- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #13052 üzenetére
Mire? XP és RP is?
-
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #13001 üzenetére
Fórumot lesem, ritkán be-benézek, de köszi, hogy hiányolsz.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #12906 üzenetére
az utolsó kombináció ad 400at bp-vel, alapjáraton 200
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #12875 üzenetére
UnConnecteD: szia én csak combo-zni szoktam!! Utálom az olyanokat akik nem komboznak azért csesztek le mert gyorsan közlekedtem és a kanyarokba nem láttam őket és neki mentem
ennyi volt csak!
Csak combozni szoktam! -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #12875 üzenetére
Egyszer kéne egy olyat csinálni, hogy "kisa hsz top 10"
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #12853 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor nekünk 1:30am, vagyis hajnali fél 2. Aszem 9 óra a különbség.
Kwiz: no comment, mondjuk ma játszottam vele Englandon és megszorongattam, aztán loginrabaszás (v néha netszakadás)bezzeg amikor órákig csak belépve vagyok de nem játszom akkor semmi. Ma fánkoztam és e miatt buktam 60k rp-t
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #12810 üzenetére
Mennyi AP-kell még?
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #12808 üzenetére
Ott leszek!!! És ofi is!!!
-
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #12791 üzenetére
Köszönöm!!!
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #12700 üzenetére
most csináltam meg pannyval. Elsőre 76, másodszorra meglett és maradt 15 mp is.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #12700 üzenetére
Hexannal meg RXel megvolt, igaz nem elsőre, de megcsináltam. Driftelni kell, nincs trükk
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #12678 üzenetére
Stock class5 volt!!!
Laci:Grat! -
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #12477 üzenetére
Jó hát bugyival még jó hogy levered, nem is értem miért kellett berakni off-roadra mikor esélye sincs a többi gépnek ellene!
A Python-Tubes, meg az around the mountain volt nagyon FUN, speciel ezeken c-racerrel toltuk spittie-vel.Aki akar hatalmas nagyon funolni és szarrá röhögni magát az próbálja ki
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #12322 üzenetére
Mert nem láttál még EVO-val menni, csak azé' veszel szubARO-t
Kinggel anno rengeteget nyomtam, van is pár shotom.. Olyan 60%-ban ő nyert, de nagyon sokszor megetettem.. circuiton pláne!! Met nekem is az a kedvencem..Nahh aztán ma megint csak leültem Pt-zni..10-15 versenyt nyomtam12-t nyertem.. 2-3 hónap kihagyás után nem is rossz..
Viszont 2 dolog: Létezik, hogy a verdák jobban/hamarabb törnek???
ÉS a legtutibb info.. saját tapasztalat.. igenis használjátok a segítséget, amit a játék ad.. 30% steering help-el 3-7tizeddel jobb köröket megyek.. kb 2-3órát teszteltem.. a steering response-om 1.0, az is tuti, a kormányzás 380fok..Tisztára új élmények, mintha most kezdtem volna..mmuuhhaaaaaa... Csak a patch el ne baxxa..hehe
Végül 1 kérdés, főleg TNA-hoz!
egy általam ismeretlen user (valami shalfe12, ilyesmi nevű) küldött nekem 50db (5*10 gift) 10%-os gumit. Hát.. így járt, köszönöm neki(Csabesznak írtam is.. de kilépett..)
Na jóccak.. holnap után majd PT-zek.. vagy holnap utánig..??
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
UnConnecteD #12262 üzenetére
Mazda Savanna RX-7 (FC3S) kókány tuninggal.
-
buvez
tag
válasz
UnConnecteD #12217 üzenetére
mud-on meg serpentine-en biztos
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #12137 üzenetére
Én múltkor alap corollaval b-roadon 7 kör alatt 26 perfect driftet csináltam akaratom ellenére
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #12077 üzenetére
az tuti!
az a képen bobcat és várható a játékba
Kisa: ha eddig nem vetted észre, a Morello kivételével mind valós autó, tehát AP-sak lesznek. És közülük az NSX biztos h jön, ill lehet h a Hummer, Outlander, Hylux trió vagy közülük valamelykek. Meg lehet h a Morello.
Szerintem szerda éjjel fog jönni, minden frissítést akkorra raknak be!
-
dokar
addikt
válasz
UnConnecteD #11952 üzenetére
én szinte csak azt használom
nálam a harpoon gt volt a szopó, megvettem és megbántam, jobb lett volna akkor inkább egyből a PRO-t venni -
toca3
csendes tag
válasz
UnConnecteD #11538 üzenetére
Hát nem jött semmi!!!:
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #11538 üzenetére
Hát abból amit kiírtak nem hiszem hogy hú de nagyon kell majd frissíteni, ha kell. A kiírás szerint az England - Banked Road pályának a szintjét lejjebb viszik. De hogy még mit fognak csinálni...
-
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #11359 üzenetére
Én már nem lepődök meg a PT-vel kapcsolatban semmin ezután a becsapás után...1000 AP-t ígértek, mert nyertünk. Becsaptak...és így akarják, hogy fizessünk érte...egy nagy büdös lóf*szt nem fogok kiadni ezért, sőt, még az áramot sem pazarlom rá, hiába eszik a laptop csak 30-40 wattot. Inkább hagyom, had seedeljen, többet ér.
Azért fizessek, hogy becsapjonak?
Ha majd kapok 1000 AP-t, ahogy ígérték, akkor visszajövök gammázni komolyabban, de amíg az megy, mint a parlamentben, addig...ááá, hagyjuk. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
UnConnecteD #11315 üzenetére
ja, nem, csak eddig en a %-ot neztem
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #11315 üzenetére
Kábelnettel ha nem fix IPd van akkor kíhúz-bedug
Ha nincs router és nem akarsz a modemig fáradni akkor, parancssorba(futtatás: "cmd"): ipconfig/release aztán ipconfig/renew.
Én ezzel az eventtel kapcsolatban annyit tudok mint ti, az új HSZeket nem olvastam még a topicjában. De amit fentebb írtam azon én is meg vagyok döbbenve.Az EUs szerverről is volt szó, ami már másik kiadó gondozásában fog üzemelni. Meg arról hogy lokalizálják a játékot, szal amcsiknak aeriagames, európaiaknak meg ez az új kiadó, aminek nem tudom a nevét. De ez kibaszás lenne ha csak arra tudnál csatlakozni amelyikhez közelebb vagy! Kibaxás a játékosnak és az aeriagamesnek is. Feltéve ha nem kap valami nagy összegű kompenzáciot az eus cégtől. Az aeria nem kis pénzt ölt bele a reklámba, terjesztésbe.... több mint 3 mill userük van, ami nem csak amcsi
Rúdugrás
Lényeg, csinálj képet,videot arról ahogy minél magasabban lévő tárgy felett minél kisebb távolságra repülsz át. -
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #11296 üzenetére
Akkor már értem miért fosszlott szét a belgák hatalmas előnye ilyen kicsire
......
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #11296 üzenetére
Köszönöm! Feléledt a remény!
Én is tudok még 2-öt szavazni de más IP-ről akarom! Holnap megoldom! -
VladimirR
nagyúr
válasz
UnConnecteD #11129 üzenetére
ugyanmar, most wanted? ;p
street rod (fentebb elirtam) - a valaha volt legjobb autos jatek '89-bol ('63-ban jatszodik) es a masodik resz '90-ol ('69-ben jatszodik)^^amugy onnan a nev, hogy eleinte az usa-ban jarmuvek tulajdoni lapja rozsaszinu papirra volt nyomva, s ez a pink slip (rozsaszin fecin) volt a tet
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #11063 üzenetére
Explorerben meg van lazán a 60k Rp-2 óra alatt! Főleg úgy,ha pár ember 2 acc-.al nyomja . Ha 4 ember 2-vel nyomná,akkor szerintem 1 óra alatt is meg lenne.
Toca3: elég ha 1x jelentkezel valahova,nem kell 3x mert csak hülyét csinálsz magadból! -
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #10554 üzenetére
nem ez a lényeg...olvass vissza...az a lényeg,hogy TNA segítsen...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #10554 üzenetére
Nem akarok én AP-t venni, csak a segítős event-en akarok részt venni. És hogy PaJára tudjak szavazni kell egy fotó, hogy segített nekem játékon belül.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #10453 üzenetére
RX7esen full tuning, Grip F és Acc T+ - ennyi
billentyűzetről is prímán kordában tartható.
Úgy látom még él a szerver bonusz, egy kis esti fánkolás?Phoebuson megtaláltok - igen közben tudok válaszolni az esetleges kérdésekre
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #10362 üzenetére
Az első helyen az az 1milliárdos rekord 100% hogy csít.. ÉS??.. Kutya nem foglakozik vele.. Hiába van integrálva PunkBuster A és B a gammába.. xart sem ér!! Ez a játékot simán lehet törni, hackelni.. Ez a GSXR csávó is tuti tud valamit.. egyszerűen képtelenség, hogy a legjobb időinkhez képest néhol 10-20mp-et ver ránk.. Vagy a szervert pingeli fel valahogy, vagy hibára készteti, vagy nemtom..de nem tuti a dolog.. áá.. mindegy..
Akkor is jó game, és akkor is a mienk, és akkor is egy kalap xar -
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #10027 üzenetére
Az nem rossz level 39
Az ilyenek éjjel nappal a pt-t nyomják vagy mi? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #10020 üzenetére
Hát Kisa mindent elmondott helyettem!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #10020 üzenetére
Hello.
Gondolom gyakorolnak,vagy mivel ott ha ajándékozol egy Ap-s kocsit azt a rendes játékba nem veszi le,és a bétába kiélheti az Ap-s kocsis szenvedélyét. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #9902 üzenetére
Nekem jó!
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #9881 üzenetére
Elindítom a játékot lerakom asztalra majd felhasználó váltás ott is elindítom a játékot csinálok szobát belépek
Aztán vissza a másikhoz azzal is bemegyek a szobába és go!
Akadás nélkül simán ment a játék! Minden működött! -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #9770 üzenetére
SAjnos tényleg nem olyan nagy élmény mostanság PT-zni, mint régen. Felmék és azt látom, hogy szinte senki nincs fenn, nincs olyan szoba ahol találok keményebb playereket akikkel lehet kűzdeni (nem csak magyarokra célzok)
Az új drift map viszont jó, nemlehet vele sokat keresni, de nagyon taktikus.
A szoba lé én is szinte mindig beírom, hogy [pH]
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #9733 üzenetére
Jó, most te pont ezen akadtál fennt. Az a lényeg, hogy nem lehet fejlődni és kész. Nagyon sok minden el van rontva a PT-ben ami a játékmenetet illeti (kevés kocsi, kevés tuning, a kocsik egymáshoz viszonyított ereje szarul lett megcsinálva, meg az má milyen, hogy a kocsi 139k hozzá a tuning meg 800k, valóban reális). Addig jó volt vele játszani, amíg fejlődtem rendesen, meg láttam a célt (hogy megvegyem a Panamát). De azóta semmi értelme.
-
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #9730 üzenetére
A drift pálya már megjött... :/ De nekem nem tetszik...inkább jönne valami jó RP gyűjtögetős pálya, mert mindenhol rossz RP-t ad. Saját vélemény, szal nem kell akasztani.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #9609 üzenetére
Ilyen egyszerúen utoljára Driftben szereztem ennyi lóvét
10 perc alatt 11.000 RP
Nálam gond nélkül mentek a challengek.
A dönts rekordot meg nehéz lesz, max majd új pálya illetve resetkor, amúgy meg elég keményen kéne pedálozni azokért a célokért, az RP jutalom eltörpül a nehésége mellett -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #9609 üzenetére
Azta neki
Akkor mék is rekordokat futni
Nem úgy van, hogy ha a saját rekordodat döntöd meg akkor kapsz? Az kicsit barátibb lenne
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #9476 üzenetére
Az Aeria oldalán Get aeria points ott az utolsó lehetőség (Recharge with Onebip)
mi az a paypal? -
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #9255 üzenetére
Köszi UnConnecteD de már csináltam egy ujjat és én a régit szeretném vissza több honapig szenvedtem mire elértem azt amim volt
-
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #9229 üzenetére
Szerintem is ilyet vegyél. Tökéletes minden szempontból. szerintem....
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #9166 üzenetére
Én is próbáltam most is meg régen is hogy müxik a táska gyaxin... nem. Mission módban müxik és vonja is le.
Panama Hangar Drift: Elég kezdetleges panamára sima tapadás előre (evidens szerintem, fizika
) aztán bőven lehet tartani vele az ívet, BILLENTYŰZETről IS. Kipróbáltam, 1 millánál abbahagytam, ha addig ment simán akkor megy tovább is
csak teszteletem és működik ez a beállítás, nekem tökéletesen a béna pancserra
Fullos panamára lehet más balanszt használnék, mivel erősebb és könnyeb tehát jobban tolja a seggét.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #9164 üzenetére
Így van! Hihetetlenek voltak nekem is ezek a Millák hidd el!! Aztán 3 napja felkeltem, és azt mondtam magamban "nebaxxamámeg..", és csúsztam hirtelen 7 millát, aztán 7.5-öt! Ezt is sok.sok hibával! Ha normálisan íven tartod a gépedet, és nem "ap-s full tuningos" verda, akkor is minimum 2 perc/milla!!(me AP-s géppel is nekem ) Tehát ha lassan is megy, de 5 milla a minimum, ami már 6-7ezer pont! És lehet nyomni olyat is, hogy pratice
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #9156 üzenetére
akkor nekem megéri a drift, kb 10 percenként olyan 7-9k között keresek, csak sok verseny után golyózik a szemem.
-
Fred K.
tag
válasz
UnConnecteD #9124 üzenetére
jééééééé
ien is van???
pesze h láttam csak 3 óra alatt még nincs meg minden zuga a menünek
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #9124 üzenetére
A Wizz qrva jó gép!! Balance-old, és tanuld meg irányítani!!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #9096 üzenetére
maraggyá má'
Király vagy!!!Ez meg én ma..(végre) azt hittem lehetetlen..
[link] -
oceanearth
őstag
válasz
UnConnecteD #9081 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségeteket mindkettőtöknek, most már értem miért nem tudok, akkor több pályán játszani? Egyébként azt honnan lehet megtudni, h milyen pályákon játszhatok?
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #8998 üzenetére
Ok, majd akkor összefuthatunk valamikor és küzdhetünk egymással.
Maci: mikor lesz táncikálás? Nekem kb csak jövő hét csütörtök vagy péntek ami jó, majd ha van valami konkrét írj, akár PÜ-be
Gratula Lacika
Már egy kicsit befostam hogy megdöntöd a Hangaros rekordomat, úgy látszik vissza kell mennem javítani
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #8926 üzenetére
Mindegyikre hátha sikerül javítani a köridőnkön!
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #8810 üzenetére
Ne aggódj, igyekszem esélyegyenlőséget teremteni
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #8788 üzenetére
Ennyi nekem is csak a hangáron sikerül, máson még nem toltem mert RP gyűjtésen voltam főleg.
Hangáron, meg szerintem máshol is. Van sok jégtáncos akik rángatják jobbra balra mert nem bírják tartaniLehet én is így kezdtem, de kb 5 perc után rájöttem hogy sokka kifizetődőbb 1 kanyarban 1et (1felé) csúszni. Ha átállsz másik oldalra akkor addig nem pörög a számláló, és 12Xes szorzónál 10 mp alatt több olyan 120 ezret csenget, szóval mindél több időt kell drifteléssel, nem fűzéssel tölteni. Hangáron ez könnyű mert 1 kanyar az egész. 1 kanyar - 1 drift.
Indulok befele játékba, ha érdekel akkor driftelhetünk. A corvettra hangárhoz most totál más balanszom van (ez nem nehéz mert eddig nem volt
) és így is nagyon jól megy vele, annyi hogy lomhább, így ez csak hangárra jó ahol 1 nagy kanyar van. Rooftopon esélytelen lenne így menni vele.
Ja és rájöttem hogy lehet driftelni billről! Tök ugyan olyan lett az irányítás mint a gamepadmon (hiába analóg, de ezt a képességét nem használom, mindig tökig nyomom).
Minden help 0%, response time 10 vagy kicsivel alatta. Így már simán tolok milliokat hangáron billentyűzetről. Nem akkora gond ha fel kell venni a telefont, csak addig amíg elengedem a gamepadotÉs teljesen egyetértek a fentebb leírttakkal, gondolok itt a sok panamás botkezűre, a hatalmas bonuszra és a könnyű fejlődésre tudás nélkül. Én is mág anno quadot vettem harpoon helyett. Most meg már elég sok autóm van és tunigolom őket. A rush alatt csak a fortét vettem, szóval elég tetemes RP mennyiséget szedtem ösze előtte is.
Ma volt az 1. olyan nap amikor nem láttam 6os autót a szobák listájánál
Kicsit hosszú, de így nehezebb nem észrevenni
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #8788 üzenetére
Driftre rá kell érezni
Ha nem érzed az autót akkor mind1 hogy gamepad vagy billentyűzet. Nekem is van olyan nap mikor 7-7,5 millát csúszok ,de olyan is mikor vért izzadok 3 milláért.
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #8719 üzenetére
Szerintem ez a számlálós nagyon is jó ,hogy akkor már nem lehet pakolgatni mikor számol, így legalább az utolsó percben senki se tudja megpakolni a PB-jét
Én mikor csinálok szobát odaírom a végére hogy NO Bp és aki beteszi és ready-zik azt egyből kibaxom és nincs gond.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #8720 üzenetére
Enyémen csak az van, és érzem hogy menne vele a 9milla ha nem qrnám el...
A táskatiltás visszaszámolásnál tényleg sux.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #8648 üzenetére
RX-7 vagy RX-8? Mondjuk mindegy, mert AP-s kocsim sose lesz. Jöhetne már vmi jó kis AP-s event!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #8638 üzenetére
Nem iiiss
annyiraa
Én is eltörtem majdnem a joy-t, és előbb bizony megtanultam melyik hol van...
-
mackosajt
addikt
válasz
UnConnecteD #8580 üzenetére
höhö, pedig pont tegnap kaptam levelet, hogy a CTD javítva... amit csoportosan jeleztünk Targetékkel.
Na, akkor erre kíváncsi leszek.Jah, mellesleg nagyon durva drifterek vannak. Minap egy sráccal tologattuk. Először vigyorogtam, hogy még 0-án áll... aztán mikor láttam elsuhanni, és láttam, hogy folyamatosan csúszik, kezdtem félni... aztán közel 8 millát csúszott, egyben.
ezt persze 10 percesben. 3 percesben is állandóan csak csúszott. Nagyon durván nyomta. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #8580 üzenetére
Nekem tegnap ma meg az öcsémnek olyan volt, hogy még hallottuk a háttérben a hangokat, de a szerverválasztó képernyőt láttuk. Amikor meg újra beakartunk menni a szerverre azt írta ki hogy már bent vagyunk. Csak a ctrl+alt+del segített.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #8425 üzenetére
Azé' mer' eddig vagy 4-szer drifteltem azé'
Majd lesz több is!! Előttem egy csűvó vagy 3-4 percig 0 volt, aztán meg 4 milla..lol
De volt valami qrva drága a BP.-jában!! Az a drift lánc, meg a drift hack vagy mi..abból is a 900AP-s.. nemnormális -
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #8418 üzenetére
Nekem nincs Panamám, de próbáld meg hogy leveszed a tuningnál a gumikat, és raksz előre gripet. Biztos lehet nyomatni millákat vele, csak nehezebb ezzel mint egy Corvette-al, vagy Phoenix-el. De ha így sem jön össze akkor sry...
Ja és sztem egy acc+ is jól jön mikor kipördülsz, és gyorsan folytatni akarod a driftet. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #8418 üzenetére
Nekem is pannym van és én sem bírok driftelni vele
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #8417 üzenetére
EZ 10 pont!!!DE csak a fun miatt ki kell próbálni hahahahahahahaaaa TA-val mudon
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #8344 üzenetére
Hello:
TA PRO. 60 körös 10/10.ik lettem és 16k-t kaptam!! De 57 percig akkor rdemes játszani ha tudod,hogy mindig lessz draft partnered akkor nem olyan uncsi de ha nincsen partner ááá akkor.uuuu naon szarr -
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #8303 üzenetére
24-37k körül Drift Connection bp-vel.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #8295 üzenetére
bazz
Creative a gyerek
nem magamra célzok
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Így van! Tegnap nyomtam vagy 30 Wangát inposeek szobájában, valóban ezt csinálja!!!
APROPÓÓ!!!
Wanga.. Tegnap írtam, hogy fullos Panamával, full backpackal, és Acceleratio bitchel mentem 1.40.4-et.. Tegnapra szedtem össze magam annyira(mint állat) és vérző szívvel vettem e vettét!!Azonnal fullra tuningoltam.. és voila.. Wangán 1.39.. ÉS VOLT 360 km/h is!!!!!DE a laprekordnál csak 352-t mutatott!!!!!Aztán jött egy panama.. és ógy ott hagyott,mint a xart, SŐT 2szer nekiütközött a falnak, és ment 1.39.X-et, jobbat pár tizeddel mint én.. HÁTAFAXOM...
Mit rontok el???
Maci!!Gyere wangázniiiii!!! -
Dr. Romano
veterán
válasz
Eléggé olcsójános megoldás ahogy a csávó "játszik"...
Ha gyorsan akarna jó verdát magának egyszerűbb lenne AP-t vennie és nem kéne baromkodjon, hogy betámasztja a gázt stb... A másik meg hogy ha többször egész nap így menne nála a játék lehet megérné inkább AP-t venni, hisz a villanyszámlája is annyiba lesz
Szvsz ez nem csalás hanem lamerség...
-
ABnormal
őstag
válasz
én is játszottam vele,de nemcsak ő az egyetlen,van egy srác, "...[BRA]" detto ugyanez... ( a teljes nevére nem emlékszem )
-
Target78hu
aktív tag
válasz
UnConnecteD #8256 üzenetére
Köszi az infót neki esek majd a missionoknak, bár bétában is überbéna voltam ,de kitudja? (én
)
100krp ből inkább phoenixet vennék ,mivel 1 icurkát ócsóbb ,mint a panama s alkatrészei.(az is igaz ,hogy nem könnyű vezetni a tűzmadarat,de épp ezért megyek vele inkább ,mint hogy a ponival sinautózzak-nuku kihívás)
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #8249 üzenetére
Versenynél corvetten nekem acc A+ ,Grip R,
Driftnél aero F+ ,acc A+ (de ezt csak hangárra használom)De mostanában driftre phoenixet viszem aero F és acc+
SylarHUN. Mért is?
-
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #8249 üzenetére
Corvette-hez sztem nem kel semmi, max előre egy grip oszt jónapot.
-
Prof01
veterán
válasz
UnConnecteD #8222 üzenetére
Köszi, most jó!
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #8222 üzenetére
Elöre nézz és ne fékezz
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #8198 üzenetére
Én a mudon ugrattam egy 131 méterest!
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #8198 üzenetére
Eddig én se tudtam 115 méternél nagyobbat ugratni sehol BW4
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #8169 üzenetére
Én tegnap mentem 7 köröst
Miért te nem tudsz 7 kört menni? -
Isten88
senior tag
válasz
UnConnecteD #8056 üzenetére
Logikus lenne, ha most lenne, mert akkor addig nem lenne hőbörgés, hogy így meg úgy laggol a játék, meg addig invictusék is azt csinálnak a leállás alatt, amíg akarnak, mert addig úgyis csak kliens letöltés van és nem vész kárba az idejük...meg a miénk. (:
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #8023 üzenetére
Phoenix nem rossz CTF-re ,de class4-ben MR2 viszi prímet (vagy hogy a farncaba mondják
)
Nekem is uppol , remélem bekerül a fekete festés a corvettre, ami a betban is volt, mert az enyhén odabaxós
Belegondolva amúgy nincs is annyi bug a PT-ben. Próbált már valaki EA-s gamet neten tolni? Nah ott van bug bőven.
Valószínúleg azért nem megy a xeró ,hogy a teljes sávszélességel lehessen letölteni, és majd ha kellő számú player leszedte, akkor indul a xeró is, lagosan úgyse lenne értelme.
-
ramihu
tag
válasz
UnConnecteD #8027 üzenetére
Lehet hogy ha az lejön akkor utána kezd még egy csomagot tölteni?!
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #8023 üzenetére
Na azért a pannit nem veri oda sem gyorsulásba sem végre!!! sztem acc bulája volt a csákónak!
Nekem is van phonixem csak még alap azért nem nyomom vele mert kevés embernek van! Kéne nyomni egy pár versenyt mint rég! -
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #8014 üzenetére
Tokyo City Tour #2 Már gyorsulásra is odavert!
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #7914 üzenetére
Vigyázhat rá Rating OFF-os gamben...
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #7894 üzenetére
nem csak a csíkon megy ez, hanem a forummon is. Bár sztem elhamarokodott, szóltam is GMnek. Csak ma, kaptuk meg tesztelésre a végleges verziot, nincs elég idő szerda estig tesztelni.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #7894 üzenetére
Hello.
Én 2 napja vettem meg a TA PRO-t mert 5 ora alatt a csajjal 230k RP szedtem össze explorerezésbe!!
Érdmes-e venni???
Szerinted én miért vettem?? Mert kuvvára jóóóóó.szonbaton 5 szoba volt PRO-s.
Érdemes venni. az a baj,hogy nem lehet tesztevezetni!!!De wedd meg szerintem naon zsiiiirrrrr. :;
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #7686 üzenetére
Én már elértem az AA-V-öt
utána AAA-I jön, most kb 2milla600e xp-m van, a következő szint 3milla200e xp
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
UnConnecteD #7686 üzenetére
Szintek: Beginner F E D C B A AA AAA R R2 Legend
(lehet van benne hiba, mivel fejből írtam le) -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #7668 üzenetére
nincs. 112 ment eddig csak.
Nekem az összes automon amivel driftelek Grip F van.
-
Coyot
őstag
válasz
UnConnecteD #7668 üzenetére
az hogy miért kell minden autós játék mellé valami hülye picsa, már elnézést a stílusért.
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #7600 üzenetére
Javasolnám a kékes tetőt!
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #7600 üzenetére
bw4, akár harpoonal is, a 140 már nem m1
meg mudon tréningen is majdnem siekrült. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
UnConnecteD #7563 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de amíg panamával ki lehet állni class 1-es kocsik ellen, addig a winning rate számomra sajnos nem több, mint egy szám, hisz nem mondja el, hogy ki ellen és milyen körülmények közt érted el ezt a szépnek látszó eredményt.
(sőt vannak olyanok, akik direkt csak gyengébbek ellen állnak ki versenyezni - szánalmas)
Tudom, hogy nem az utóbbi kategóriába tartozol, mivel játszottunk együtt párszor, de akkor is jelenleg a win.rate nem sokat ér.
(Rating se jelenlegi formájában, amíg ki/bekapcsolható)Ráadásul a TA és a combo-explorer is erősen rontja a győzelmi arányt (sőt a ratingot is szépen le tudja rombolni a TA - főleg ha nincs szerencséd (kilökés, rammarek, rajt baleset stb).
A Combo-explorer szépen lezúzta a stabil 60% körüli winning ratem 50% alá 1 hét alatt
Örülnék, ha be lenne vezetve, hogy egy kocsival csak azonos classba tartozó kocsi ellen tudjon menni arcade/pro-ban.
Talán elmúlt az az idő, amikor kevés játékos miatt volt alkalmazva ez a megoldás.
Akkor még örültek a playerek, hogy ha volt kivel játszani, mindegy volt, hogy kivel, csak játszanak. Roppant unfair jobb classba tartozó kocsival kiállni a kisebb classba tartozó kocsik ellen. -
Benedicht
tag
válasz
UnConnecteD #7427 üzenetére
Nem aktiv, hiszen nem tolt be egy missiont mint a career mode-ban, hanem at kell menned Practice-be, shop-on vagy garage-on keresztul a Test Drive-ba, vagy masok elleni(Sim/Arcade mode, stb.) jatekban kell azokat teljesiteni.
Tehat, ha az a feladat, hogy ugrass 20 metert, akkor a legegyszerubb, ha belepsz Practice-be es a Mud palyan elkezdesz ugratni.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #7395 üzenetére
20 métert kell ugrani, mi olyan nehéz?
A TASKokat futamon, practiceban vagy teszt driveban kell megcsinálni, némelyikhez oda is van írvaNekem ez a tentonhammer-es oldal nem akarja az igazat, nem találtam meg még a kódot.
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #7273 üzenetére
PT Diane open hours from Friday through Sunday: 18:00-22:00 CET (GMT+2)
ki van írva...
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #7273 üzenetére
Kérdés hogy eggyáltalán lesz e ma mert ugye hétvége van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged