- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Kész. Befejeztem. Ez volt az utolsó hozzászólás, amit PC-s weboldalon, konzol emulátoros topicba írok. Egyszerűen túl fárasztó (tudom, senki sem fog könnyeket hullatni miattam)
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként létezik működőképes PS2 emulátor. Csak egy baj van vele: csak techdemokat futtat. Játékokat még véletlenül sem.
X-Box emulátor: attól félek, hogy elég nagy hangsúly van azon a ''speckó nvidia chipszettel''-en...
Egyébként vitatkoznék N64 emulátorral kapcsolatban. Azt elismerem, kicsit lemaradtam, sokat javult az N64 emulálás(ebbe valószínűleg benne van az új gépem is). DE! Én tökelétes emulálásnak azt tartom, akkor (szinte) az összes gépre kiadott játék tökéletesen fut. Gondolok pl. a SNES vagy MD emulálásra. 3 olyan játékom van N64-re, amivel tesztelni szoktam a N64-es emulátorokat: a Mario64, a Wave Race, és a Mystical Ninja. És nincs olyan emulátor, amit mindhármat tökéletesen futtaná
Ebbe a hangot is beleértem (azaz nem akad, nem késik). De pl. a Zelda 64: Ocarina of Time-mal is vannak gondok, pedig arra nem lehet azt mondani, hogy nem közkedvelt játék lenne
-
Cathfaern
nagyúr
A Bleem csak PS1-et emulálja. És szerintem az egyik legrosszabb. Régebben bolti forgalomban árulták(már ez se túl jó dolog), de a Sony betiltatta. Én egyszer kipróbáltam egy teljes verziót, és nem voltam lenyűgözve tőle: szaggatott, játékok többségét nem emulálta rendesen.
De ez OFF volt. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Terminátor 4. #6 üzenetére
Boncolgassuk kicsit a hozzászólást:
1. Az összes eddigi olyan emulátor, ami CD alapú gépet emulált, támogatta az eredeti CD-k használatát. Miért pont a Ps2-es/X-Box-os emulátorból hagyták volna ki? Ráadásul mind a kettőből? Na, ne hülyéskedj!
2. Az X-Box hardvere messze erősebb, mint a Ps2-é. Még ha azt is hozzáveszem, hogy az X-Box közelebb áll a PC-hez, akkor is a Ps2-nek kéne gyorsabban futnia.
3. ''Xbox emulátor nem egy nagy cucc, WinXP fölé pár megabájt feltenni'' Aha, persze szerintem is. Ha a Win98-ra felteszel néhány fájlt, akkor WinCE-t kapsz, ugye? Mert amit mondtál, az körülbelül ilyesmi.
Egyébként nem az a primitív, aki nem tud egy normális magyar mondatot megszerkeszteni? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Terminátor 4. #6 üzenetére
Bocs, de ezt egyszerűen nem hiszem el. Egyébként még véletlenül sem találgatok. Ha valahol otthon vagyok, az az emulátor téma. Az internet visszhangozna, ha létezne működő Ps2, vagy X-Box emulátor.
De, tudod mit? Győzzél meg: mond meg az emulátorok nevét+web címét. Ha azonban ezekkel nem tudsz szlgálni, akkor hogy is mondjameléggé szavahihetetlen vagy.
-
Cathfaern
nagyúr
Áááhhh!!!
Kezdésnek szögezzük le: működő Ps2 emulátor nincs! Pontosabban csak olyan van, ami techdemokat futtat, de ezzel senki sem megy semmire. Tudom, hogy minden hardcore PC-s álma egy Ps2-es emulátor, de ilyen pillanatnyilag nincs. Amiket meg le lehet tölteni, Ps2 emulátor néven, általában vírusok. Szóval kéretik velük vigyázni!
A másik: ha lenne működő Ps2 emulátor, akkor sincs olyan PC ami képes lenne normális sebességen futtatni(szóval nem 4-5 FPS). Ez olyan, mintha a Doom3-at akarnád futattni egy 286-oson 3D kártya nélkül. Egyszerűen nem megy!
Az eddigi emulátoros megjelenések alapján szerintem 2-3 év múlva várható olyan gép és olyan emulátor, ami normálisan tudná futtani a Ps2-es játékokat. Kedvenc példám a Nintendo 64:lassan már 7 éves gép, de még mindig nincs olyan emulátor, ami 100%-osan tudná emulálni: vagy lassú, vagy nem jó a hang, vagy minden tökéletes, de csak a Mario64 indul elÉs akkor arról nem is beszéltem, hogy a N64 jóval egyszerűbb felépítésű, mint a Ps2.
Konklúzió: ha valaki mostanában Ps2-es játékokkal akar játszani, vegyen Playstation 2-őt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Időjárás topik
- Renault, Dacia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest