Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gábor vitéz

tag

válasz Basmacskin #99 üzenetére

Mert te majd hipp-hopp összekalapálod azt ami ezeknek több mint 2 éve nem sikerül?... Ne érts félre, ha tényleg ekkora istenadta tehetség vagy akkor minden tiszteletem a tiéd! De talán akkor kellene a nagy szavakkal dobálózni, ha már tudsz mutatni vmit... Azért a ps2 egy ''ici-picit'' bonyolultabb jószág mint a psx... Szerintem! ;)

• Gábor vitéz

tag

válasz L3zl13 #91 üzenetére

Üdv!

Vajon a Tekken Tag Tournament hogy menne? Vagy várjunk még a 0.9-esre? (már beta van belőle, csak nem látom letöltésben sehol)

Amúgy már elég régen (talán két éve is van már) hogy elkezdtem kutatni vmi jó ps2 emulátor után (felbuzdultam a majdnem tökéletes ps1 emulátorok példáján). Anno ezt a PCSX2 próbálkozást elég reménytelennek láttam (0.5-06-os verziók) és folyton kerestem vmi jobbat, mert nem akartam elhinni, hogy ennyi a max. Most már jó egy éve felé se néztem a témának, mert amíg követtem, akkor is alig fejlődött vmit (úgy tudom a pcsx2-t egy diák fejleszti a szabadidejében, és egy haverja besegít néha. lagalábbis régebben így volt).
    Na gondoltam most megpróbálom megint: irány a google! Hát megint csak ez a pcsx2 látszik a ''legfejlettebbnek''. Viszont még mindig csak a 0.81-es verziónál tart.. hát nem kapkodják el (a 0.7-es talán már egy éves is van). Ráadásul az oldalukon még mindig olyan screenshotokat látok amiken jól láthatóan 5-6 fps-sel ''mennek'' (ez már inkább állóképsorozat) a játékok... (ezért is nehezen hihető számomra a 30-40fps amiről fentebb írt anulu, bár lehet hogy az animációk tényleg mennek ennyivel, csak a játék nem)
    Hát nem is tudom megint hagyjam egy évig?... addig meg néha előveszem a ps1-es Tekken3-at az legalább teljesen jól fut (és az eredeti ps1-hez képest szép is d3d-vel feljavítva)
    Nem tudom miért nem foglakozik több programozó a témával? A Sony miatt nem mernek? Mire lesz működő ps2 emulátor addigra javában itt lesz már ps3.. Igaz azt maximum egy másik ps3-on lehet majd emulálni... ;)

Új hozzászólás Aktív témák