- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
-
razor03
aktív tag
válasz
w.miki #78250 üzenetére
Én inkább a szervizre bízom a pasztázást.
Viszont a bluray kérdés (2004B vs. 3004B) továbbra is érdekelne. Nekem a régebbi jobbnak tűnik. A régi PATA-s bluray meghajtó szemmel láthatóan szebben veszi be a lemezt és játék közben sokkal halkabban olvas.
Szerintetek a 2004B meghajtók megbízhatóbbak?
-
fausto
addikt
válasz
w.miki #78134 üzenetére
Van valami szőrős állatos játék, EyePet talán? Azt hiszem integethetsz meg ilyenekkel lehet irányítani. Meg a Burnout-ban volt olyan funkció, hogy amikor online kilőkök egy játékost, csinál róla egy képet és elküldi. Ezt onnan tudom, hogy egy ilyen alkalommal kaptam egy képet egy dühös, dagi német pasiról, aki egy szál fecskében tolta a PS-t, kb. akkor kapcsoltam ki ezt a funkciót
De egyébként önmagában a kamera nem sok mindenre használható. Még lehet mikrofonját lehet használni online játék közben beszélgetésre. -
kreten67
senior tag
válasz
w.miki #78097 üzenetére
Sajnos a héten nem vagyok kibelezett Ps3 gépek közelében,de kb a chit szélétől 13mm amíg betolható. A ragasztó kb 3-4mm széles sáv a chip felületén . Én 0.30 as autó szelep-hézagmérőt hegyeztem, éleztem erre a célra. Amikor már 2 oldalon átvágtad a ragasztót ,onnantól már enged a kupak és könnyebben megy a másik kettő. Ne kapkodj vele,izzasztó meló ez,csak türelmesen. Ne feszegesd felfelé idejekorán. Az utolsó oldal már gyerekjáték.
-
perge666
veterán
válasz
w.miki #77761 üzenetére
Nekem a kislányom még pici az ilyenekhez,most lesz 3 éves,de ha unokaöcsémék idetévednek én soha nem hagyom őket magukra.
Egyik 8 másik 10 éves lesz,de jobb ha ott vagyok velük,féltem is a dolgaimat,meg szeretek is velük játszani mármint unokaöcsémékkel,kellemes időtöltés. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz
w.miki #71244 üzenetére
Szerintem nem lehet mentéseket importálni, de a csalások valszeg működnek. Egyébként kérdezd meg az Xbox topikban, vélhetően amit ott lehet vele azt itt is.
(#71245) james001: Annyira hiányzik abból a sztori mód! Na majd a TellTale, úgyis az lesz a vége hogy csinálnak valami SW játékot is.
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
w.miki #70514 üzenetére
Pedig a Fifa, Pes, Tekken vagy Mortal PONT olyan játékok amit nem feltétlenül kell profi szinten űzni ahhoz hogy élvezze az ember és bármelyik elé le lehet ülni akár negyed órácskára is.
Beállítod a platformot ami ugye jelenleg a PS3 és bepipálod hogy "Couch coop"...ÉS az megmutatja neked az összes offline multival rendelkező címet
Sőt még azt is megmutatja hogy max hányan tudtok játszani és azt is hogy mit. -
A`rpi
addikt
válasz
w.miki #68610 üzenetére
Bármilyen SATA 2,5" HDD jó lehet SATA1-2-3
Ahogy korábban írtam, FAT, FAT 32-re formázott pendrive-on legyen rajta aktuális rendszer szoftver.
Fentebbieket ha követed, semmilyen akadályba nem ütközhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest