Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
válasz
ABnormal #12422 üzenetére
köszi de melyiket? Az első hsz linkje alatti oldalról először lekaptam a filefrontról aztán szar volt és leszedtem a gameborderől, de az is szar.. Letöltötte mindkétszer a kiírt 970megát, de feleannyinak jelenik meg a setup file... Tudsz egy korrekt linket, ami leszedve már jó is? A többi oldal az 1hszből mind reges és nincs regem, meg nem is pöcsölnék vele. Tököm kivan, sok szar aztán nemjött 200-al se ...
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #12409 üzenetére
A TIEDEN látszik hogy Sim VS, ott szerintem az egyidejűség kavarhatott be valamit, más tippem nincs.
Crea: Telitalálat! Felezzük a lottónyereményt
Van 1 új Hexanom, 2 új Stallionom, és egy FC3S-em, mindegyik kapott 3 szép külsőt isWankel-motor még tuningot is
A Hummer, a Camaro és Sniper is meglesz idővel. És tényleg leértékelésre várok30% XP és RP rush van! Akad pár füstölni való duplázóm, kell a lóvé tuningra
Valaki esetleg fánkolni?
-
-
Creative997
őstag
válasz
ABnormal #12097 üzenetére
Én emlékszem rá, macsekkal nagyon-nagyon sokat toltuk b-roadon (több mint 100x) és én is az ő idejéhez mértem mindig (a legjobbam 1:54 körül volt), nagyon jól tudta irányítani, mudon is, anno rekordokat ment rajta. Plokival is sokat mentem, meg veled is mentem, ti is nagyon jól mentetek. Akkor még nagyon jó autó volt, imádtam, ctf-ben nagyon aláztam a mezőnyt, harpoonokat és rx-7eket is. Hamar hozzájutottam ingyen, többet mentem vele mint class1el. De azóta valamit nagyon elszúrtak a kocsin sajnos.
A Forte sem volt rossz az elején, de minél jobban tuningoltam annál rosszabb lett, a lvl4 bodyt már meg se vettem. Nem találtam rá Nekem megfelelő balancot sem (az összes kocsimra több balancot költöttem összesen, mint pár class1es full tuningja)Azért nagy játékos ez az aeria. Van egy olyan "akció" hogyha AP-ért veszed meg a vette, wrx, evo lvl4 és lvl5 tuningot akkor kapsz ingyen egy 3 napos acc csajt. Ki az a hülye akinek ez megéri?? Egy 3 napos accel csaj 800AP, a lvl4-5 tuning vettéhez meg 4k AP, wrx-hez 3k. Ebből 16 napos accel csajra is be lehetne ruházni önerőből ennyi erővel. No comment. Ha én fordítottam le rosszul akkor elnézést!
Csaba: honnan vannak a képek?
Marci: a quadro az Audi Quattro-ról lett mintázva, ami a világ egyik valaha volt legjobb rallys autója, tehát még jó hogy összkerekes!
-
Creative997
őstag
válasz
ABnormal #11977 üzenetére
Nem lesz éjszakai, nem mindenkinek van olyan fantasztikus nete és gépe h bírja.
Paja most akkor rendező vagy résztvevő vagy mindkettő vagy egyben? Csak mert nem lenne hátrány ha valaki kezelné a szobákat. És mivel te úgyis tapasztalt vagy benne...Ha meg résztvevő akkor is meg lehet oldani: minden szobába bemész mint admin és mindenhol versenyzel, de ahova sorsolás alapján kerültél versenyre abba számítasz bele. A csoprtsorsolást is megcsinálom ha gondoljátok.
Csak akkor tényleg le kell fixálni egy rendszert.20 perce kezdtem el írni és közben történt pár hsz...
-
Isten88
senior tag
válasz
ABnormal #11764 üzenetére
Köszi, már megtaláltam. De köszi a helpet. Mentem rajtuk, nem nyerték el a tetszésemet. Viszont Englandon csinálhatnának új Track-eket, mert fele pályán nem is lehet menni versenyen, csak az egyik buggy-s sárgakulcsoson, mikor olyan karikákba kell belemenni. Símán csinálhatnának abból új útvonalat, az még nem is unalmas.
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #11510 üzenetére
Bárki tudja szerkeszteni! Nem kell bejelentkezni google-ra. Ha bemész a szekesztésbe akkor látszik hogy mivel van feltöltve.
Szerintem annak akinek van regje annak meg publikálni kell a változásokat. De a változások a nem publikált dologban menn maradnak. Mindjár nyomok 1 publikálást, meglátjuk abban benne vannak e a változások.
Jah úgy van ahogy fentebb írtam. Lehet módosítani akárkinek, módosításkor látszik a teljes táblázat! A módosított táblázat csak akkor lesz elsőre látható(nem szerkesztéskor) ha valaki akik rendelkezik googlis accal publikálja. -
-
csaba0223
senior tag
válasz
ABnormal #10667 üzenetére
Ma mentem 120-kört az eggyik pályán! A balanszokat próbálgattam, Azt vettem észre hogy ha cserélgeted a balanszokat akkor belassul az autó! Ha újra indítom a játékot akkor megint jó!
Tehát balansz csere után ujra kell indítanom mert különben nem jó a köridőm 1-2 mp vel rosszabb! -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #10283 üzenetére
Engem megmosolyogtatott. Én viccesnek fogtam fel. Ezt a játékot nem lehet elviselni kő kemény komolysággal. A játék sem végleges, alakulgat. Írom a listát a dolgokról, csinálom a képeket a talált hibákról, majd küldöm tovább. 1esével passzolgatni őket nincs energiám.
Sum: Nem vagyunk egyformák.
-
Shad0w
senior tag
válasz
ABnormal #10111 üzenetére
Privátban is meg lehet keresni egy moderátort. Sokan nem is tudnak arról a topicról.
De tökmind1, törölték. Pont.
És amíg az invictus a faszságokkal foglalkozik ahelyett, hogy kijavítanák a sok bugot, addig semmi nem lesz ebből, szvsz 1 max 2 évet fog élni.Csak csendben megkérdezem, hogy az előző patchnél amikor felmérték, hogy pontosan mire is lenne szükség kinek volt aza hülye ötlete, hogy léggömbök kellenek?! Egy autós játékba léggömb! Uramatyám. Természetesen ezzel párhuzamosan az irányítás is szét lett barmolva, hogy a sok falra kenődés közben legyen idő nézni a léggömböket... És a kormány támogatásának botrányos részéről még nem is szóltam. Ahh, megyek inkább tolok egy kis GT Legendset, az legalább azt nyújtja amit várok tőle. PT mindig csak felhúz.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
ABnormal #8921 üzenetére
Tibcsi! Ahogy az aeria oldalán is írták, Paja (TNA) event oldalán, NEM MEGY A SZÁMLÁLÓ.. az nem eredmény.. Ha a 0-ki lenne írva, az lenne a valami!! Most az 1-re hajtok, bár az szinte képtelenség.. a 2 is 20 perc alatt jött össze
de akkor 3-szor 1más után
Egyébként nekem is van vagy 10 ilyen "0"-ásom, azaz, hogy még nem kezd el számolni, csak majdnem..
-
MaciG
addikt
válasz
ABnormal #8874 üzenetére
Ezekkel csak az a baj, hogy nem sok közük van a szimulációhoz. Én nagyon vártam a Grid-et ,de óriásit csalódtam benne. Nem hinném, hogy nehéz lett volna tenni bele egy sim modot is... (Toca RD3-ba bezzeg volt.)
Kisa: Még mindig nem az invictusnál döntik el az árakat hanem az aeriagames-nél
-
ramihu
tag
válasz
ABnormal #8823 üzenetére
Velem még ilyen sosem fordult elő. Lehet hogy azért mert eddig 300K volt a legtöbb amit a hangáron elértem. Azt pedig úgy csinálom hogy biztonság kedvéért 2-3K -s darabokban gyűjtöm.
(tegnap kezdtem a driftet és eddig egy 25K -s volt a legnagyobb amit sikerült megcsúznom, nem tudom mennyi türelmem lesz hogy fejlesszem magam, az első két órában még tetszett de aztán kezdtem megunni)
-
Stig20
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest