- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Marik-
csendes tag
válasz
Terminátor 4. #6 üzenetére
Hello Terminátor 4! Marik László Vagyok kellene nekem a ps2 & X-Box emulator légyszi elkuldened az internet cimemre. Fontos!!!!: agricole@elender.hu Elöre is kössz!!!! Hello.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Boncolgassuk kicsit a hozzászólást:
1. Az összes eddigi olyan emulátor, ami CD alapú gépet emulált, támogatta az eredeti CD-k használatát. Miért pont a Ps2-es/X-Box-os emulátorból hagyták volna ki? Ráadásul mind a kettőből? Na, ne hülyéskedj!
2. Az X-Box hardvere messze erősebb, mint a Ps2-é. Még ha azt is hozzáveszem, hogy az X-Box közelebb áll a PC-hez, akkor is a Ps2-nek kéne gyorsabban futnia.
3. ''Xbox emulátor nem egy nagy cucc, WinXP fölé pár megabájt feltenni'' Aha, persze szerintem is. Ha a Win98-ra felteszel néhány fájlt, akkor WinCE-t kapsz, ugye? Mert amit mondtál, az körülbelül ilyesmi.
Egyébként nem az a primitív, aki nem tud egy normális magyar mondatot megszerkeszteni? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Bocs, de ezt egyszerűen nem hiszem el. Egyébként még véletlenül sem találgatok. Ha valahol otthon vagyok, az az emulátor téma. Az internet visszhangozna, ha létezne működő Ps2, vagy X-Box emulátor.
De, tudod mit? Győzzél meg: mond meg az emulátorok nevét+web címét. Ha azonban ezekkel nem tudsz szlgálni, akkor hogy is mondjameléggé szavahihetetlen vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest