- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #128 üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #128 üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
A Tekken3 volt és csak annyit állítottam be, hogy 640x480x32. Meg lehet választani két féle alapbeállítást (egyik a lassú másik a gyors gépekhez van). Ha a ,,lassú gépekhez'' állítom be, akkor k***a gyors a játék, ha pedig ,,gyors gépekhez'' állítom be, akkor meg szaggat és a zene sehogy se jön elő.
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #124 üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #123 üzenetére
Bocs, hülyeség volt a májkroszoft (úgyse foglalkozik ilyenekkel). Szal akkor javítom: meg kéne kérni a SONY-t, hogy csináljanak működő emulátort (ha még pénzbe is kerülne), valószínű hogy kapkodnák, mint a cukrot. Egyébként mindjárt utánanézek, mert vmelyik oldalon 10ből 7pontot kapott egy emulátor...itt is van[link] és itt az eredeti oldala[link].
Csak mellékesen: próbáltam a PS1 emultort is (ePSXe[link]) és ez majdnem jó volt. Annyi volt a baya, hogy nem volt zene, (két féle grafikus beállítás volt) vagy gyorsan ment mint az állat vagy szaggatott attól függően milyen volt a beállítás és ezt meg is oldottam egy pc-lassító progival, pontosabban CPUkiller.
Várom véleményeteket, mert a PS2 emulátorra biztos nem véletlenül adtak 7.9 pontot.
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Telepítettem a PCSX2 -t, de nincs mivel kipróbálni. Valami olyan gém kellene, ami nem foglal sok helyet (mer DC -ről azér elég lassan jönnek le a cuccok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest