- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
en otthon tolom most az FFX-et, csak neha kicsit keves az fps-em.
Tyrael -
Stylie
aktív tag
Sziasztok!
Letöltöttem psx emulatort a gépre és ki akartam próbálni egy yátékot...de nem tudtam mert hiányzik vmi bios fájl vagy mi,és így inkább hagytam a picsába.No de azóta szaggatnak a yátékoktökmindegy hogy mi lehet heroes 3 is az is szaggat a profilomnál látható konfigon
Ez az emulátor műve lehet vagy megint a windows xp extended edition cseszik ki velem?Másik hiba a yátékokban ami eddig is ment az extended alatt hogy meghülyül az egér meg a bill...Ha van vkinek valami épkézláb ötlete a megoldásra azt méltatnám...
-
szrxx
tag
Sziasztok!
Megszereztem a régóta várt Burnout revenge ps2 gamet, bár nem igazán tudom futtatni. Bár lehet az hogy rossz formátumú a dvd ,mert nekem nem iso ban van? Csak iso ban müxik az emulator? Az iso fájlt lehet gépről is futtatni vagy csak olvasóról?
Köszi az infót! -
NZséé
tag
Sziasztok!
Nekem működik a PCSX2 0.9.1-es verzió szedett-vedett pluginokkal, rom-okkal!
A tesztelt játék: Rocky Legends, csak a gépem kevés hozzá!
kb: 5 fps a játék sebessége, de érdekes a videók 19-25 fps-en mennek, akkor már elég közel járnak a végső megoldáshoz a programozók az emu írásban, nem de?
Lehet, h. hamarosan kipattan egy 1.0-ás verzió?
Új ötletem:
Az emu a játékot winchesterről, iso-ból olvassa, arra gondolok, h. lehet, h. ez az iso-ból való olvasás is lassít a játék sebességén (játék alatt folyamatosan darálja a vincsit), mi volna ha az iso file-t memóriába helyeznénk (mivel a memória jóval gyorsabb, mint a vincsi) és onnan olvastatnánk be a játékot? (Igaz ehhez min.:3Gb Ram-ra van szükség)
Kérdés:
Tudna-e valaki olyan progit ajánlani xp alá amivel tudok ekkora memória meghajtót csinálni?
Várom a jó-rossz indulatú, de építő jellegű kritikákat! -
NZséé
tag
Nekem 60 fps-re állítva tökéletesen mentek a games-ok!
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Yeti910331 #128 üzenetére
Milyen 2 féle beállításról beszélsz?
ePSXe-ben lehet választani vagy 10 féle grafikai plugint (külön feltehetők). A komolyabbaknak van vagy 20 külön állítgatható opciója. Pete D3D vagy OpenGL pluginjait ajánlom. Mindkettőben van Frame limit a beállításoknál, csak be kell kapcsolni.
Zene: Eredeti CD-t/teljes CD imaget használsz? Remélem nem csak leszedtél valami 50megás gagyi RIP-et a netről. Abból ugyanis ki van szedve a hang. (Arról nem is beszélve, hogy illegális, tehát a fórumon nem fogsz segítséget kapni ezzel kapcsolatban.)
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
A Tekken3 volt és csak annyit állítottam be, hogy 640x480x32. Meg lehet választani két féle alapbeállítást (egyik a lassú másik a gyors gépekhez van). Ha a ,,lassú gépekhez'' állítom be, akkor k***a gyors a játék, ha pedig ,,gyors gépekhez'' állítom be, akkor meg szaggat és a zene sehogy se jön elő.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
Yeti910331 #124 üzenetére
ePSXe-vel meg melyik játék nem ment?
Én még nem láttam olyan PS1 játékot ami ne ment volna vele. Csak az a baja, hogy majd minden játékhoz a beállításokat kell turkálni, hogy tényleg jó legyen, mert mindegyiknél más beállítás a nyerő.
FPS limit beállítás van magában az ePSXe-ben is, tehát fölösleges volt leterhelni a procit, hogy lassabban menjen a játék.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Én már játszogattam a Disgaeaval. Sebesség jó volt, és elég stabil is volt.
Van még egy pár hasonló.
A komolyabb grafikájú játékok közül az FFX-re nagyon gyúrnak a fejlesztők, tehát már az is játszható kategória egy tápos géppel. Én a Grandia III-t néztem. Az én gépem kevés volt hozzá, de azért vagy 5-10 percig elvoltam vele.
Tehát már lehet próbálkozni. Csak az a kérdés melyik játékkal. -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #124 üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #123 üzenetére
Bocs, hülyeség volt a májkroszoft (úgyse foglalkozik ilyenekkel). Szal akkor javítom: meg kéne kérni a SONY-t, hogy csináljanak működő emulátort (ha még pénzbe is kerülne), valószínű hogy kapkodnák, mint a cukrot. Egyébként mindjárt utánanézek, mert vmelyik oldalon 10ből 7pontot kapott egy emulátor...itt is van[link] és itt az eredeti oldala[link].
Csak mellékesen: próbáltam a PS1 emultort is (ePSXe[link]) és ez majdnem jó volt. Annyi volt a baya, hogy nem volt zene, (két féle grafikus beállítás volt) vagy gyorsan ment mint az állat vagy szaggatott attól függően milyen volt a beállítás és ezt meg is oldottam egy pc-lassító progival, pontosabban CPUkiller.
Várom véleményeteket, mert a PS2 emulátorra biztos nem véletlenül adtak 7.9 pontot.
[Szerkesztve] -
NZséé
tag
Köszi a felvilágosítást, tudom, h. teljesen más a PS2 -> szoktam olvasni a fórumot, de ez a portolás téma nem hülyeség szerintem, programozás tudás kell hozzá -> érdemes lenne egy ilyen topikot indítani, mert lehet, h. lenne egy két vállalkozó szellemű programozó erre a nemes feladatra!
-
NZséé
tag
válasz
Yeti910331 #120 üzenetére
Felejtsd el kipróbálni az emut, úgy sem mennek a játékok normálisan: játszhatatlanok, lefagynak! Ez van feleslegesen töltögeteted le a PS2-es játékokat, játsz PC-s gamesokkal, ha PC-d van! Sorry
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Telepítettem a PCSX2 -t, de nincs mivel kipróbálni. Valami olyan gém kellene, ami nem foglal sok helyet (mer DC -ről azér elég lassan jönnek le a cuccok). -
L3zl13
nagyúr
Persze. Mindenki portolja magának a játékot PC-re.
Szerezd már meg nekem légyszives a PS2 játékok forrását.
Ha meg olyan egyszerű volna visszafejteni a forrást a végleges progiból, akkor nem volna instabil az emu sem.
Még ha nem volna teljesen egyértelmű, hogy nem minden ember tud játékfejlesztői szinten programozni, akkor is kb ugyanolyan nehézségekbe ütközik egy játék portolása hivatalos (Sony/Játék fejlesztő cég...) support nélkül, mint az emu megírása. -
NZséé
tag
Szerintetek a PS2-es játékok portolása PC-re, nem tökéletesebb megoldás lenne, mint valami instabil hardverzabáló emu? Lehet ilyen programokra szert tenni a világhálón, amivel mindenki saját maga portolhaná át a PC-jére a PS2-es gamesokat?
-
anulu
félisten
szép lassan jön a 0.9.2 is
0.9.1-el a Star Wars 3 már kellemesen elindul, de vmiért az úszó betűknél rommá fagy. nemtom, hogy hol lehet a gáz
az gáz, hogy kivették, hogy recompile nélkül is lehessen indítani, mert a GT4 úgy elment az autóválasztási részig (igaz lassan, de nem várok többet a 2500MHz-re rángatott A64-emtől), recompile-al a 0.9.1 az intro képernyő után fagy. DVD-ről mennek a progik, nem img-ből. -
L3zl13
nagyúr
Ha valakit érdekel, megjelent a PCSX2 emulátor 0.9-es verziója.
Amit tud:
Sok játékkal ''ingame'' szintig eljut. Azaz túljut a játékmenün, és valamilyen szinten elindul a játék. Esetleg egy fokig már játszható is. De végigvinni azért nem lehet.
Pár játéknál a játszható szintet eléri, azaz többé-kevésbé stabilan fut a játék.
Hardveres gyorsítás, azaz a korábbi verziókhoz képest jelentős sebességnövekedés érhető el.
A program oldalán [link] illetve az ngemun [link] nagyon látványos képek és videók láthatók a Final Fantasy X, X-2, XIIés a Grandia 3-ból, valamint más járékokból is.
Tehát tökéletes kompatibilitást még itt se várjon az ember (ahhoz szerintem szükség lesz még 1-2 további verzióra), de akit érdekel talán érdemes kipróbálni. -
Forest_roby
őstag
válasz
Moddingfan #109 üzenetére
ha van olyan lehetőség, hogy pc-n futtassam a játékot, akkor miért ne használjam ki?
Egyébként meg nem vagyok egy nagy, elveteműlt játékos. Csak ki szeretném próbálni pc-n!!! -
L3zl13
nagyúr
válasz
Forest_roby #107 üzenetére
Ezt olvastad? Bővebben: link
-
Moddingfan
senior tag
A PS2 ára a Sony ígérete szerint karácsonyra 100 dollár alá esik, tessék venni egyet, ha PS2 játékokkall akartok nyomni, ez már sztem megfizethető ár
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Forest_roby #105 üzenetére
Meddig jutottál vele?
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Megvan az új pcsx2 emulator.
Tudnátok beállítási tanácsokat adni? Egyszerűen nem síkerűl működésre bírnom.
proci: 2600+ Semptron --> sse2 nincs
Előre is thx -
Face82
csendes tag
Üdv mindenkinek!
csak annyit szeretnék hozzáfűzni a témához hogy nekem régen volt PS1-em és haverommal szórakoztunk a PC-s emulátorokkal... egy AMD K/-II-esen csodálatosan ment (SIS integrált 8Mb trágyaszarvideokártyával)
Mindez kb 500Mhz-en azonban a PS2 nagyon komoly memória sávszélességekkel rendelkezik Effective 800Mhz DDR ha jól emléxem igaz hogy csak 32 Mega de azt PC-n nemtom hogy lehet utolérni használható módon..azért engem is érdekelne az ügy
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
na vmi update, sikerült vmiben javulnia az emu világnnak?
-
krystman
őstag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Kaptam egy pár XBOX-os játékot.Letöltöttem a CXBX progi emulátort.AZ ISO fájt kicsomagoltam.Az CXBX proginak beadtam a xbx fájlt neki.Sikerült is.Viszont amikor a emulációra kattintok akkor elsötétül a kép kb.5mp-re.Utánna kilép.Valaki tudná,hogy is kell ezt beállítani?Vagy mit csinálok rosszul?Esetleg,ha van valakinek valami jó Xbox emu progija ami tényleg működik is az megmondaná?Köszi.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Basmacskin #98 üzenetére
Hát ezt nem tudom. Amikor én jobban elkezdtem vele foglalkozni, az ePSXe már 1.5-nél járt, és a pcsx már inaktív volt.
Akkor egyértelmű volt az előny az epsxe javára.
Azt én is sajnálom, hogy az epsxe készítői nem indítottak PS2 emulátor projectet. (Legalábbis én nem tudok róla.) -
Gábor vitéz
tag
válasz
Basmacskin #99 üzenetére
Mert te majd hipp-hopp összekalapálod azt ami ezeknek több mint 2 éve nem sikerül?... Ne érts félre, ha tényleg ekkora istenadta tehetség vagy akkor minden tiszteletem a tiéd! De talán akkor kellene a nagy szavakkal dobálózni, ha már tudsz mutatni vmit... Azért a ps2 egy ''ici-picit'' bonyolultabb jószág mint a psx... Szerintem!
-
Basmacskin
aktív tag
látom fenn van az emulátor forráskódja, de nem tudom miféle egy állat... na mind1, most nem tudom leszedni mert túl nagy....
mindjárt utánnanézek a PS2 kódkészletének.. Ennélkül elég nehéz lenne emulálniHa valakinek esetleg otthon csücsül txt formátumban, elküldheti, egyefene
[Szerkesztve] -
Basmacskin
aktív tag
ja igen, a PCSX2 gépigénye azért akkora, amekkora, mert bénák. PS1 időbe is kb 10x akkora volt a gépigénye mind mondjuk az epsxe-nek, ami szerintem az egyik beszt ps1 emu.
-
Basmacskin
aktív tag
Ha esetleg valaki találna egy félkész ps2 emut teljesen szabadon felhasználható forráskóddal, és fordítóprortgammal, olyannal, ami működik, nyugodtan odaadhatná mondjuk nekem, mert szívesen megbuherálnám....
-
L3zl13
nagyúr
pcsx2.net
Minimális gépigény (idézet a hivatalos fórumból):
''What are the system requirements
A AMD128 7800+, nVidia GeForce 14,800 GT, 4TB DDR6000 RAM. Seriously though, until the program is finished, no one really knows. Though we recommend a system supporting SSE2 (AMD64's or Pentium 4 (newer versions)). Pixel Shader 2.0 or higher (nVidia GeForce 6### or latest ATi cards). Around 512-1024 MB of RAM.''
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
Gábor vitéz #92 üzenetére
Nem tudom a tesztelők milyen konfigon futtatják a játékokat. SSE2 azt hiszem mindenképp kell. Az SSE nélküli változat jelentősen lassabb, bár stabilabb ha igaz. (Nekem Athlon XP-m van szóval nincs SSE2.
)
Ha megnézed a screensotokat, akkor soknál az FPS nagyon alacsony, de a proci terhelés sem magas. Gondolom szándékosan le van véve a sebesség.
Gondolom a fejlesztők egyenlőre mindent a kompatibilitásba ölnek. A sebességre csak utánna gyúrnak rá.
A 0.9-et már tesztelik a béta teszterek, ha ott is lesz olyan mértékű javulás, mint a 0.8-nál, akkor már érdekes lesz. A jelenlegi szinten szvsz egy erős géppel már lehet próbálkozni, de komolyan játszani még nem magyon.
Programozók azért nem foglalkoznak többen a témával, mert oénzük úgysem lesz belőle. Az a pár kereskedelmi emulátort ami volt PS1-re a Sony kinyírta amint használhatóvá váltak. Szabadidőben fejlesztgetés meg nyilván nem megy olyan jól, mint, ha valaki minden idejét bele tudja fektetni... -
Gábor vitéz
tag
Üdv!
Vajon a Tekken Tag Tournament hogy menne? Vagy várjunk még a 0.9-esre? (már beta van belőle, csak nem látom letöltésben sehol)
Amúgy már elég régen (talán két éve is van már) hogy elkezdtem kutatni vmi jó ps2 emulátor után (felbuzdultam a majdnem tökéletes ps1 emulátorok példáján). Anno ezt a PCSX2 próbálkozást elég reménytelennek láttam (0.5-06-os verziók) és folyton kerestem vmi jobbat, mert nem akartam elhinni, hogy ennyi a max. Most már jó egy éve felé se néztem a témának, mert amíg követtem, akkor is alig fejlődött vmit (úgy tudom a pcsx2-t egy diák fejleszti a szabadidejében, és egy haverja besegít néha. lagalábbis régebben így volt).
Na gondoltam most megpróbálom megint: irány a google! Hát megint csak ez a pcsx2 látszik a ''legfejlettebbnek''. Viszont még mindig csak a 0.81-es verziónál tart.. hát nem kapkodják el (a 0.7-es talán már egy éves is van). Ráadásul az oldalukon még mindig olyan screenshotokat látok amiken jól láthatóan 5-6 fps-sel ''mennek'' (ez már inkább állóképsorozat) a játékok... (ezért is nehezen hihető számomra a 30-40fps amiről fentebb írt anulu, bár lehet hogy az animációk tényleg mennek ennyivel, csak a játék nem)
Hát nem is tudom megint hagyjam egy évig?... addig meg néha előveszem a ps1-es Tekken3-at az legalább teljesen jól fut (és az eredeti ps1-hez képest szép is d3d-vel feljavítva)
Nem tudom miért nem foglakozik több programozó a témával? A Sony miatt nem mernek? Mire lesz működő ps2 emulátor addigra javában itt lesz már ps3.. Igaz azt maximum egy másik ps3-on lehet majd emulálni... -
L3zl13
nagyúr
válasz
Darth_Revan #90 üzenetére
Tényleges játékra igen. Bár a 0.8-as verzióval sokat javult a kompatibilitás, még nem lehet azt mondani, hogy bármelyik játékkal is lehetne normálisan játszani.
Most jött ki 0.8.1 verzió egyébként pár bugfixxel.
A következő nagyobb release szvsz már érdekesebb lesz a játszani vágyóknak is, ha hasonló javulás lesz, mint most a 0.8-nál. -
anulu
félisten
update compatibility listhez:
Devil May Cry 3 (japán verzió): nagyvalószínűséggel BIOS gond van, mert a kép tiszta, no bug, DE a játékba nem lép be, mert arra panaszkodik, h nincs memóriakártya. 2db 8megás figyel a vinyón, de ő tudja. ennek a megoldását nem sikerült összeszedni.
Gran Turismo4 Prologue (PAL): legal info bejön, utána kép nincs, ha csesztetem a kontrollert, akkor töltöget a DVD-RW, SPU plugin (normális) egyelőre nincs PCSX2-höz, így ''null'' driverrel nem hallgatom, tehát hangról nem tudom leellenőrizni, h törpént-e vmi említésre méltó
Street Racing Syndicate (PAL): se kép, ''se hang''
Motocross Mania 3: <as SRS>
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #80 üzenetére
PlayStation2-ből kell kimenteni, a neten nagyon nehéz találni. az emulátorban van egy ''BIOS'' könyvtár, oda kell bemásolni.
-
Darth_Revan
veterán
És ezt a BIOS-t honnan lehet beszerezni? És hova kell telepíteni?
Netán le kell cserélni az alaplap BIOS-ára? Bocs,de nem vágom
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #77 üzenetére
kéne nekem kölcsönben GTA:SA, h tesztelni tudjam...
-
anulu
félisten
0.8-al már SOKKAL jobb az SWEIII minősége. szerintem BIOS baja is van (30004-es BIOS-om van, jövő7elején kapok frisebbet).
a fő gond az, hogy ha az SSE, SSE2 be van kapcsolva, marha instabil, a compatibility módban pedig piszok lassú.
amúgy az SWEIII-mal sikerült megnézni az elúszó betűs részt, utána nem tudom miért nem megy tovább.
BurnOut3-mal Loading screen-nél szétfagy.
új BIOS-szal kiváncsi leszek a dolgokra. meg arra is, h a Gran Turismo4 futni fog-e, és ha igen, akkor hogyan... ezzel kapcsolatban kedd/szerda környékén tudok infot mondani, amúgy ha megkapom a frisebb BIOS-t, akkor nekiesek SWEIII-nak, mert érdekel a játék. -
Darth_Revan
veterán
A PCSX 0.8-al lehet viszonylag jó minőségben játszani újjabb PS2 játékokkal? (Pl GTA: SA,SWEIII) Vagy még eléggé kezdetleges?
-
Darth_Revan
veterán
Úgy látom,hogy a 0.8 már letölthető
-
anulu
félisten
na, így néznek ki az animációk (kb)
-
anulu
félisten
némi fejlemény, még mindíg 0.7-essel:
Star Wars EP3 - Revenge of The Sith. a LucasArts logo időnként tökéletes, egyébként meg szét van esve. az ez utáni intro rész is bejön, 1-2 rész tök jó, egyébként szétesve. nagyon várom már a 0.8-at!
amúgy tippre a video pluginnal van vmi gáz.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
tegnapi napon sikerült PCSX 0.7-tel eljutnom, és rendesen konfigurálnom gépemen egy PS2 BIOS-t
hihetetlenül boldog voltam!
0.8 screenshot-ok alapján menni fog Gran Turismo 4-isa sebessége nem érdekel, majd megoldom valahogy. amúgy DX9-es video pluginnal a BIOS animációk 30 és 40fps között mozogtak, tehát bőven jó volt. már a translation file-okat csinálják a 0.8-hoz, sz'al könnyen lehet, h 1 héten belül megjelenik. már nagyon tűkön ülve várom.
-
dilibogarr
csendes tag
Hali mindenki!
Ehhez a PCSX emulátorhoz van egy leírás, még talán az is ott lehet hogy a bios dolgokat hogy lehetne megoldani, csakhát kéne valaki aki tud franciául, vagy mien hülye egy nyelven írták ezt itt: [L]http://www.pcsx2.net/guide/french/index.php#Cdvd[L]
szóval va valaki ért ehez az idegen nyelvhez és lenne olyan kedves megosztani a nagyközönséggel nagyon hálásak lennénk szerintem ... -
Cathfaern
nagyúr
-
Hát ha nem érezted ki a finom iróniát a hozzászólásomból, akkor csak neked tényleg tudok adni működő PS2 emulátort, ami tuti minden gyári játékot gond nélkül futtat.
Kívülről pont úgy néz ki, mint egy PS2, belülről ellenben egy PS2-re hasonlít leginkább. A neve pedig PS2.
És 55k-ért bármikor adok neked, de ha nem akarsz szegedig eljönni, akkor bármelyik médeamárktban is megveheted 44k-ért -
odee
csendes tag
hi all!
na mi is a helyzet az emukkal?
én most problakozgattam, és a pcsx2-vel elindulnak a jatekok csak nagyon szaggat...
ez ellen lehet-e tenni valamit? van vmi normálisan müködő gs plugin?
pls egy kis segítséget!.. thx
pilota: mi is a helyzet veled? 55k-ért adol mxi képes emut?
mi a neve? -
PS2 emulátorok eladók! Csak itt csak most csak önöknek!
MINDEN gyári program probléma nélkül, tökéletesen fut rajta.
Csak egy TV kell hozzá!
irányár: 55k -
Viktor77
titán
válasz
cyberknight #58 üzenetére
Ha gondolod, elküldhetek neked egy tökéletesen beállított, müködő verziót.
-
válasz
cyberknight #58 üzenetére
epsxe: Bővebben: link
bios kell hozzá. van baloldalt egy help a menüben, AJÁNLOTT elolvasni, ha nem akarsz sok RTFM üzenetet kapni.
ja, és nem vagyok fordítógép, nem fogom neked lefordítani a szöveget, de ha elakadtál valahol, szívesen segítek. -
cyberknight
csendes tag
Nekem ps1 emulator kéne amiben menteni is lehet!!!Tud valaki valamilyen címet a honnan ezt le lehet tölteni?
[Szerkesztve] -
-
L3zl13
nagyúr
Nincs még használható PS2 emulátor sajnos.
A jobbakon talán már eljutsz a kezdő menüig. Némelyik játék pedig valamilyen szinten futtatható is, de tudtommal még egyik sem tud egyetlen játékot sem végigjátszani.
PCSX2-ből a legutolsó verzió márciusi. Remélem nem halt meg a project. Szvsz még egy-két év ha minden jól megy. -
Out
addikt
Tiltakozom!
-
DopeBob
addikt
hmm... ez müködöképes? Ha igen engem is érdekelne
-
Snake!
csendes tag
Hello Mindenkinek !!
Valaki ismeri vagy használja ezt a PS2 emulátort ??
http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/
Ha igen segíthetne a használatában !!
Köszike !! -
Hellas
senior tag
Sziasztok!Engem a dolog fordítottja érdekel!
Tehát pc-s játékot ki lehet írni valahogy úgy,hogy ps2-n működjön?
Légyszi siessetek!
Köszi! -
Sub-S
senior tag
Van már működőképes PS2 emulátor?
-
Sav
tag
Ha netalántán vkinek birtokába kerülne új info a témával kapcsolatban, kérem, tegye itt közzé!
-
yorkee
csendes tag
hello mindenkinek. szabadkozással kezdeném: új vagyok itt, és igazán nem akarok lebarmolni senkit, de némelyik ember itt olyan hülye a témához, mint hat pár rendőrcsizma.
először is, még ma sincs tökéletes emulátor egyikhez sem, ezért is érdekes hogy terminátor4 - nek már tavaly is volt.. szerintem a srác a jövőből jött, végül is a neve is ezt mutatja, mert mi még csak a terminátor 3-nál tartunk. a másik, nem emlékszem már, hogy ki volt az, aki szerint a pc közelébe sem érhet egyiknek sem. nos, kis példázat: ha egy átlag ember minden izmát egy irányba tudná forditani, akkor több tonnát tudna megemelni.. ha pedig a pc minden erőforrását össze tudnák adni, akkor több x-boxot és ps2-t kitenne egyszerre.
most pedig egy kis okitás tudatlanoknak: a pc-k általában 32 bites rendszerűek, ezek a gépek pedig minimum 128 bitesek lehetnek, és értelemszerűen nem mindegy, hogy egszerre 32 bit-nyi adatot tudsz szállitani ill. feldolgozni, vagy épp a négyszeresét. na, hát nagyjából ezért gyorsabb az emlitett két konzolgép, de ha fikázni kell, akkor már inkább a konzolokat fikázom, mert nem lehet velük csak játszani jóformán, úgyhogy most akkor melyik is tud többet? ...
jól működő emu talán sosem lesz egyikhez sem, egyébként is sokkalta lassabb lenne az imént vázolt különbség miatt, nekem is van vagy 20 féle, de egyik szarabb mint a másik. x-boxhoz csak 2 van, de azok egy játékot sem támogatnak. és itt meg is vagyunk lőve. próbálkozzatok dreamcast-al, azt talán mindenki tudja emulálni.. és talán pár éven belül utolérjük terminátor4-et, akinek már tavaly is volt működő emulátora mind a kettőhöz...
cső.. -
Cathfaern
nagyúr
Kész. Befejeztem. Ez volt az utolsó hozzászólás, amit PC-s weboldalon, konzol emulátoros topicba írok. Egyszerűen túl fárasztó (tudom, senki sem fog könnyeket hullatni miattam)
-
Legolas
senior tag
Pont tegnap csináltam egy topucot Van működő ps2 emulátor vagy ilyesmi névvel, mert már nagyon vágytam egy kis konzolos verekedős játékra, havernak meg van játéka.
Én elhiszem, hogy nincs, de miért kéne egy erőgép emulálni.
Itt valaki agyon dícsérte az xbox képminőségét. Az csak egy nvidiás p3 , amin azért futnak jól türhető játékok, mert egy konkrét hardverre sokkal jobban lehet optimalizálni. Az amiket a képeken láttok (xboxos screeshotokban) az nem nagy szám. Aki már játszott pc-n tvouttal, tudja, hogy ugyanolyan gyönyörű a kép, mint a csúcskonzolokon. Ha tehetném, mindig tv-n játszanék, egyszerűen a tv képalkotása miatt sokkal szebb és élethűbb az egész, ez igazából az xbox és a ps2 titka és semmi több. -
Cathfaern
nagyúr
-
-Marik-
csendes tag
válasz
Terminátor 4. #6 üzenetére
Hello Terminátor 4! Marik László Vagyok kellene nekem a ps2 & X-Box emulator légyszi elkuldened az internet cimemre. Fontos!!!!: agricole@elender.hu Elöre is kössz!!!! Hello.
-
haxy
tag
Kár vitatkozni. Majd ha önnálóan indulo emulátort ir valaki tehát mint a dos nem osztajmeg a processzor idöt más progival majd akkor lesznek igazán jó emulátorok mert a mai gépek jovval tultesznek az XBox vagy PS2 -n.
Mert ugyan a WinXP tudja a prioritást szabájozni de attol még a többi progi is fut csak lassaban tehát még mindig megosztott a proci idö
A DOS -hoz hasonlo emulátor kellene. -
KovacsUr
addikt
válasz
Lee Siu Long #22 üzenetére
Most melyiket? Mit akarsz tölteni?
-
Lee Siu Long
csendes tag
Üdv
Ha esetleg valaki tudna oldalt ahonnan le lehet tölteni akkor irja már meg
elore is koszi -
Cathfaern
nagyúr
Egyébként létezik működőképes PS2 emulátor. Csak egy baj van vele: csak techdemokat futtat. Játékokat még véletlenül sem.
X-Box emulátor: attól félek, hogy elég nagy hangsúly van azon a ''speckó nvidia chipszettel''-en...
Egyébként vitatkoznék N64 emulátorral kapcsolatban. Azt elismerem, kicsit lemaradtam, sokat javult az N64 emulálás(ebbe valószínűleg benne van az új gépem is). DE! Én tökelétes emulálásnak azt tartom, akkor (szinte) az összes gépre kiadott játék tökéletesen fut. Gondolok pl. a SNES vagy MD emulálásra. 3 olyan játékom van N64-re, amivel tesztelni szoktam a N64-es emulátorokat: a Mario64, a Wave Race, és a Mystical Ninja. És nincs olyan emulátor, amit mindhármat tökéletesen futtaná
Ebbe a hangot is beleértem (azaz nem akad, nem késik). De pl. a Zelda 64: Ocarina of Time-mal is vannak gondok, pedig arra nem lehet azt mondani, hogy nem közkedvelt játék lenne
-
KovacsUr
addikt
Mellesleg ezt miért nem törlitek, mint ''illegális'', ''warez'' stb?
-
Lamer
csendes tag
Üdv emberek!
AZ emutémáról.EZ nem a reklám helye, de had ajánljak egy oldalt a figyelmetekbe amit osztálytársammal közösen csinálunk.Mivel nagy emu bolond vagyok (ráadásul n64es) így vitába szálnék azzal a kijelentéssel, hogy még n64 emu sincs tisztességes, mivel szinte nap mint nap ilyenekkel szórakozom és fennt az oldalon is találhattok egy párat.Azt viszont én is elismerem, hogy élnék halnék egy MŰKÖDŐKÉPES ps2 vagy xbox emulátorért nem az efféle EKAF(fake) szarságokért.A témát kicsit mélyebben boncolgatva viszont, bár a ps2 emu létezésében én is kevésbé hiszek xbox emu igenis létezhet, ugyanis bár biztos hogy nem mondok újjat és a téma egymilliószor lerágott csont, de az xbox AKKOR IS CSAK egy p3 speckó nvidia chipszettel, de aki látta már az nforce-ot az nagyon jól tudja hogy a hasonlóság elég nagy köztük és ezt tényleg nem olyan nagy ördöngösség emulálni.
(Bár azt természetesen aláírom, hogy valószínüleg nem az a képminőség fog visszaköszönni ránk, mint xboxon....
.)
Az oldal címe egyébbként:www.tar.hu/rom_world
U.I.:néha még frissíteni is szoktunk... -
TitiRii
senior tag
irjatok neki mailt
ha tényleg van neki akkor az engem is érdekel -
KovacsUr
addikt
Most láttam egy másik fórumon! Még itt van!
-
KovacsUr
addikt
Fenébe, Terminátor4 eltűnt... pedig vártam már a működő PS2 + XBoX emu linkeket
;)
-
Cathfaern
nagyúr
A Bleem csak PS1-et emulálja. És szerintem az egyik legrosszabb. Régebben bolti forgalomban árulták(már ez se túl jó dolog), de a Sony betiltatta. Én egyszer kipróbáltam egy teljes verziót, és nem voltam lenyűgözve tőle: szaggatott, játékok többségét nem emulálta rendesen.
De ez OFF volt. -
spawn5
csendes tag
Egy időben én is foglalkoztam a témával, de meguntam. Tökéletes emulátort nem találtam, de egy majdnem tökéletes volt. Lehet, hogy a progit már nem gyártják, de ha valakit érdekel, az utánnanézhet. A neve Bleem. Sok sikert.
-
Tibo
csendes tag
Hu nem tuok helyesen irni sorry
-
Tibo
csendes tag
Na nehogy összevesszetek á!!!!
Az a lényeg hogyha megy nálad a cucc Terminator 4 akkor irj 1 helyet ahonnan frankó emulátorokat lehet lenymni!!!
Edonkey?nem tuom de nálam ha el is indul valami lrtöltés max 10kb/s jön!! -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Boncolgassuk kicsit a hozzászólást:
1. Az összes eddigi olyan emulátor, ami CD alapú gépet emulált, támogatta az eredeti CD-k használatát. Miért pont a Ps2-es/X-Box-os emulátorból hagyták volna ki? Ráadásul mind a kettőből? Na, ne hülyéskedj!
2. Az X-Box hardvere messze erősebb, mint a Ps2-é. Még ha azt is hozzáveszem, hogy az X-Box közelebb áll a PC-hez, akkor is a Ps2-nek kéne gyorsabban futnia.
3. ''Xbox emulátor nem egy nagy cucc, WinXP fölé pár megabájt feltenni'' Aha, persze szerintem is. Ha a Win98-ra felteszel néhány fájlt, akkor WinCE-t kapsz, ugye? Mert amit mondtál, az körülbelül ilyesmi.
Egyébként nem az a primitív, aki nem tud egy normális magyar mondatot megszerkeszteni? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Bocs, de ezt egyszerűen nem hiszem el. Egyébként még véletlenül sem találgatok. Ha valahol otthon vagyok, az az emulátor téma. Az internet visszhangozna, ha létezne működő Ps2, vagy X-Box emulátor.
De, tudod mit? Győzzél meg: mond meg az emulátorok nevét+web címét. Ha azonban ezekkel nem tudsz szlgálni, akkor hogy is mondjameléggé szavahihetetlen vagy.
-
Terminátor 4.
tag
Szvsz az előbbi hozzászólások primitívitása lenyűgöző volt. Minek szól hozzá olyan, aki maga sem tud semmit a témáról, csak találgat?
Van PS2 és Xbox emulátor is, nálam megy mind a kettő, teljesen jó sebességen. Játékokat érthető módon nem az eredeti DVDkről kell hozzá feltenni, hanem mondjuk edonkey-on vannak PS2 és Xbox DVD iso fájlok. Azokat letölti és kicsomagolja az ember és mindegy megy frankón. PS2 kicsit lassúbb, de nálam (1900+ XP, Geforce 4 ti) mindegyik megy. Xbox emulátor nem egy nagy cucc, WinXP fölé pár megabájt feltenni, ez is bizonyítja, hogy majdnem ugyanaz az op.rendszer a kettőn. Colin McRae 3 éppen itt visít nálam, by the way, sajnos jól el kúrták ezt a játékot. -
Cathfaern
nagyúr
Áááhhh!!!
Kezdésnek szögezzük le: működő Ps2 emulátor nincs! Pontosabban csak olyan van, ami techdemokat futtat, de ezzel senki sem megy semmire. Tudom, hogy minden hardcore PC-s álma egy Ps2-es emulátor, de ilyen pillanatnyilag nincs. Amiket meg le lehet tölteni, Ps2 emulátor néven, általában vírusok. Szóval kéretik velük vigyázni!
A másik: ha lenne működő Ps2 emulátor, akkor sincs olyan PC ami képes lenne normális sebességen futtatni(szóval nem 4-5 FPS). Ez olyan, mintha a Doom3-at akarnád futattni egy 286-oson 3D kártya nélkül. Egyszerűen nem megy!
Az eddigi emulátoros megjelenések alapján szerintem 2-3 év múlva várható olyan gép és olyan emulátor, ami normálisan tudná futtani a Ps2-es játékokat. Kedvenc példám a Nintendo 64:lassan már 7 éves gép, de még mindig nincs olyan emulátor, ami 100%-osan tudná emulálni: vagy lassú, vagy nem jó a hang, vagy minden tökéletes, de csak a Mario64 indul elÉs akkor arról nem is beszéltem, hogy a N64 jóval egyszerűbb felépítésű, mint a Ps2.
Konklúzió: ha valaki mostanában Ps2-es játékokkal akar játszani, vegyen Playstation 2-őt! -
Tibo
csendes tag
Hory:nem tuom miért mondtad ezt!!Csak kiváncsiságbol kérdeztem meg
Fantomka linket sajna nem tuok én az imesh progival szedtem le 1-et!!! -
fantomka
csendes tag
PS2 DVD-t hasznal... nemtom, hogy emulatoron keresztul hogy mukodik, de hogy lassu lesz az eleg valoszinu. a PC nem valoszinu hogy jol elboldogulna a PS2re irt programokkal, keves az ahhoz
de ha valaki jobban ert hozza mint en ez engem is erdekelne!
ui: Tibo, nem tudnal megdobni egy linkkel, hogy honnan lehet ps2 emulatort szerezni? -
Hory
aktív tag
hihetetlen naiv emberek vannak...
-
Tibo
csendes tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy ha 1 ilyet feltelepitek.Akkor beteszek 1 PS2-es gamét futni fog?Elvileg pc-n lehet ps2-es gamékat játszani?
Még 1 kérdés ha 1 iso-s ps2-es játékot sima cd-re felirom fog működni?
Köszi a válaszokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged