválhatom. Tehát akkor valószínű, hogy már 2011 év elejétől nem lehet a tartalom csak két gépen, a pluszos dolgok viszont amiket download listában berakosgattam az évek alatt, az is csak két gépre aktiválható.
-
crue
őstag
válasz
fausto #72064 üzenetére
Nem értem miért probléma ez, hiszen a heti store frissítésnek és az akcióknak is van saját oldala, nem kell keresgetni semmit. Részemről sosem foglalkoztam a ps blogos akciós bejegyzésekkel, sokkal egyszerűbb felmenni a store-ra és megnézni az újdonságokat/akciókat, mert ott legalább forintban látom.
(#72065) Da Shep: Mit nem tudsz azon elképzelni, hogy nem írják bele a blogbejegyzésbe az árakat?
-
satz18
őstag
válasz
fausto #71968 üzenetére
" végére kicsit könnyű és monoton lett a gameplay"
Az is a vége felé volt, hogy fél órája nincs mentés, és egyszerre támad rád 8 db pajzsos android, amit csak azzal a puskával lehet 1 shotolni, amihez az egész játék alatt van 5 lőszer. Biztos ugyan azzal a játékkal játszottunk?
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #71877 üzenetére
Hogyan tiltható az automatikus meghosszabbítást PS3-ról: [link]
Hogyan tiltható az automatikus meghosszabbítást PC-ről:
Jelentkezz be PSN fiókodba itt:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com1. Account
2. Wallet
3. Edit
4. Automatically Add Funds to Renew Subscriptions... No
5. Save1. Media
2. PlayStation®Plus (Keresd ki a játékok között.)
3. PlayStation®Plus: 1 Month Membership (Subscription)
4. Cancel Automatic Renewal -
A`rpi
addikt
válasz
fausto #71877 üzenetére
Közvetlen a legelső hivatkozás,
de ha kinyitod az összefoglalót, ott is ki van listázva a gyik.PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:(FAQ) Gyakran Ismételt Kérdések
Mit tartalmaz doboz?
Visszatekintés Fat, Slim, Superslim
HDD, SSHD, SSD?
PlayStation Move
Melyik Store-ra regisztráljak?
PlayStation Store
PlayStation Plus
DLC-k, Season Pass, régiók, Online Pass?
Trófeák
Multimédia
Vásárlás, garancia, karbantartás
PlayStation Now
PS3 topic aktív tagjainak listája
Megújítást is linkelem, köszönöm a javaslatot.
-
törölt tag
válasz
fausto #71868 üzenetére
Hát úgy is lehet, csak gondoltam az kevésbé érdekes módszer
De én is csináltam így, magasabb szinteken főleg (nem nagyon lesz olyan a játékban, hogy túl erős lennél az ellenfelekhez). Ha kitakarítasz egy barlangot 10-es szinten, akkor 30 nap után újra visszakerül oda minden, de már az aktuális szintednek megfelelő ellenfelekkel.
A Skyrimes topicban szerintem mindenre választ kapsz, de tény, hogy ott nem a konzolos verzióról van szó, és leginkább a modokról. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan kérdezz ott is. Én nem követem, egy rövid ideig írtam csak oda, főként bugokkal szórakoztam, de már abbahagytam a játékot egy ideje.Két hasznos oldal (ha nem gond az angol): Wikia és UESP. Ezeken mindent megtalálsz, ami a játékban létezik. Vannak tippek kezdőknek, részletes leírások, mit, hol, mikor és hogyan találsz meg, mi mire jó, mire figyelj, stb.
Elims: Kezdem azt hinni, hogy van egy rajongóm
De a "lexikális tudásom" még mindig a fentebb említett oldalakról van.
-
Elims
veterán
válasz
fausto #71868 üzenetére
Ha nincs picit jobban elvàlva az alsò és felső rész akkor nem az a gond.De szerintem egy takarítàs+pici grafit megoldanà.Bàr így vakon...
Ez az összevont topik màs.Oda nem nagyképű "kockàk" írnak be mint mondjuk a gta topikba,mki korrekt segítőkész.
Ha meg Karak is vàlaszol akkor mindent megfogsz tudni,100%. :-)
Elég ha csak Karak hsz-aira ràkeresel.Hihetetlen milyen lexikàlis tudàsa van a témàban.Nagyon összetett egy jàték,de ő mindent tud ròla,komolyan. :-) -
Elims
veterán
válasz
fausto #71853 üzenetére
Ha közelebb laknánk pikk-pakk megcsinálnám. :-)
A skyrim-mel kapcsolatban nagyon ajánlom a topikját (nem azért,hogy ne ide írj,tényleg),Rengeteg okosságot/turpisságot írt nekem oda Karak.Rengeteget!!Ha most ide átmásolnám egy pár oldallal megugrana a topik oldalszáma (pedig 50hsz-ra van beállítva).Nagyon megéri átolvasni az írásait!! Kisujjában van a téma,Nagyon!!!
Amit tudok tanácsolni: Ne tápolj!!!!Ebben a játékban nem jön be!!
Én rászaladtam... -
törölt tag
válasz
fausto #71861 üzenetére
Lesz majd módod befektetni a boltokba, de csak később
(70-es szintű speech kell, az pedig nehezen fejlődik).
Ja, ha megvannak a DLC-k, akkor néha kapsz örökséget is. Ha van házastársad, akkor ő is adhat időnként pénzt ("Hogy megy a bolt?").
A Dark Brotherhood elég jól fizet, és ha nem teljesíted az utolsó főküldetését, akkor összesen olyan 40-45 ezer aranyad lesz. Windhelmben hallgatózz a részletekért.
Házat venni elég hamar tudsz majd, Proventus Avenicci-t keresd (Whiterun).
Ha a lovat lopod, akkor elkóborol, ha megveszed, akkor ottmarad (sőt, harcol is érted, így könnyen megölik, vehetsz újat). Fast travel esetén az adott város istállójába kerül.
Az óriások ellen max. "bűvölt" íjjal menj egyelőre (tehát a közelharc, de még a varázslat is felejtős), olyan 150-250 arany van náluk, meg pár értékesebb holmi.retijo: Nem rendezted véletlenül mappákba? Mindent átnéztél alaposan?
-
törölt tag
válasz
fausto #71853 üzenetére
Wlac válaszát annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül kell varázslat, mert sok helyen találni olyan fegyvert, amivel ha ölsz, akkor megtölt egy ékkövet ("lemerül" a használattól, a töltéshez is ékkő kell, de ahhoz az üres is jó). A kisebbekhez állatot vagy Draugrokat ölj, az emberekhez és a nagyobb lényekhez nagy gem kell. Boltokban is vehetsz akár, vagy lophatsz. Mindegyik fogyóeszköz, kivéve az Azura's Star, amit egy rövidebb küldetés végén kapsz meg. Nézz körül, nem nehéz megtalálni a helyet, főleg, ha a kocsmárosokat is kérdezgeted.
A képességek (pl. kovácsolás) fejlesztéséhez keress könyveket, amiknek az értéke 40-50 aranynál több (így elég rájuk nézni, nem kell végignyitogatni őket), azokból rögtön szintet lép valamelyik. Vannak emberek, akik szintén taníthatnak pénzért (ha éppen követőd is az illető, akkor követés közben visszaveheted tőle a pénzed, amit korábban adtál -> cserélgetés). Karakterszintenként ötször fejlesztheted valamelyik képességed. Kovácsolásért pl. Riftenbe menj.
A városi árusok és a Khajiit kereskedők szinte mindent megvesznek (lopott árut nem), az árak eltérőek. Vannak nagyon hatékony trükkök, de ha "szabályosan" játszanál, akkor mindig mindent gyűjts össze, majd add el. Az összes kardot, ékkövet, mindent. Ha nem bírod el a holmikat, akkor ülj lóra, úgy korlátlan számú cuccot vihetsz a boltokig. A felesleget a házad ládájában tarthatod (más ládákból idővel eltűnik).
