Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yorkee

csendes tag

hello mindenkinek. szabadkozással kezdeném: új vagyok itt, és igazán nem akarok lebarmolni senkit, de némelyik ember itt olyan hülye a témához, mint hat pár rendőrcsizma.
    először is, még ma sincs tökéletes emulátor egyikhez sem, ezért is érdekes hogy terminátor4 - nek már tavaly is volt.. szerintem a srác a jövőből jött, végül is a neve is ezt mutatja, mert mi még csak a terminátor 3-nál tartunk. a másik, nem emlékszem már, hogy ki volt az, aki szerint a pc közelébe sem érhet egyiknek sem. nos, kis példázat: ha egy átlag ember minden izmát egy irányba tudná forditani, akkor több tonnát tudna megemelni.. ha pedig a pc minden erőforrását össze tudnák adni, akkor több x-boxot és ps2-t kitenne egyszerre.
    most pedig egy kis okitás tudatlanoknak: a pc-k általában 32 bites rendszerűek, ezek a gépek pedig minimum 128 bitesek lehetnek, és értelemszerűen nem mindegy, hogy egszerre 32 bit-nyi adatot tudsz szállitani ill. feldolgozni, vagy épp a négyszeresét. na, hát nagyjából ezért gyorsabb az emlitett két konzolgép, de ha fikázni kell, akkor már inkább a konzolokat fikázom, mert nem lehet velük csak játszani jóformán, úgyhogy most akkor melyik is tud többet? ...:)
    jól működő emu talán sosem lesz egyikhez sem, egyébként is sokkalta lassabb lenne az imént vázolt különbség miatt, nekem is van vagy 20 féle, de egyik szarabb mint a másik. x-boxhoz csak 2 van, de azok egy játékot sem támogatnak. és itt meg is vagyunk lőve. próbálkozzatok dreamcast-al, azt talán mindenki tudja emulálni.. és talán pár éven belül utolérjük terminátor4-et, akinek már tavaly is volt működő emulátora mind a kettőhöz...
    cső..

Új hozzászólás Aktív témák