Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
doncortio
üzenetére
Szerintem nem lesz gond a kompatibilitással az új konzolnál. Sok mindenben nem fog változni a dolog, csak erősebb lesz a HW, aztán annyi...PS2/PS3 között meg elég sok dolog változott technikailag szinte minden téren. Ugye: optikai audio, HDMI elterjedése, a FullHD felbontás elterjedése, megjelent a BluRay, a merevlemezes gépek, az onlie játék lehetősége. Most meg igazából a nagy áttörések elmaradnak, úgy, ahogy a PS1/PS2 között is csak egy kis HW fejlesztés volt, más nem nagyon.
-
doncortio
senior tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Csak a 20/60 gigás példányok tudták vinni, a 40/80 gigás kövérek és a slimek már nem

25478: valaki erre

Szerk: azért örüljünk a PS4-nek, mert legalább annyira le fogja nyomni az árát a PS3 mint az a PS2-jét megjelenésekor
És azért a PS3-nak hosszabb élettartama lesz (remélhetőleg) mint a PS2-é
-
dudikpal
senior tag
Senki sem singstarozik?!?
Pedig a legjobb a karaokék között!!!
Ebben van klipp is nem úgy mint a többi fapadosban... -
olbaidhun
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Nagyon remélem, hogy tévedsz és ismét teljesen egyedi és "meglepő" hardverkészlettel fognak aprítani. Reményeim szerint talán van esély hasonló exkluzív címekre, mint az elmúlt jó pár évben.
"A PS-el meg kell „küzdeni” a programozóknak ám a tartalékai hatalmasak."
Az hogy sok fejlesztő nem vállalja fel a kihívást és lebutítja a grafikát jelenleg elsősorban az RSX elavultsága miatt történik meg, de a CELL elég kemény dolgokra képes. Lásd exkluzívok..
Nem szeretem a 12 egy tucat hozzáállást. Nagy szükségem volt God of War, Heavenly Sword, Uncharted, stb, stb címekre, hogy meglássam a konzol valódi értékét. Lehet, hogy vannak még fejlesztők, akik számára a játékipar még kihívás?!
Lehet, hogy öregszem, de mostanában gyakran rápillantok a Nintendo címeire. Nem véletlen, hogy ilyen elképesztően sikeres a gyenge hardver ellenére!
-
DM-Fan
nagyúr
A Sony már tett olyan nyilatkozatot 1-1,5 éve (anno be is linkeltem a topicba), hogy a következő generáció sokkal inkább egy mai asztali PC-hez fog közelíteni architektúrát tekintve, mert nem akarják még egyszer elkövetni ezt a hibát, ergo tisztában vannak vele. Szóval szerintem talán van remény.
-
csab2
veterán
válasz
DM-Fan
üzenetére
" A másik probléma az volt, hogy ezt az architektúrát nagyon nehéz programozni és sosem lett a fejlesztők kedvence, a Sony meg nem volt bőkezű a fejlesztők felé irányuló segítségnyújtásban sem."
Ez így volt a PS2-vel is, legalább is ezt olvastam (japán gondolkodásmód, stb.). Ezek szerint a PS3 esetében nem tanultak az előzményekből. Gondolod, hogy majd most?
-
DM-Fan
nagyúr
Sajnos a GPU-ja már akkor elavult volt, amikor debütált a konzol, legalábbis lehetett volna egy hasonlóan erős chip-et alkalmazni, mint a CPU esetében, ezt elrontotta a Sony, maguk is rájöttek később, ezért is nem tud a konzol valódi HD-konzol lenni és futtatni a címeket 1080p-ben. A másik probléma az volt, hogy ezt az architektúrát nagyon nehéz programozni és sosem lett a fejlesztők kedvence, a Sony meg nem volt bőkezű a fejlesztők felé irányuló segítségnyújtásban sem. Remélhetőleg a következő generációnál nem követik el ugyanezen hibákat.
-
mrhitoshi
veterán
Igazából a CPU-val sok gond nincs, korrekt központi egység még az, viszont a GPU az nem valami nagy cucc, és ugye játékoknál nem lehet mindent megoldani a CPU-val. Szuperszámítógépeknél meg fontos a CPU ereje, de ez igazából lényegtelen, mert multiplatform játékoknál vannak nagyobb gondok, viszont az exkluzív címeknél nincs gond. Erről volt is ma egy bővebb beszélgetés. Katt
-
csab2
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Most kicsit összezavarodtam.
Eddig én abban a hitben voltam, hogy a PS3 hardvere baromira erős, megjelenésekor megelőzte korát. Lásd: 8 magos Cell proci, ami miatt PS3-akat használtak szuperszámítógépek megépítéséhez.
Meg hogy még van benne potenciál, egyre szebb játékok fognak rá megjelenni. Az első pár évben nem is tudták a játékok kihasználni maximálisan a hardvert, mert előbb meg kellett ismerni, stb. Ez a PS2-nél is így volt.
Erre most azt olvasom tőletek, hogy elavult a hrdver.
Paff vagyok. -
szasanyi
félisten
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Ezzel a grafikával nincs nagy baj (lásd: Uncharted 2, God Of War 3, Killzone 3) inkább a fejlesztőkkel, illetve a hw nyilvánvalóan gyenge az 1080p megjelenítéshez.
...és erős HW legyen az PS-ben. - a PS3 specifikáció is impozánsak voltak, és az alapján olyan előrejelzések, tervek, hogy bekakáltunk a gyönyörtől. A PS3 fejlesztéskor már volt DX10-es nVidia GPU, erre mi lett a PS3-ba rakva...?
Egy dolog egészen biztos: én nem leszek azon vásárlók között, akik ~1. évben ilyenre beruháznak, az tuti.
2007 második felében megvettem a PS3-at ~130k ellenében - ami akkor már jó ár volt, mert 160k-ért adták helyenként - és olyan lett amilyen amilyen (azaz csak távolról közelíti azt, amit ígértek vagy jósoltak ha úgy tetszik), és ugye alig több mint 3 év megkímélt használat után tönkrement! 
DM-Fan: ...hát ja. Véleményem szerint nem is normális dolog, hogy ~5 év elteltével már a PS3 utód kiadása a küszöbön áll(hat). Az is biztos, hogy a sok vásárlóval (felhasználóval) szemben, akik drága pénzért vették a gépet és játékokat egyaránt (!), nem túl korrekt történet a PS3 "pályafutása", élettartama és a korai "leszereplése", de hát ugye ez kit érdekel? Mert sztem a SONY-nál nem sokan forgolódnak álmatlanul éjszakánként emiatt (sem).
. -
doncortio
senior tag
Nekem anno az tetszett meg a PS3-ban, hogy ügyes programozással annyi NPC-t lehet beletuszkolni a gépbe, hogy az csak na
Elég olt megnézni a Lair-t ahol két komplett hadsereg+jópár sárkány vívott egymással és a Resistance 2 Co-op multijának ellenfelei se pár önjelölt Chimera szuperhősből állt. -
r3dsnake
nagyúr
PS One: 1994:
PS2: 2000
PS3: 2006valószínű, hogy PS4: 2012. 6 évig futott mindegyik eddig.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Lám-lám, hogy le lettem ugatva és el lettem küldve a pics*ba anno többször is, amikor azt vizionáltam, hogy a Sony-nak az egyetlen kiút a balul sikerült PS3-ágazatból a PS4 lehet és hogy tippem szerint már 2012-ben a boltok polcain lesz. Érdekes, ugye?

dilipok:
"erre csak azt tudom mondani, hogy ha valaki akar multizni es hasznalt jatekot vesz, akkor ezt bele kell hogy kalkulalja. A tobbieknek meg semmi valtozast nem okoz..."
Én meg azt tudom mondani, hogy több játékot is vettem az utóbbi időben használt árban (értsd: 6-8 eFt-ért) megjelenés után 1-2 hónappal, bontatlanul, fóliásan, boltból is (akcióban Killzone 3, LBP 2 - 7-7 eFt-ért), felhasználótól is (legutóbb pl. a Mortal Kombat-ot olyan user-től, aki megkapta a collector's-t, a bontatlant meg eladta). Szóval én annyira nem aggódom emiatt, egyre elérhetőbb áron be lehet szerezni az új címeket is, pláne ez lesz, ha mégis jönne az a PS4 jövőre.
-
szasanyi
félisten
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Nyilván nem vehető készpénznek, viszont nem zörög a haraszt... Azt nem hinném, hogy DX11.1 bejátszik, és nem is gondolom, hogy a PS3-ból az hiányozna. No, majd meglátjuk - ha igaz a hír nem is olyan sokára - mit is tud majd az új PS.
csab2: mint ahogy a PS3 megjelenése nem húzta le a rolót a PS2 és annak játékai előtt (sőt, számomra hihetetlen eladási mutatókkal rendelkezik a PS3 meg Gamer PC-k ellenére is), úgy ilyen nem várható még pár évig legalább. Viszont az pozitív, hogy visszafelé (azaz PS3) kompatibilisre tervezik, kérdés mikor veszik majd ki belőle.

-
doncortio
senior tag
Hali skacok!
Most vennék egy PS3-at és szeretnék majd Store-ból vásárolni mint ahogy anno XBLA-n tettem ugyanezt.
Lenne pár kérdésem:
-az adott régiók Store-ja eltérő? Van-e számottevő különbség a osztrák, német, brit és amcsi Store között?
-A Store-ból lehet boltban is megvehető dobozos játékokat letölteni, mint az XBLA-n? Nagyon bejönne nekem ez a lehetőség.
-Ha lehet letölteni boltban is megvehető dobozos játékokat akkor a Resistance (1 és 2, esetleg Double Pack) fent van valamelyik Storeban?A válaszokat köszönöm

-
chubii
senior tag
Másnál sem frissíti fel a Dead Space 2-őt 1.02-re a gép ? Rányomok,hogy töltse le a legújabb verziót, de kb 1 percnyi várakozás után hibaüzenetet dob ki...
-
bcrics
tag
válasz
bcrics
üzenetére
azt hiszem tudom mi lehet a probléma
Status: Unverified ;Get verified
Már aktiváltam, remélem 1-2 napon belül megérkezik a kód és úgy tudom élesíteni a rendszert, ha pedig nem ez a probléma forrása akkor sejtésem sincs.
Ha megjön a 4 számjegyű kód,egyébként lemondtam a papír alapú számlakivonatot csak az online részét használom a számlámnak, szóval ha megjön a kód akkor pontosan mit is kell vele csinálnom?
-
bcrics
tag
Hello,
ebayről vettem 1-2 játékot, de az eladó visszaküldte a pénzt, miután elutaltam neki, mivel már nem volt meg neki a játék,khm mindegyis. Ebayen, paypalon keresztül is kaptam mailt hogy a pénz visszaküldve, de a Számlámon még mindig nincs rajta, ez ma reggel történt, mennyi átfutási ideje van ennek míg újra a számlámon lesz a pénz?vagy előfordulhat hogy beragadt az összeg a paypalban és manuálisan kell visszairányítanom a számlámra?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
dilipok
üzenetére
PC-n ugye ez már nem ritka, itt ugye annyi a különbség, hogy relatív jól kezelhető: mert ugye akkor is tudod használni a játékot, ha használt, (PC-n ha felhasználták a kódot az ilyen termékekből, akkor ugye sehogy sem működik másnál) max. multiban nem működik, de ha később mégis akarsz multizni, akkor is ott a lehetőség, hogy 2-3K-ért veszel hozzá Pass-t. Na ugye ez PC-n nem így van, ha ott valamit elhasználtál, akkor azt elhasználtad, és a 10K-s játékhoz nem vehetsz később 2K-ért CD-kulcsot, meg kell venni az egész játékot...tehát azért ez egy jóval korrektebb megoldás.
-
szasanyi
félisten
Láttátok már? PlayStation 4 akár 2012-ben.
-
r3dsnake
nagyúr
-
hoby36
senior tag
Üdv!
Használ valaki [link]?
Játékokhoz lehet esetleg használni?
-
neil_mullen
aktív tag
Sziasztok,
használ valaki Eagle Eye konverter-t? vagy hasonlot? Akarok vennei egy PS3 mat, de jatszai csak egérrel illetve billenytuvel tudnék... Vezeték nélküli egérrel és billentyűvel is működik? Előnyök, hátrányok?
köszi
-
r3dsnake
nagyúr
aki ezek után is védi a sony-t, azt körberöhögöm

-
bcrics
tag
válasz
Ropapa
üzenetére
Ajánlom a Flower c. játékot nagyon klassz, igazi barátnővel mozgós Feeling..ami poén hogy magával a kontroller mozgatásával irányítod a ...Virágszirmokat, fura, beteg, de ötletes, relax játék,
Egyedüli baj vele hogy csak online tölthető , viszont ajánlom Iceakos forumtársat, tőle tudsz venni feltöltőkártyát 3.000 ft és már töltheted lefelé is a store-ról.
Ő pedig segít majd eligazodni az Online egyenleged feltöltése, majd a játék letöltése között. -
Ropapa
csendes tag
Hallihó!
Segítséget kérnék játék terén. Barátnőmmel keresünk valami mászkálós játékot, ahol egyszerre ketten tudunk játszani. A LittleBigPlanet-re rettentően rákattantunk, és relatíve valami hasonlót keresnénk. Csak nem találunk... Előre is köszike.
-
dhcodoki
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani PS3-ra jófajta rpg-t????

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Ha itthon vetted a gépet, akkor csakis 2-es régiókódú BD-filmeket tudsz hozzá venni, ugyanis a filmek tekintetében a PS3 régiózáras. Itt írtam róla pár napja.
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Adott itthon egy firstgen PS3 (igen, PS2-kompatibilis fajta) 4-5 éve, természetesen csak BR-re meg pár exx játékra. Nem lényeg, de a kérdésem annál inkább:
A gép viszi a régiókódos BR filmeket? Szeretnék Amazonról pár sorozatos / itthon meg nem jelent filmes lemezt rendelni, de félek, hogy ezt itthon az egyébként PAL-os gépemmel nem tudnám lejátszani.Szerintetek?
-
ldave
félisten
Na, ezt nem hiszem el, múlt héten néztem egyik konzolbolt (platinumshop) kínálatában, hogy van FF13 collector kiadás még raktáron. Ma felhívom őket, erre mondják, hogy épp előttem rendelte meg valaki az utolsó példányt... Tudtok esetleg valahol boltot, ahol még lehet kapni? Első körben új példányt keresek, hátha.
-
Sundesz
addikt
Zavvi-nál az a gond, hogy van mikor használt játékot küldenek és ezt nem lehet előre kiszámítani.
-
Pferi
senior tag
Én is pár napja rendeltem a zavvi-ról az Enslaved-et, 3300 ft-ért. Ennyiért itthon tuti nem kapnám meg. Rendeltem már több játékot is, de mind ideért max 1 hét alatt. Ajánlott bolt.
-
mrhitoshi
veterán
Ez picit off, de gondoltam megosztom a véleményem. Szóval rendeltem 4 napja a Zavvi.com-ról 3 játékot, szinte fillérekért. 2 játékról érkezett visszaigazoló email, hogy feladták, és ma meg is érkezett az egyik, és amin összepipiltem magam, hogy nem kértek érte szállítási költséget, pedig olvastam itt a fórumban, hogy 1Font körül van a szállítási díj, de nem vettem észre, hogy 1 fontnyi szállítási díj is lett volna. Na szóval csak annyit, 4 nap alatt kiszállítottak egy játékot Angliából.
Azt hiszem eddig elégedett vagyok ezzel az online bolttal. 
-
Xmodule
őstag
Kane & Lynch 2 coop -ban benne lenne valaki valamikor? Vagy esetleg van olyan aki itt Portal 2 -vel játszik, vagy tervezi?

-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem ide passzol, de szeretnék venni ps3-at, ha lehet minél több kiegészítővel a csomagban. Tudnátok ajánlani valami oldalt ahol jó áron be tudnám szerezni? Eddig a www.konzolokszervize.hu -n néztem. Ennél van komplettebb csomag? Gitár hírózni is akarok majd, kellene 2 gitár is.
Köszi!
-
Att1la.
őstag
Ki szeretnék probálni egy demot, de nem akarok hozzá acc.-ot készíteni, nem tudom valahonnan letölteni és átvinni a gépemre?
-
Qbász
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem normális. Nekem olyan hangja van majdnem mintha egy flopy olvasó lenne!

-
SuNrisE010
tag
Ok kösz
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
SuNrisE010
üzenetére
Ha odaadod mellé a játékokat is, akkor igen. Most vettem (tegnap) egy fél év garis 100%-osan új állapotban lévő 320-ast 50K-ért. Alap gép + HDMI kábel. Nézegettem mostanában az eladó gépeket, 60K-ért 1 hetes csupasz gépeket adnak. Ha a játékokat adod hozzá, akkor pikk-pakk el fog menni, mind3 jó game, a 3 együtt szerintem egy 20-ast érhet...tehát a reális talán játékokkal olyan 70K lenne, de az már necces...
-
SuNrisE010
tag
[link]Szerintetek ennyiért el tudom adni

-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap megvolt a gépcsere. FAT 40Gb -> Slim 320Gb.
Egy dolog tűnt fel összesen: hangos az olvasója. A FAT-em teljesen kussban tette a dolgát, ennek meg hangja van, amikor elindítok egy játékot. Ez normális, vagy baj van?
-
Sanyi.mTs
addikt
Kipróbáltam a Resident Evil 5-öt és volna pár kérdésem:
- hogyan tudom, újratölteni a fegyverem anélkül, h nulla töltény lenne a fegyverben?
- mivel tudok coop alatt interakciókat csinálni? (need ammo, stb) -
olinka
csendes tag
Sziasztok!
Nektek működik a PSN account regisztráció?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Igen, természetesen. Az egyszer az account-oddal letöltött tartalom később is elérhető az account-od alól, függetlenül attól, hogy másik gépen jelentkezel be az account-oddal, vagy hogy eredetileg egy másik gépen lett letöltve. A lényeg, hogy a Welcome Back lejárta előtt töltsd le - akár más gépén a profilodba belépve is - a kívánt játékokat és ezáltal azok később bármikor elérhetők lesznek, így a saját gépedre is le tudod majd húzni újra. Kivételt ez alól csak a PSN+ "próba"-játékok képeznek, amelyek ugye alapból lejárnak és a továbbiakban nem használhatók.
-
r3dsnake
nagyúr
ha a welcome back lejárta előtt egy másik ps3-mal bejelenetkezne valaki, és leszedné a játékokat az accommal, később elérhető lenne a letöltés egy másik gépen?
-
MrPG8
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
[link]
Probáld meg SwissKnife-al. -
TazLeacher
nagyúr
Kis segítség kellene...

Tegnap megpróbáltam backup-ot csinálni a vinyóról. Megtaláltam a menüpontot, el is indítottam, és kiírta, hogy csatlakoztassam az eszközt. Rádugtam a külső vinyót (Sasmung 320Gb), láttam, hogy tölt egy pár mp-t, de utána nem történt semmi. Többször próbáltam, de semmi.
Nézelődtem neten, aztán láttam, hogy elvileg csak FAT32-t kezel, gondoltam ez a baj. De sajna a vinyómat nem sikerül leformázni FAT32-re. Normál esetben nem is ajánlja fel a lehetőséget, de megpróbáltam az "erőszakos" módszert, parancssorból DOS paranccsal, el is indult, volt nagy öröm, de nem ment végig, mert azt mondta, hogy túl nagy a kötet...
Azonban ma leesett, hogy én már használtam ezt a vinyót a PS3-hoz, konkrétan lementettem 2 játékmentésem, és ott f@szán működött. Csak az a gond, hogy nem emlékszem, hogy akkor még a vinyó gyári formázása volt-e rajta (ami fogalmam sincs, hogy milyen volt), vagy már újraformáztam akkor.
Röviden-tömören: hogy tudom megoldani, hogy megcsinálja a backup-ot?
-
ldave
félisten
Ha minden igaz, akkor jön PSN-re is (meg PC-n Steam-re) az XBLA-n nagy sikert elért Limbo című platoformer.
-
MrTwister
őstag
-
mrhitoshi
veterán
Másnak is ez jön be az UK honlap alatt bejelentkezéskor ? kép
-
MrTwister
őstag
Ma vagy holnap este aktiválnám a Welcome Back programot a PS3-amon még nem késtem el vele? Él még a program?

-
MrPG8
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hi!
Ugye csak a vinyót cseréled le? Vagy az egész PS3-t is?

Amúgy külső vinyóra át tudod másolni az egész vinyó tartalmát. [ÍGY] Beleértve a játékmentéseket, játékok, Store-os cuccok, beállítások, userek, jelszók (ha elvannak mentve) tehát mindent.
Elősször Backup-olod a külső vinyóra, utána meg restore.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Le fogom cserélni a PS-t egy nagyobbra.
Hogy a legegyszerűbb komplett mentést csinálni a vinyóról? Igazából ami kellene, az az összes játékmentésem, meg Store-ból letöltött cuccom (csak, hogy ne kelljen megint letölteni). Semmi más nincs raja. Mobil vinyó rendelkezésre áll.
-
heim
tag
Sziasztok!
Nyílvános hálózaton nem tudok csatlakozni a PSN re? Horvátországban vagyok a szállodában van net és nem engedi.Van valami új megkötés? Régebben ment a nyílvános hálózatokon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Bittorrent topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És azért a PS3-nak hosszabb élettartama lesz (remélhetőleg) mint a PS2-é

2007 második felében megvettem a PS3-at ~130k ellenében - ami akkor már jó ár volt, mert 160k-ért adták helyenként - és olyan lett amilyen amilyen (azaz csak távolról közelíti azt, amit ígértek vagy jósoltak ha úgy tetszik), és ugye alig több mint 3 év megkímélt használat után tönkrement!