- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Magisk
- Google Pixel topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
A Tekken3 volt és csak annyit állítottam be, hogy 640x480x32. Meg lehet választani két féle alapbeállítást (egyik a lassú másik a gyors gépekhez van). Ha a ,,lassú gépekhez'' állítom be, akkor k***a gyors a játék, ha pedig ,,gyors gépekhez'' állítom be, akkor meg szaggat és a zene sehogy se jön elő.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
szép lassan jön a 0.9.2 is
0.9.1-el a Star Wars 3 már kellemesen elindul, de vmiért az úszó betűknél rommá fagy. nemtom, hogy hol lehet a gáz
az gáz, hogy kivették, hogy recompile nélkül is lehessen indítani, mert a GT4 úgy elment az autóválasztási részig (igaz lassan, de nem várok többet a 2500MHz-re rángatott A64-emtől), recompile-al a 0.9.1 az intro képernyő után fagy. DVD-ről mennek a progik, nem img-ből. -
Gábor vitéz
tag
Üdv!
Vajon a Tekken Tag Tournament hogy menne? Vagy várjunk még a 0.9-esre? (már beta van belőle, csak nem látom letöltésben sehol)
Amúgy már elég régen (talán két éve is van már) hogy elkezdtem kutatni vmi jó ps2 emulátor után (felbuzdultam a majdnem tökéletes ps1 emulátorok példáján). Anno ezt a PCSX2 próbálkozást elég reménytelennek láttam (0.5-06-os verziók) és folyton kerestem vmi jobbat, mert nem akartam elhinni, hogy ennyi a max. Most már jó egy éve felé se néztem a témának, mert amíg követtem, akkor is alig fejlődött vmit (úgy tudom a pcsx2-t egy diák fejleszti a szabadidejében, és egy haverja besegít néha. lagalábbis régebben így volt).
Na gondoltam most megpróbálom megint: irány a google! Hát megint csak ez a pcsx2 látszik a ''legfejlettebbnek''. Viszont még mindig csak a 0.81-es verziónál tart.. hát nem kapkodják el (a 0.7-es talán már egy éves is van). Ráadásul az oldalukon még mindig olyan screenshotokat látok amiken jól láthatóan 5-6 fps-sel ''mennek'' (ez már inkább állóképsorozat) a játékok... (ezért is nehezen hihető számomra a 30-40fps amiről fentebb írt anulu, bár lehet hogy az animációk tényleg mennek ennyivel, csak a játék nem)
Hát nem is tudom megint hagyjam egy évig?... addig meg néha előveszem a ps1-es Tekken3-at az legalább teljesen jól fut (és az eredeti ps1-hez képest szép is d3d-vel feljavítva)
Nem tudom miért nem foglakozik több programozó a témával? A Sony miatt nem mernek? Mire lesz működő ps2 emulátor addigra javában itt lesz már ps3.. Igaz azt maximum egy másik ps3-on lehet majd emulálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Magisk
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest