Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- A Honor profi iPhone másolásban
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Mester!!! Hogy ne emlékeznénk rád! Te vagy az egyik, ha nem a legjobb virtuális magyar sofőrünk
Kár, hogy így ért véget eredményes pályafutásod, de érthető és én sem találom azt az élményt, amit veletek szereztem 2-3 éve... pedig a játék nagyon fel van tuningolva, sok az autó, a mód, a játékos is, de valahogy nem ugyanaz, mint régen, nem érzem hogy ezaz, most jól megmutatom, mit tudok, nincs igazi elismerés, nincs igazi élmény, de mégegyszer mondom, nagyon ki van hegyezve a játék, igaz vannak bosszantó hibái is...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Bialetti kézi kávéőrlő
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kár, hogy így ért véget eredményes pályafutásod, de érthető és én sem találom azt az élményt, amit veletek szereztem 2-3 éve... pedig a játék nagyon fel van tuningolva, sok az autó, a mód, a játékos is, de valahogy nem ugyanaz, mint régen, nem érzem hogy ezaz, most jól megmutatom, mit tudok, nincs igazi elismerés, nincs igazi élmény, de mégegyszer mondom, nagyon ki van hegyezve a játék, igaz vannak bosszantó hibái is...