Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
ez egy bughalmaz....
FrankZappával és akatuki@jp-al mentem egy high speed joyride-ot,egy helyen átcsúsztam a kerítésen (!!!) majd adott egy auto rescue-t,berakott 2.helyre,de 1körrel hátrébb mint voltam! 1900méterre volt tőlem Frank a 2.helyen szóval sok értelme nem volt folytatni...
tudom,ingyenes játék,ne játszak vele ha nem tetszik,stb...stb...,de hát azért gondoljunk már bele...
ja,és még valami: ma délelött mentünk kb 20 kört a country touron és azt vettem észre,hogy nagyon nem mindegy,hogy startnál hová rak a játék,szinte azonos kocsiknál nincs esélyed nyerni vagy feljebb jönni ha pl az utolsó helyről rajtolsz...tehát ha valaki jó versenyző,de utolsó helyről rajtol akkor is veszít..nem tudom,hogy mi alapján dönti el a program a rajtsorrendet,de a 20-ból 2* voltam első a rajtnál -azokat meg is nyertem talán- a többinél ahol az utolsó helyekről indultam ott alig értem a célba!
tudom:béna vagyok,nem tudok vezetni..stb...stb...
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- VoLTE/VoWiFi
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Update 01.31. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest