Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
karakpecze21
üzenetére
Szerintem is mindenki menjen úgy, ahogy akar, csak én elkerülöm az ilyeneket, ha komoly versenyről van szó. Én azt szeretem, ha a tudás dönt (még akkor is, ha nem az én javamra), és ebbe ez nem fér bele. Szerencsére, milliónyi lehetőség van úgy játszani, ahogy én szeretek, szóval ezért is írtam korábban, hogy engem mondjuk nem zavar (csak akkor már azt nem értem, a többi segítség miért gond, ha pont a legrosszabb nem gond...).
Én pl. csak akkor kapcsoltam be a TCS-t singleben, ha már végképp nem tudtam valamit megoldani - következés képpen egyértelműen gyorsabb voltam a TCS-el (és ennek semmi köze a kormányhoz, kontrollerrel toltam).
Gebriel Nyilván, amikor csak úgy autózgattunk, nem igazán verseny tempóban, megvártuk egymást, kicsit játszottunk a szórakozás kedvéért, megmutattuk egymásnak az autókat, akkor nem érdekelt engem sem, hogy ki mivel megy. Más kérdés, hogy az éles versenyt jobban szeretem.
-
Gebriel
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Én arra gondoltam a váltónál, hogy ezek segítsége mint ahogy a TCS ellensúlyozza a tapasztalatot.
Ha mind ketten TCS nélkül megyünk és Te jobb vagy akkor elég unalmassá válhat a játék egy idő után, így egy amatőr is akár élmezőnybe lehet. Ez maga a "játék" élvezetéért.
Persze más ha már időmérő vagy akár profi online versenyek mennek. -
karakpecze21
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Szerintem mindenki mennyen úgy, ahogy neki jó.Ha valaki segítséggel szeretne menni akkor menjen azzal.
Vaksi8 is írta, hogy ha be vannak kapcsolva a segítségek, sokszor lassabb az illető, amit én is tapasztalok, mert én segítségekkel megyek.
Ezért engem nyugodtan meg lehet kövezni, de mivel kezdő vagyok egyenlőre így megfelelő nekem.Azért arra is gondolj, hogy nem mindenki kormánnyal nyomja és azért ott segítségek nélkül baromi nehézkes lenne a vezetés.
Azért mert csóró vagyok és nem telik egy kormányra, attól még szeretnék jókat szórakozni a GT5-ben.
Ugyanitt néha előfordul, hogy ha valaki előttem megy és én kicsit az izgalom hevében és az amatőrségemből kifolyólag fenékbe taszajtom.Ezért bocsánatot kérek mindenkitől, tényleg nem szándékos.

-
v!ct0y
veterán
Én is szeretem rajtnál egy kicsit kipörgetni a gumikat

-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel
üzenetére
Azért zavar, mert én nem a gép ellen akarok versenyezni, hanem az emberek ellen. Egyébként nem az zavar, hogy valaki segítséggel megy, hanem az, ha olyannal megy ellenem, amivel előnyhöz jut.
Az AT/MT nem jó példa:
a MT-vel nehezebb, több figyelmet igényel, de gyorsabb, ellenben
a TCS-el könnyebb, kevesebb figyelmet igényel és így gyorsabb
-
-
Gebriel
veterán
A Dirt 3-ban tényleg ugyan olyan online pass van mint a Mortal Kombat-ba

Ha az első tulaj ellövi akkor a köv tulajnak, hogy online tudjon játszani meg kell vennie?
-
-
heihachi
addikt
válasz
vaksi8
üzenetére
Az ellenfeleimnek nem kellene bekapcsolni
Mert hogy ne a TCS uralja az autót, hanem ők. Aki TCS-el megy, az nem uralja a gépet teljes egészében. Nem a TCS ellen akarok versenyezni, hanem az ellenfeleim ellen. Ezen az sem változtat, hogy ha szerinted kicsit segít csak a TCS, ilyen szempontból ez tök lényegtelen, segít és kész (ha nem segítene, nem kellene bekapcsolni ugyebár). Ha pedig segít, akkor az ellenfelem előnyhöz jutott.Mindegy, mindenki úgy játszik, ahogy szórakoztatónak érzi, engem nem zavar, de én ha ilyet látok, elkerülöm és kész, ezzel mindenki jól jár.
-
vaksi8
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Azért az túlzás hogy gond nélkül lehet kordában tartani,tény hogy egy kis segítség a nagy PP-s autókhoz.De elenyésző segítség a többihez képest.Ettől még egy rossz gázadásnál simán elmászik az autó.
Ha összejövünk a szobában mindent kikapcsolunk egyedül a TCS marad.Ha valakinek jó, használja ha valaki nem akarja, nem.Ettől a versenyzés közben még senki nem jutott jogtalan előnyhöz. -
heihachi
addikt
válasz
vaksi8
üzenetére
Szvsz pont hogy TCS meg a hasonló jellegű (tapadást segítő) segítségek rontják el legjobban a játékélményt. TCS-el gond nélkül kordában lehet tartani bármit. Be se szoktam szállni autós játékban olyan multiba, ahol ezek megengedettek, mert az én játékomat is elbassza, ha más TCS-el megy, és nem kell annyit küzdenie a géppel, mint nekem.
-
vaksi8
senior tag
Ezeket a segítségeket mint pl ideális ív kikapcsolhatod meg az összes rásegítést./nekem speciel csak a TCS szokott maradni 5-ön.
A másik véleményeddel ugyan egyetértek hogy sokat kell menni a kocsival és megismerni,de azzal már nem hogy pálya független.
Pont ez az egyik legfontosabb tényezője a játéknak hogy fejből kell tudni minden egyes pontját,kanyarját. Én manuálisan váltok azt is tudom hányasba kell bevenni a kanyart.Kb 5-6 ilyen pálya van ami a kedvenceim közé tartozik.
Az szokott lenni a baj az online versenyeken is hogy,sokan bejönnek egyenesbe túrják mint állat aztán a te segged használják féknek,oldaladat meg palánknak.. -
Xmodule
őstag
Ebben a dirt3 -ban meg amúgy is, hogy lehet driftelni kormány+pedál -al?
-
anulu
félisten
lol! InFamous 2 még ki se jött (3.60 FW ugyebár), már van 3.55 patchelt eboot.bin...
-
anulu
félisten
válasz
vaksi8
üzenetére
ezt a "segítség" részt sem értem. GT4-ben nem volt ideális ív, mikor kell fékezni, mégis sikeres lett a játék. egyedi volt, hogy volt nehézsége. GT5-ben csak a "vezessek helyetted?" kérdés nincs feltéve.
amúgymeg szerintem nem attól lesz rutinod, h 6 óra után sikerül átmenni a bólyák között megfelelő ívben, hanem attól, hogy beleraksz ezer kilómétereket 1-1 autóba és tudod, h hogyan viselkednek. onnantól pályafüggetlenül elsőre is jól tudsz menni. személyes vélemény, kéretik nem megkövezni érte. amúgy minden tiszteletem azoké, akiknek van idegrendszerük, h aranyra megcsinálják a jogsikat

-
olbaidhun
őstag
Nagyon korrektre sikerült, már van benne pár órám és tervezem, hogy végigviszem.
-
Gebriel
veterán
L.A. Noir szerintetek milyen játék?
-
Att1la.
őstag
Egy tanácsra lenne szükségem, most játszok a Persona 3 Portable játékkal PSP-n és annyira megtetszett hogy szeretnék még Atlus-os játékokkal játszani. Na a kérdés mit vegyek: Catherine-t vagy Persona 4-et és mellé használtan egy PS2-öt csak lassan 1 éve nem bírom rávenni magam hogy használtat vegyek.
-
vaksi8
senior tag
Pont erről van szó!Mert a GT5 nem a jogsi szerzésről szól.Itt a jogositványnak rutin szerzés szerep jut.Mig a GT4 ben csak úgy tudtál egyről a kettőre lépni ha megszerzed őket.
Megaztán azokat a 8-900 as gépeket meg is kell ám "űlni"!Úgy nem sok értelme van ha bekapcsolsz minden segítséget rajta és szinte magától veszi a kanyarokat.minden OFF és hajrá!
"nem csináltam egyetlen jogsit sem"
Érdemes lenne,már csak azért is hány aranyat hozol rajta össze. -
anulu
félisten
válasz
vaksi8
üzenetére
azért ne hasonlítsuk szerintem. még akár reális is lehetett, h super license nélkül nem mehettél a legdurvább versenyekre. GT5? nem csináltam egyetlen jogsit sem, émgis enged a 8-900 lovas gépekkel menni.

itt s*ggelés kérdése, mint mindenhol ahol xp-re megy a dolog. GT1-4: imádtam. ha a GT6 olyan lesz mint az 5, akkor biztos, h nem veszem meg.
-
TazLeacher
nagyúr
Hogyan tudok vásárolni, vagy bármi módon szerezni avatárt a PS3-as IGN-em mellé? Mármint, hogy ne a gyári X darabból tudjak csak választani...
-
Sanyi.mTs
addikt
végre én is beszereztem a GT5-öt (GT4-el játszottam ps2-n) és volna pár kérdésem:
- mi ez a level lépkedés? gt4-ben nem volt ilyen
- a játék szól indításkor, h az óra nincs beállítva rendesen. és mivel uk acc.-om van így 1 órával kevesebbet mutat a játék. hol tudom beállítani? options-ba mindent megnéztem, de lehet, h vak vagyok -
anulu
félisten
de örülök, h b*sznak visszapakolni a store-t. lejárt a 7napos NHL11 trialom és hétvége van, amikor lenne pici időm.
-
dagoniat
tag
válasz
Gebriel
üzenetére
korábban már lett írva, de itt van újra:
Játék lista azokról a játékokról,amik már támogatják a PlayStation Move-ot.
Brunswick Pro Bowling
Killzone 3
TV SuperStars
Start the Party
Sports Champions
The Sly Collection
Sorcery
Time Crisis Razing Storm
SingStar Dance
The Fight: Lights Out
Heroes on the Move (working title)
SOCOM 4: U.S. Navy SEALs
Heavy Rain
LittleBigPlanet 2
Beat Sketcher
EyePet
Tiger Woods PGA Tour 11
Resident Evil 5: Gold Edition
The Shoot
Kung Fu Rider
Virtua Tennis 4 -
Gebriel
veterán
Move-ot támogató játékok listáját vagy csak move által irányított játék listát tud valaki adni?

-
Bdanyy
addikt
Én egyszer a grafika miatt megnézném a gt5-öt

-
olbaidhun
őstag
+1 nfs sokkal pörgősebb.. akár a shift2 is.
-
zuzu000
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A szőlőbe általában sokfajta gyümölcs szokott lenni

-
anulu
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
magyar accountja van, az meg down
-
-
_Bishop_
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Én még mindíg nem tom használni a PSN-t, mert nem tom megváltoztatni a jelszavam!

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
karakpecze21
üzenetére
szőlőbe cseresznyét szendi?
Háát...sok sikert!
szasanyi: de belépni is be tudsz, működik minden funkció a Store-on kívül.
-
szasanyi
félisten
válasz
karakpecze21
üzenetére
Köszönöm, akkor frissítek 1et... bár ha nincs Store ettől belépni nem lehet.

-
karakpecze21
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
A PSN már régóta megy, csak a Store-nem megy még.
Vaksi8 : Csak jelzek, hogy kicsit később fogok tudni jönni mint d.u.3 óra.Anyám kitalálta, hogy mennyek ki a szőlőbe cseresznyét szendi.

A szedés közben majd megeszek egy fél vödörrel.Persze utána majd jön a híg fosás is.
-
szasanyi
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Miért már működik a PSN?
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Gebriel
üzenetére
A single módban én nem találkoztam BUG-al.
Ezt a játékot szerintem a single mód miatt is simán megéri beszerezni.
Nagyon jó játék, nekem benne van a kedvenceim között.Nem bántam meg, hogy megvettem.Viszont a multi-ban elég sok BUG akad.
Pl. Vaksi8 rengeteg más online játékos-t nem lát.
Multkor is mikor hozzánk verődött valaki, csak egy üres lovat látott.
Le is lőtte. 
-
Gebriel
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Tényleg ilyen bugos lenne a játék?
Be akarom szerezni, de így már meggondolandó.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné.
Single módban én is kezdtem ráunni a legelején és hanyagoltam is.
Most, hogy innen pár sráccal össze szoktunk jönni kicsit multizni, újból rákaptam.
Azért csapatban egészen más a dolog.Szvsz úgy már egyáltalán nem unalmas.Vaksi8 : Ma mindenképp fogok játszani, csak nem tudom pontosan mikor.Most dolgozok, de majd valamikor délután 3 körül.
Egyébként tegnap multiztam kicsit a RDR-el és nálam is van BUG.
Más játékosokat ugyan láttam, de az egyik feladatnál 2 ellenfelet nem láttam.A térképen ott volt a 2db pötty, de az istennek se találtam meg.
Full nem látszódtak.Kb.30x kezdtem neki és emiatt egyszerűen nem tudtam megcsinálni.Folyton kinyírtak. Elég ideg őrlő így. -
r3dsnake
nagyúr
meg tudlak érteni. a GT5-nél unalmasabb játékkal nemnagyon találkoztam...
amúgy itt most L A Noire megy. hihetetlen hangulatos
-
Xmodule
őstag
Gyerekek ez a Dirt 3 nagyon király lett! Lehet, hogy nem egy kategória a GT5 -el, de ez már az első egy órában jobban lekötött mint a GT5 valaha is. Jó tudom ízlések...

No mindegy szóval király
-
v!ct0y
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Azt mondták tartani fogják a május végét.
-
vaksi8
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Szia!
Nem kell megvenned majd megirom kit vegyél fel barátra neki kint van mind a két F1 ferrari!
Úgyis csak a sesonal event hez kell,másra nem jó.Szerintem kár kidobni érte 10 millát.Karakpecze!nem tolunk ma egy RDR-t?
-
dudikpal
senior tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Pár hét?!?

Csak nehogy az legyen a vége hogy eldől a nagy góliát...
-
james001
veterán
Szevasztok srácok,most akkor mikorra várható a Store visszatérése? Tölteném már az ingyenes Infamous-t

-
heihachi
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
ferrary

-
jookomak
őstag
Van. Arcade mode, split screen vagy menüpont. Olyankor más kocsit asszem nem is lehet berakni, csak ketten mehettek.
Nem akar valaki egy Dante's Inferno-t?
-
heim
tag
Bocsi a láma kérdésért, de a Gt 5 ben van olyan mód, ahol egymás ellen nyomhatjuk ha ketten vagyunk...olyan time trial szerűség...?
-
olbaidhun
őstag
Hoplá elég sokáig akadozik a rendszer, biztos a csalódott ps ellenes nép miatt, akik nagyban kerülik a rendszert

-
anulu
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
hogy pontosak legyünk:
Region A includes most North, Central and South American and Southeast Asian countries plus the Republic of China (Taiwan), Japan, Hong Kong, Macau and Korea.
Region B includes most European, African and southwest Asian countries plus Australia and New Zealand.
Region C contains the remaining central and south Asian countries, as well as the People's Republic of China and Russia.
-
anulu
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
szerintem csak akkor nem tudod kölcsönvenni, ha másvalaki rácsapott. de amint akinél volt, átvált egy másik localban levő autójára, visszakerül. vagy többen is kölcsönvehetik, nemtom. mindenesetre nekem kb 5 percre kellett

-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
A gépen hogyan lehet sütiket meg cache-t törölni?Már ha lehet egyáltalán.. -
v!ct0y
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Prifilban kiválasztok a nevét és ott lesz a verda. kiválasztod és borrow.

-
vaksi8
senior tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Szia!
16 kor egy kis RDR? -
Sanyi.mTs
addikt
játékról hogyan lehet megállapítani, hogy ha angol nyelvű, akkor eu-s vagy amerikai?
-
heim
tag
Lesz ebből a Ps Store-ból valami még ebben a hónapban? nem 24. e volt a határidő?
-
GeryPc
senior tag
Helo mindenki
Foglalkozik vki itt ps3-ak szervizelésével?
Ha igen írjon rám egy privit.
Köszi
-
vaksi8
senior tag
Nincs mit srácok szivesen!
Anulu nem mondod hogy meg is csináltad vele a formula versenyt?
-
karakpecze21
senior tag
válasz
boygabi_
üzenetére
Valaki a Slim-re esküszik, valaki a Fat-ra.
Speciel nekem a Fat jobban tetszik.Slim-ről panaszként hallottam olyanokat, hogy pl.pattog kikapcsolás után és némelyik működés közben érdekes nyekergő hangot ad.Meghibásodás ezeknél is előfordul, volt itt ph-n is hibás yled-es slim gép.
Ami viszont tény, hogy a slim kevesebbet fogyaszt.Nekem 80-as Fat van, annak szerintem elég jó a hűtése.Nem túl meleg és igazából hangja sincs.
Nekem eddig nem volt semmi gondom vele. Kop.kop.kop.Természetesen mindegyikről hallani jót is, rosszat is, de hát esetedben mindegyikre lenne gari.
Anulu : Vaksi8-től kaptad a kocsikat, nekem is kölcsön adta.Nagyon jó arc.
-
anulu
félisten
nem emlékszem melyikőtök zolika888, de ezúton szeretném neki megköszönni a kölcsönözhető Formula Gran Turismo autót
nagyon sokat segített 
-
szasanyi
félisten
válasz
boygabi_
üzenetére
A CECH-2504B a legújabb típus, elvileg talán megbízhatóbb is. De ettől függetlenül is inkább a 302GB verziót éri meg választani, mivel az árkülönbség nem fedezi egy 2,5" SATA 320GB HDD-d cseréjét (és a 80GB nagyon hamar, nagyon kevés lesz), kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik. Gondold át.
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok. Gondolkodom egy PS3 vásárlásán. Azt hittem, hogy a régi nagy gépet már nem gyártják de itt még láttam belőle:Konzolstúdió.
Kérdésem az, hogy melyiket éri meg megvenni? A slimet vagy a nagyot? Mi szól mellettük és ellenük? -
v!ct0y
veterán
áh nem ide

-
Gebriel
veterán
Van egy GT5 Prologue játékom. Ha valakinek szüksége lenne rá neki ajándékozom.

-
->Raizen<-
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Semmi baj majd toljuk amikor lesz időd. Azóta 1,4 millát vertem el mclaren f1 + full tuning-ra.

-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Vagy esetleg a játékon belül süti vagy cache törlés.a GT5 ön belül van azt tudom.
Marha bosszantó hogy kb 10 online játékosból 4 et nem látok/vagy többet/így könnyedén agyon lőnek mindig.Más játéknál nem fordul elő csak ennél.lehet a gépemmel van valami olvasási hiba?Ilyen azért nincs hál isten..http://www.youtube.com/watch?v=tI8lAbwUoEk
-
karakpecze21
senior tag
Tényleg!!
Lenne egy kérdésem, hátha ti tudtok segíteni ebben.Vaksi8-al szoktunk közösen játszani a RDR-el.
Érdekes dolgok történnek nála.Jó néhány alkalommal történik nála az, hogy más játékosokat
nem lát, csak a térképen a pöttyöt.Én viszont látom.
Tegnap is volt egy olyan eset, hogy még egy srác hozzánk csapódott.Én láttam, ahogy a lovon ül a másik játékos, de ő csak egy lovat látott.Én még nem tapasztaltam nálam ilyet, de ő azt mondja, hogy nagyon sokszor.
Gondoltunk arra is, hogy ez egy BUG, de akkor nálam miért nem jelentkezik, miért csak nála?Van erre valakinek valami ötlete?
Itt a PS-nél nincs mód olyanra mint az x360-nál, valami system cache clear vagy hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robotporszívók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

3,5 millám van elég sok kell még az f10-es ferrary-hoz az 10 milla.