Az árusok 48 óra után kapnak pénzt, amit meg korábban eladtál nekik (pl. 1db lockpick), abból valószínűleg lesz új készletük.A jobb és bal gombokat szerintem a beállításokban tudod állítani, vagy a varázslatoknál, de sosem próbáltam, nem tudom.
-
válasz
fausto #71853 üzenetére
Legutoljára két éve Skyrimeztem, szóval úgy kezeld, amit írok.
Enchanting: ha jól emlékszem, van egy varázslat (Soul Trap?), amit az ellenségre kell idézni, és úgy megölni. Így a lelke egy megtölt egy üres Soul Gemet. Sok helyen lehet találni lélekkel rendelkezőt, így ezzel sohasem vesződtem.
Kovácsolás: minél magasabb a Smithing skilled, annál jobb felszerelést tudsz összedobni. Fogj egy rakat iron ignotot és kovácsolj belőlük valami alap tört. Nagyon gyorsan fel lehet nyomni maximumra ezt a skilled, és tényleg érdemes.
Sárkányok: ez abszolút rajtad múlik, ess nekik amikor csak akarsz. A játék szörnyvilága a te szintedhez igazodik, és a sárkányok is egyre keményebbek lesznek.
Pénz: ha jól emlékszem, a whiteruni árus mindent megvesz, így neki el tudsz passzolni bármit. A varázs cuccok, ékszerek és a drágakövek hamar összehozzák a pénzt. Ha az árus kifogy, akkor pihenj 24 órát, és újra tele lesz a zsebe.retijo: menj fel a store-ba a játék adatlapjára, és ha jól emlékszem, a Purchase gomb helyett Download lesz. De van egyébként Download List is, ahol minden korábbi digitális tartalmat listáz a rendszer. Sajnos közelebbit nem tudok írni, mert már régen volt a kezeim között.
-
törölt tag
válasz
fausto #71827 üzenetére
Háziállatot ne bánts
45 bounty-t ad a csirke, vagyis olcsón megúszod. Ha megközelítenek az őrök, akkor kifizetheted, letöltheted a büntetésed a börtönben (az esetleges lopott tárgyaktól megszabadítanak), vagy menekülhetsz. Ha a városlakók támadnak (szemtanúk), akkor vedd elő a fegyvered, majd előttük tedd el, ezzel adod meg magad a játékban (nem feltétlenül fogadják el).
Amúgy ha a vérdíjad elég magas, akkor mások is vadásznak majd rád, de mindig lesz lehetőséged kifizetni az említett módon.BÚÉK mindenkinek!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
fausto #71571 üzenetére
+KuZo
az egyből küldik nálam volt legalább 1 nap, ha nem több.
Amazon.co.uk-ről én ezt ajánlanám. Sikeres fizetés után a következő oldalon már látod is a kódot. (Kamu UK címet kell megadni a rendeléshez)
-
Elims
veterán
válasz
fausto #71524 üzenetére
Karak az,aki kb. annyira érti a skyrim témát mint Ownfate a japán játékokat. :-)
Nagyon-nagyon érti a témát!!!Kisujjból ver belőle Mindent és finoman fogalmaztam.
Én személy szerint nagyon sajnálom,hogy elvittek más játékok és minden nap azon kell gondolkoznom,hogy "Ma melyikkel játszam?? :-(",de,hogy egyszer végigjátszom az 1000%.Nekem nagyon tetszik.Hihetetlen összetett játék.Ha vmikor kölcsönadhatom,írj egy üzenetet. :-)
Perge: Többször volt 1500Ft. a ni no kuni.Én többször kihagytam,de az utolsónál nem és bizony kiadtam érte ezt a kemény összeget. :-)
Karak írása alapján nekem is megtetszett -mégjobban-.Nekem tetszenek a sokáig tápolós és utána nagy harcos játékok.Ha 60-70.szintet írnak én legalább 75-ig felvinném minimum,vakon írom. :-)
Ha kipróbálod vmikor,írj róla pár szót légyszives. :-)Steven: Hol/mikor tölt 50-et?? :-o Ötvenet?Nem elírtad?Én játszottam vele egy ideig,de még 10-et sem töltött.Mármint mentéskor.
Da Shep: Én nem szoktam,de ha azt írod.hogy jó,holnap kipróbálom.Megvettem a játékot,de még azt sem indítottam el. :-((
Az a mondat,hogy "Ma melyikkel játszam??" nem gizdaságból írtam..Szinte minden játékom a store-ból akciósan vettem.
Jobb volt régen(?) amikor csak egy-két játék volt az adott gépre.Az biztos,hogy végig volt játszva párszor. -
törölt tag
válasz
fausto #71477 üzenetére
Nem tudom, hogy aktuális-e még a dolog, de a Skyrim nem nagyon fog belassulni idővel. Alapból az
Ennek legfőbb oka, hogy a mentés nagyon lassú folyamat, ezért érdemes az automatikus mentést kikapcsolni, így pl. egy házba belépve nem 10 másodpercet tölt, csak hármat. A portok közül a PS3-as verzió a legrosszabb, sokszor szaggat és hajlamos fagyni is (pont ezért lenne hasznos az auto save, amit meg érdemes kikapcsolni...). Ettől függetlenül teljesen vállalható szerintem, így is minden trófeát megszereztem belőle
A Ni no Kuni... nagyon szép grafika, gyönyörű átvezetők, kellemes hangulat, aranyos történet, idegesítő játékmenet
Végigvittem, de nem mondom rá, hogy túlzottan jó volt. A szörnyekkel való harc (szerintem), meg úgy az egész harcrendszer elég rossz, pedig rendesen beletanultam ebbe a félig körökre osztott dologba. Sokszor nyomtam félre, mert volt 1-2 másodpercem reagálni, így a ravasszal gyorsan oda kellett lépkedni a megfelelő menüpontra, közben meg támadtak, így rohangálni kellett, esetleg a társakra figyelni. Aztán ugyanez újra meg újra meg újra. Túl erős az ellenfél? Menj vissza harcolni még párat!
Ez kicsit lusta megoldás a játék nyújtására. Alapvetően nem szeretem a "grindfest" játékokat, ezen a Ni no Kuni sem segített.
Az összes mellékküldetés gyakorlatilag ugyanaz, a fejtörők, feladatok megoldását Oliver meg szinte azonnal lelövi.
A főellenség annyira erős, hogy vagy harcolsz még órákon át, hogy szintet lépj, vagy ügyeskedsz. Utóbbit választottam, (talán) 40-es szinten vittem végig a játékot, 60-70-es szintet ajánlanak minimum.
Szerencse, hogy ott a játékban a kaszinó és az erősen kiszámítható osztó. Az 500.000-es trófea kis előkészítés után 5 másodpercig tartott
Én mondjuk 10-ből 7-et adnék rá. -
james001
veterán
válasz
fausto #71521 üzenetére
Ezek az 5000 ft alatti játékok eltartanak egy ideig,vagy 25-ig asszem. Úgyhogy lehet nem nagyon lesz addig más leakciózva PS3-ra
Egyébként úgy emlékszem beszéltetek itt (vagy a PS4 topikban már nem tudom) arról hogy lehet-e egy USA profilhoz bankkártyát csatolni,de lusta vagyok visszakeresni,úgyhogy megkérdezném hogy lehet? Vagy esetleg paypal-t lehet? Legegyszerűbb az lenne ha vennék Iceakos-tól feltöltőt de most valamiért se az oldala nem megy se hardveraprón nincs fenn,biztos karácsonyi szüneten van vagy nem tudom... Meg igazából elég lenne csak 1-2 dolcsi (sőt még annyi se),mert csak egy avatar-t akarok megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest