Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Arról nincs valami info, hogy neten mikor lesz elérhető a PSN?
-
Sonja
nagyúr
válasz
kmisi99
üzenetére
Vásárolhatsz Store-ról (majd, ha lesz) PS1 játékokat, és ha jól emlékszem, akkor közte is van a Crash Team Racing is!
Egyébként pl. vateráról/teszveszről tudsz venni használtan PS1 játékokat, de elég sokért adogatják, így inkább a Store-ról való vásárlást javaslom. 
Szerk.: Itt és itt vannak a PSN-ről megvehető/letölthető PS1 játékok listája.
-
kmisi99
addikt
Ps3 ra régi ps1 es eredeti játékokat honnan szerezhetnék? A neten szinte sehol sincs. A crash team racing 1 kellene.
-
anulu
félisten
kicsit lol: Sonyék a saját, hivatalos letöltő oldalukra kiraktak 3.55-ös .pkg-t LA Noire-hoz. CFW-sek meg örülnek...
-
anulu
félisten
olyan kérdésem lenne, hogy ha visszajön a store, akkor az online pass-es játékaim (NFS HP, NHL 11, etc) hogyan tudom megetetni a géppel? legutóbbi PSN-ezésem óta ugyebár új vasam lett. beadom a már a felhasználómhoz regisztrált kódot a redeem code részbe? vagy hogy megy ez?
-
Sonja
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Bedugod a pendrive-ot, rámész a játék mentésére és nyomsz egy háromszöget, majd Copy és kiválasztod a pendrive-ot. A Copy csak akkor fog megjelenni, ha engedi másolni. Szerencsére az összes játékomnál engedve van.

Egyébként ez nem semmi!

LBP2 - Massive Epic Raging Destruction (3D FPS Gameplay Trailer)!
-
TazLeacher
nagyúr
Valaki tudna segíteni abban, hogy hogy tudom egy konkrét játék mentését kimenteni máshová? Szeretnék az egyik játékról biztonsági mentést, de fogalmam sincs, hogy hogy működik ez...
-
bcrics
tag
Hell, mind az 5 felkínált játék elérhető dobozos változatban is?
a wipeout hd és a zombis játékban nem vagyok biztos,az talán csak store-os?
-
heim
tag
A LBP az egyik legjobb játék, kell egy kis idő amíg hozzászokok az ember, de az asszony a move-os játékokon kívül csak ezzel játszik...ajánlom mindnkinek
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
Demó alapján anno engem sem fogott meg, a teljes játék viszont teljesen más dimenzió. Lehet, hogy bugyutának tűnik, de abszolút nem az, sőt, néhol igen komoly kihívás. Az első részben volt a vége felé pár pálya (Japán stílusúak), ahol igencsak sokszor kellett nekifutnom, hogy sikerüljön, kell tehát hozzá skill. Szerintem az egyik legjobb közösségi játék, tekintve, hogy magad is építhetsz pályákat, azokat megoszthatod és másokén is játszhatsz. Sőt, egyes trophy-k miatt kell is! A második rész is tele van olyan mini game-ekkel, amelyek önmagukban is szenzációsak. Nagyon megéri az árát, pláne, hogy most "ingyen" hozzá tudsz majd jutni, ha egyszer még ebben az életben újraindul a Store, bár ez már elég tragikomikus.
-
heihachi
addikt
Én megmutattam asszonynak a LBP demóját, gondoltam neki majd tetszik, és azt mondta, hogy sose gondolta volna, hogy ilyen kis bugyuta játékkal lát játszani, és kb 2-t ugrott vele, és mondta, hogy inkább játszunk a Soul Caliburral

De azért majd ezt választom az ötből, mert bár nekem sem jött be a demó alapján, a stílus sem kedvencem, de hátha találok a millió pályából olyat, mai azért mégis tetszik.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
v!ct0y
üzenetére
Az első szerintem hosszabb is volt jóval. Vadnak azért nem nevezném a másodikat sem, sok jó poén volt benne: pl. a vezérelhető plüss kutya, az ugrabugra plüssnyúl, a villanymotoros macska, vagy a hernyóval való közlekedés, stb.
A bonus levelek is sokkal változatosabbak, mint az első részben voltak. Szerintem nagyon jól kiegészíti a második rész az elsőt, számomra legalábbis simán hozta ugyanazt a hangulatot. Tetszett, hogy a sticker-eket ragasztva kapsz egy eszközt a pályához (pl. grapplig hook, vagy gránátvető), amivel teljesen más útvonalon tudod bejárni a pályát és más bubble-öket tudsz összeszedni, mint ha nem ragasztasz. Jó volt ez, ráadásul ezt is sikerült kifognom zsír újan, fóliásan akcióban 6 eFt-ért, 2 hónappal a megjelenés után. -
DM-Fan
nagyúr
Nagyon addiktív játék, csak ajánlani tudom! Végigpörgettem mindkét részét, egyszerűen megunhatatlan. Plusz van benne kihívás, hogy összeszedd az összes prize bubble-t, amit csak úgy lehet kivitelezni, ha online játszol több más játékossal (van, amelyikhez 4 fő is kell). Akárhány folytatása is lesz, vevő leszek rá. Annyiféle hangulatot árasztanak az egyes világok (kontinensek) a Story módban, hogy abszolút nem egysíkú. Hatalmasakat röhögtünk rajta.
-
Sonja
nagyúr
-
->Raizen<-
veterán
Isteni a killzone 3 megérte megvenni zsír újonnan.
Most egy fura bolygón vagyok minden növény rámtámad xd. -
Misike4
csendes tag
Ismét üdv mindenkinek!
A PS3 lefagyási problémám megoldódott
tényleg csak a túlmelegedés volt a baj.
De több évnyi Fps és Call of Duty után a Black Ops nem jelent túlságosan nagy élményt.Tudnátok ajánlani egy Multis Akció Game-t (ami nem baj ha van benne egy kis lövöldözés).
Amúgy már más is unja a Call of Duty-t , meddig fogják ezt még húzni?
KÖSZ AZ AJÁNLÁSOKAT

-
r3dsnake
nagyúr
PSN Logins Exploited (again) – PSN online sign in turned off.
It seems that the PSN online login page with password reset was exploited again by hackers. Though not a big as issue as the first, if you go to reset your PSN password all it asks for is your E-mail and date of birth. Hmm lets see, database stolen…they probably have this information….you see where its going.
-
heim
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
igazad van nem írtam az onlinet...bocs,
csak nekem annyira egyértelmű volt, hogy csak onlineban küld eredményeket...elnézést... -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Nincs kedve valakinek RDR multizni?
zolika888 a psn id-m -
heim
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Más játékok: MOH, GT5 megy simán, a karcosnak nem karcos, de megtörlöm ha hazamegyek...nem gondoltam, hogy beleszólhat az onlineba, hogy koszos lehet a lemez...hátha az a baj
-
heim
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
de az elején ment minden rendesen, az új FW-vel... azóta változott volna valami?
-
Edgeri
senior tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Nem szimpatizálok az XBOX-szal, de ha barbecue sütőt csinál a PS3-mamból a Sony egy elkefélt FW miatt, akkor átváltok rá

-
heim
tag
valaki tapasztalta ár, hogy a fifa 11 ben a meccs befejezése után lefagy a gép és nem menti el az eredényeket, e-mailt sem küld.... már vagy 3 napja ez van nálam....
-
Edgeri
senior tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Nem olyan biztos, lehet, hogy még csak ennél a játéknál jött ki ez a hiba, nincs garancia arra, hogy a többinél sem fog

De én is nagyon remélem, hogy ez csak egy játékra vonatkozik, mert ennyi Sony-s balf*szkodás után ha még el is füstölne a PS3-am, azt már igen nehezen dolgoznám fel
. Itt az ideje, hogy a Sony kicsit odafigyeljen arra, amit a vásárlóinak nyújt(?), mert az elmúlt hónapokban biztos, hogy sok hívet vesztettek el. -
Sonja
nagyúr
válasz
karakpecze21
üzenetére
Azért volt ott, akinek pl. Shift 2 tette tönkre és soha nem is játszott a LA Noire-rel!

-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Kicsit jobban kinyitottam a szemem és már látom, hogy csak erre a játékra írják.

Akkor megnyugodtam. -
karakpecze21
senior tag
Hát ez nagyon frankó.Nekem is Fat 80GB-os gépem van.
Remélem akkor lesz hamarosan Update, mert én addig nem játszok a PS-n az biztos.
Nem szeretném, ha most emiatt meghalna a PS.Vagy ez csak erre a játékra érvényes? (ezt már a gyér angol tudásommal nem tudtam leszűrni)
Akkor amíg nem jön új FW marad a PC.
-
csab2
veterán
Nem vagyok otthon, ezért kérdezem: PS3-on sincs PSN, vagy csak a neten nem lehet bejelentkezni a PSN-be?
-
Sonja
nagyúr
válasz
karakpecze21
üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy igen.
NeoGAF-en egyre több az ilyen komment, hogy a fene enné meg.
Viszont azt is írják, hogy a régi 60/80GB-os modelleket érinti. Olvasni kell ezt a topikot. 
-
Sonja
nagyúr
válasz
kexksz
üzenetére
Ekkora ökör hírt már rég olvastam.

1. - Nem a PSN-t törték fel
2. - Nem törték fel, hanem egy oldalt próbáltak "hack-elni", pontosabban a jelszóváltoztató oldalon volt egy kis hiányosság, de a jelszavakhoz nem fértek hozzá.
3 . - Rögtön leállították az oldalt és ki is javították. -
kexksz
addikt
That's what I call epic fail.

-
Sonja
nagyúr
-
moltam88
tag
Szia,
régebbi és platinumos játékok nagyon olcsók, én pl. 10 fontért vettem Assassins creed 2-t a thehut.com -ról, ami a zavvi társoldala. Én eddig csak thehut-ról (ami gondolom majdnem ugyanaz mint a zavvi, mindkettőnél ki van írva: "part of thehut group") rendeltem kb 3 játékot, egyikkel se volt semmi gond, megjöttek viszonylag gyorsan, szállítási díj akkor még 1 font volt, mostmár ingyenes.
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Jól emlékszem, hogy valaki azt írta itt, hogy a zavvi.com-ról, hogy ingyenes a szállítás Magyarországra?
Az létezik, hogy 1-2 játéknak ennyire jó ára van a zavvin? -
v!ct0y
veterán
-
->Raizen<-
veterán
Az a fasza a régi accomat alig birtam visszaállítani most lehet megint jelszót cserélnem? VICC!

-
anulu
félisten
tudjátok, hogy hogyan állok ehhez a kérdéshez, de ez már nálam is kiverte a biztosítékot
-
karakpecze21
senior tag
válasz
dilipok
üzenetére
Hihetetlen.
Én azt mondom, aki hekkerkedik vagy minimum 40 évre lecsuknám vagy halálbüntetést neki.
Azt hiszem jobban átgondolnák a dolgot.Nem is tudom melyik országban ezért már halál büntetés jár.
Szerk: Pl Pakisztánban is.
-
Sanyi.mTs
addikt
-
anulu
félisten
válasz
karakpecze21
üzenetére
majd ha lesz Store, akkor gondolom ott

-
v!ct0y
veterán
Na megjött az L.A. Noire Tök király lett
Tetszik. -
heim
tag
Imsét nem megy a PSN? mert Pc ről nem tudok belépni...
-
kmisi99
addikt
A PS3 Slim 160GB lejátssza a ps1-2 es játékokat? Mert mindenhol az van hogy nem de haverom berakta az egyik erdeti ps1 es fifa 2005 ét és tökéletesen ment neki

-
DroneZ^
őstag
Milyen vinyót lehet ps3-ba rakni? Minek kell megfelelnie? ( Sata 1-2-3, fordulatszám, stb...) Kell bármiféle telepítgetés/állítgatás vagy FW újrahúzás szükséges-e?
Letudja formázni magának, vagy nekem kell előformázni valamilyen fájlrendszerre?

Gondoltam bevágom a legnagyobbat amit csak lehetséges

-
TazLeacher
nagyúr
Nem, nem úgy működik.
A lényege, hogy hozzákapcsolod a számládhoz, és a PayPalon keresztülmegy a dolog. A lényege mindössze az, hogy semmilyen adatod nem adsz ki a számládról a shopnak, ő csak annyit lát hogy az XY PayPal account-ról (Név) jött a pénz, és semmit nem tud sem a kártyádról, sem a számládról.
Ha "parasztosan" kellene megfogalmaznom, ez olyan, mintha Te mindig a PayPal-nak utalnál, és ők utalnák tovább. A gyakorlatban nem így működik, de nagyjából ez a lényeg. Sokkal jobb, mert így csak 1 oldalanak (PayPal) adom meg a kártya és a személyes adataimat, a shop-nak nem. Itt jön ugye a bizalom. Ha ilyen külföldi suffniboltokból vásárolsz, ott nem szívesen adod meg az adataidat, nehogy visszaéljenek vele, ezzel meg így ki tudod küszöbölni. Csak akkor fizetek kártyával, ha nagyon megbízható, nagy shop és nagy szükségem van a dologra. Egyébként mindig csak PayPal.
-
anulu
félisten
válasz
Edgeri
üzenetére
lehet rosszul tudom, de nem úgy működik, h accountra átrakok pénzt (2-3 nap) és onnan megy tovább?
amúgy internet kártyám van, virtuális szlaszámmal és mindig csak annyi pénz van rajta, amennyi éppen a tranzakcióhoz kell, szóval ha akármi történik a netes adataimmal, akkor sincs kb semmi, a pénzemhez nem férnek hozzá. (főleg, ha lenne
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként pl. vateráról/teszveszről tudsz venni használtan PS1 játékokat, de elég sokért adogatják, így inkább a Store-ról való vásárlást javaslom. 

Most egy fura bolygón vagyok minden növény rámtámad xd.

csak nekem annyira egyértelmű volt, hogy csak onlineban küld eredményeket...elnézést...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

NeoGAF-en egyre több az ilyen komment, hogy a fene enné meg.
Viszont azt is írják, hogy a régi 60/80GB-os modelleket érinti. Olvasni kell