- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
szép lassan jön a 0.9.2 is
0.9.1-el a Star Wars 3 már kellemesen elindul, de vmiért az úszó betűknél rommá fagy. nemtom, hogy hol lehet a gáz
az gáz, hogy kivették, hogy recompile nélkül is lehessen indítani, mert a GT4 úgy elment az autóválasztási részig (igaz lassan, de nem várok többet a 2500MHz-re rángatott A64-emtől), recompile-al a 0.9.1 az intro képernyő után fagy. DVD-ről mennek a progik, nem img-ből. -
anulu
félisten
update compatibility listhez:
Devil May Cry 3 (japán verzió): nagyvalószínűséggel BIOS gond van, mert a kép tiszta, no bug, DE a játékba nem lép be, mert arra panaszkodik, h nincs memóriakártya. 2db 8megás figyel a vinyón, de ő tudja. ennek a megoldását nem sikerült összeszedni.
Gran Turismo4 Prologue (PAL): legal info bejön, utána kép nincs, ha csesztetem a kontrollert, akkor töltöget a DVD-RW, SPU plugin (normális) egyelőre nincs PCSX2-höz, így ''null'' driverrel nem hallgatom, tehát hangról nem tudom leellenőrizni, h törpént-e vmi említésre méltó
Street Racing Syndicate (PAL): se kép, ''se hang''
Motocross Mania 3: <as SRS>
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #80 üzenetére
PlayStation2-ből kell kimenteni, a neten nagyon nehéz találni. az emulátorban van egy ''BIOS'' könyvtár, oda kell bemásolni.
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #77 üzenetére
kéne nekem kölcsönben GTA:SA, h tesztelni tudjam...
-
anulu
félisten
0.8-al már SOKKAL jobb az SWEIII minősége. szerintem BIOS baja is van (30004-es BIOS-om van, jövő7elején kapok frisebbet).
a fő gond az, hogy ha az SSE, SSE2 be van kapcsolva, marha instabil, a compatibility módban pedig piszok lassú.
amúgy az SWEIII-mal sikerült megnézni az elúszó betűs részt, utána nem tudom miért nem megy tovább.
BurnOut3-mal Loading screen-nél szétfagy.
új BIOS-szal kiváncsi leszek a dolgokra. meg arra is, h a Gran Turismo4 futni fog-e, és ha igen, akkor hogyan... ezzel kapcsolatban kedd/szerda környékén tudok infot mondani, amúgy ha megkapom a frisebb BIOS-t, akkor nekiesek SWEIII-nak, mert érdekel a játék. -
anulu
félisten
na, így néznek ki az animációk (kb)
-
anulu
félisten
némi fejlemény, még mindíg 0.7-essel:
Star Wars EP3 - Revenge of The Sith. a LucasArts logo időnként tökéletes, egyébként meg szét van esve. az ez utáni intro rész is bejön, 1-2 rész tök jó, egyébként szétesve. nagyon várom már a 0.8-at!
amúgy tippre a video pluginnal van vmi gáz.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
tegnapi napon sikerült PCSX 0.7-tel eljutnom, és rendesen konfigurálnom gépemen egy PS2 BIOS-t
hihetetlenül boldog voltam!
0.8 screenshot-ok alapján menni fog Gran Turismo 4-isa sebessége nem érdekel, majd megoldom valahogy. amúgy DX9-es video pluginnal a BIOS animációk 30 és 40fps között mozogtak, tehát bőven jó volt. már a translation file-okat csinálják a 0.8-hoz, sz'al könnyen lehet, h 1 héten belül megjelenik. már nagyon tűkön ülve várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest