Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként létezik működőképes PS2 emulátor. Csak egy baj van vele: csak techdemokat futtat. Játékokat még véletlenül sem.
X-Box emulátor: attól félek, hogy elég nagy hangsúly van azon a ''speckó nvidia chipszettel''-en...
Egyébként vitatkoznék N64 emulátorral kapcsolatban. Azt elismerem, kicsit lemaradtam, sokat javult az N64 emulálás(ebbe valószínűleg benne van az új gépem is). DE! Én tökelétes emulálásnak azt tartom, akkor (szinte) az összes gépre kiadott játék tökéletesen fut. Gondolok pl. a SNES vagy MD emulálásra. 3 olyan játékom van N64-re, amivel tesztelni szoktam a N64-es emulátorokat: a Mario64, a Wave Race, és a Mystical Ninja. És nincs olyan emulátor, amit mindhármat tökéletesen futtaná
Ebbe a hangot is beleértem (azaz nem akad, nem késik). De pl. a Zelda 64: Ocarina of Time-mal is vannak gondok, pedig arra nem lehet azt mondani, hogy nem közkedvelt játék lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest