- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZséé
tag
Sziasztok!
Nekem működik a PCSX2 0.9.1-es verzió szedett-vedett pluginokkal, rom-okkal!
A tesztelt játék: Rocky Legends, csak a gépem kevés hozzá!
kb: 5 fps a játék sebessége, de érdekes a videók 19-25 fps-en mennek, akkor már elég közel járnak a végső megoldáshoz a programozók az emu írásban, nem de?
Lehet, h. hamarosan kipattan egy 1.0-ás verzió?
Új ötletem:
Az emu a játékot winchesterről, iso-ból olvassa, arra gondolok, h. lehet, h. ez az iso-ból való olvasás is lassít a játék sebességén (játék alatt folyamatosan darálja a vincsit), mi volna ha az iso file-t memóriába helyeznénk (mivel a memória jóval gyorsabb, mint a vincsi) és onnan olvastatnánk be a játékot? (Igaz ehhez min.:3Gb Ram-ra van szükség)
Kérdés:
Tudna-e valaki olyan progit ajánlani xp alá amivel tudok ekkora memória meghajtót csinálni?
Várom a jó-rossz indulatú, de építő jellegű kritikákat! -
NZséé
tag
Nekem 60 fps-re állítva tökéletesen mentek a games-ok!
-
NZséé
tag
Köszi a felvilágosítást, tudom, h. teljesen más a PS2 -> szoktam olvasni a fórumot, de ez a portolás téma nem hülyeség szerintem, programozás tudás kell hozzá -> érdemes lenne egy ilyen topikot indítani, mert lehet, h. lenne egy két vállalkozó szellemű programozó erre a nemes feladatra!
-
NZséé
tag
válasz
Yeti910331 #120 üzenetére
Felejtsd el kipróbálni az emut, úgy sem mennek a játékok normálisan: játszhatatlanok, lefagynak! Ez van feleslegesen töltögeteted le a PS2-es játékokat, játsz PC-s gamesokkal, ha PC-d van! Sorry
-
NZséé
tag
Szerintetek a PS2-es játékok portolása PC-re, nem tökéletesebb megoldás lenne, mint valami instabil hardverzabáló emu? Lehet ilyen programokra szert tenni a világhálón, amivel mindenki saját maga portolhaná át a PC-jére a PS2-es gamesokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest