Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Én már játszogattam a Disgaeaval. Sebesség jó volt, és elég stabil is volt.
Van még egy pár hasonló.
A komolyabb grafikájú játékok közül az FFX-re nagyon gyúrnak a fejlesztők, tehát már az is játszható kategória egy tápos géppel. Én a Grandia III-t néztem. Az én gépem kevés volt hozzá, de azért vagy 5-10 percig elvoltam vele.
Tehát már lehet próbálkozni. Csak az a kérdés melyik játékkal. -
L3zl13
nagyúr
Persze. Mindenki portolja magának a játékot PC-re.
Szerezd már meg nekem légyszives a PS2 játékok forrását.
Ha meg olyan egyszerű volna visszafejteni a forrást a végleges progiból, akkor nem volna instabil az emu sem.
Még ha nem volna teljesen egyértelmű, hogy nem minden ember tud játékfejlesztői szinten programozni, akkor is kb ugyanolyan nehézségekbe ütközik egy játék portolása hivatalos (Sony/Játék fejlesztő cég...) support nélkül, mint az emu megírása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest