- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Basmacskin
aktív tag
látom fenn van az emulátor forráskódja, de nem tudom miféle egy állat... na mind1, most nem tudom leszedni mert túl nagy....
mindjárt utánnanézek a PS2 kódkészletének.. Ennélkül elég nehéz lenne emulálniHa valakinek esetleg otthon csücsül txt formátumban, elküldheti, egyefene
[Szerkesztve] -
Basmacskin
aktív tag
ja igen, a PCSX2 gépigénye azért akkora, amekkora, mert bénák. PS1 időbe is kb 10x akkora volt a gépigénye mind mondjuk az epsxe-nek, ami szerintem az egyik beszt ps1 emu.
-
Basmacskin
aktív tag
Ha esetleg valaki találna egy félkész ps2 emut teljesen szabadon felhasználható forráskóddal, és fordítóprortgammal, olyannal, ami működik, nyugodtan odaadhatná mondjuk nekem, mert szívesen megbuherálnám....
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest