- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
-
-
-
dokar
addikt
Csak a Mazdát jobban szeretem, annyira....<3
a végét nem értem, háromszor jobban szereted?
btw ez érdekes, mikor elkezdtem TA-zni, akkor gyűjtögettem a pénzt és vettem egy harpoont, kipróbáltam, nagyon rossz és unalmas vele a versenyzés. na uzsgyi vissza TA-zni, gyűjtögetés majd vettem egy panamat, na ez se jött be vissza TA. most meg van vmi új sárga autó, ami nagyon drága és már class7, szóval vissza TA és inkább veszek egy intimet. tehát mindig van újabb és jobb autó, csak AP-val tudsz a top-on maradni, míg TA-ban az ügyességgel.
-
Creative997
őstag
Dettó: Morelloval toltuk, megkérdeztem, véletlenül, de teljesen uaz a balance és a rajtnál állva hagyott h csak pislogtam mint szar a fűben... Na ez mitől van?? És nem ez az egyetlen eset!
Nekem erősen változó az FPS-em 40 és 1 között, de főleg 30 körül szokott menni, éjszaka van a gond. Általában majdnem full grafikán megyek, ezért a többiektől egy kicsit lassan töltök be (NEM elhanyagolandó h szar 1 megás netem van, max 35ös feltöltéssel), de a versenyen nincs gond egy darabig, aztán meghal minden, még ha min grafikára veszem le! Nemrég volt olyan, hogy elindultam volna de a rajtnál beakadt és mire kicsit begyorsult már 1 kört kaptam (5kör bw2), kicsit chateltem, elindultam, egy kanyarban megint nagyon csúnyán diavetítés percekig, kimentem rágyújtani, visszajöttem és még mindig mátrix effektus... mire újra jó lett beértek, én meg mentem 1 kanyart...
Isaten: érdekes h a wow-nál meg tudták oldani h ne jőjjön a gépigény, ill minek kellett 3d-s szoba, én még mindig nem értem...
Fraps-et használok, videókat is szoktam vele kimenteni... Fél év(?) és jön a csúcsszuper videó a PT-rőlMár a felvételek megvannak (kb 80 videó, ha nem több), a zene, a koreográfia is, már csak precízen kell a videókat kimenteni a zene ritmusára és megcsinálni effektekkel
-
[pH]Lacika
tag
Szia! PaJa1!
Milyen, azaz IDE vagy SATA kell?
És mekkora kapacitásu?Fujitsu 80GB Serial-ATA HDD (2,5") Notebook-hoz (7200rpm, 8MB)
11 760 HUF (bruttó)Seagate 100Gb
Momentus 5400.2 SATA
12 000 Ft (bruttó)Western Digital 100Gb
WD1000BEVS Scorpio SATA
12 000 Ft (bruttó)Ha ide-s kell akkor azt hosszabb ídőbe tellik beszerezni.
A felsoroltakat keddre tudom prezentálni.
Ha kell valamelyik szólj.
-
Isten88
senior tag
2,5"-ös nem Samsung vinyót elég nehéz keríteni...remélem sikerülni fog azért...
Sok helyre be kell majd nézned, mire az egyik helyen majd azt mondják: "Persze, megoldható, tudunk rendelni, de az majd x nap/hét múlva érkezik meg". Sok sikert hozzá, eddig Én nem láttam Samsungon kívül mást ilyenbe így külön.
-
Mosquitoo
senior tag
Ez több, mint klikkelős f*szság, mert ebben lehet fejleszteni a géped, meg tudod fejleszteni a tűzfalad, meg a spyware programodat (az tűzfal a spyware ellen van, és a spyware programoddal tudsz lopni pénzt más játékosoktól, ha pénzszerző műveelteket futtatnak, aztán a pénzből tudod fejleszteni a géped... És tényleg unatkozós cucc, de nem rossz
-
Creative997
őstag
Még kérdezted akkor tőlem hogy mi van a vettével mert nálad vmi nem stimmelt, akkor én nem vettem észre semmit viszont most nagyon gyenge lett. Panások szarrá vernek ha nem hibáznak, pedig vettével -pár pálya kivételével- jobban mentem és szerintem nem én lettem béna és ezt mások is elmondhatják (rsx, karesz, stb.). Egyszerűen csúszik a kocsi, alig bírom megfogni, nagyon alulkormányozott és tényleg dög lassú, csak 4. fokozatban pörög be, de kevés olyan pálya van ahol ezt ki lehetne használni. Én nem is nagyon hajtom a cl6-ot, wrx-el megyegetek ill morelloval. Ha mégis cl6 akkor visszatértem a panához.
Karesz mondott egy olyat h hamarosan kijön az NSX és a Morello párja lesz cl7-ben, Paja erről mit tudsz?
Meg én már azon filóztam h ha a valóságot nézzük akkor a Skyline jobb mint az NSX (és Skyline lesz a PT-ben), és ha igaz amit Karesz mondott, akkor a Skyline cl8 lehet. Már csak az a kérdés RP-s párja mi lesz egy ilyen Morello után... Max egy Veyron utánzatot tudnak kihozni 2.5sec gyorsulással (v egy Dauer 962 Le Mans utcai változat), utána már "űrhajók" jönnek... (Spirit of America Sonic Arrow?)
De ez csak egy kis ERŐSEN előre tippelés téma!!
-
Isten88
senior tag
Őőő addig tiszta, hogy Én pénteken játszhatok csak...de van valami, amit nem értek, ez a tudatlanságomból adódhat:
"Offroad, CRacer, Corall, Ranger, and AWD only rooms".
Mit jelent az "AWD" kifejezés?
A szobabeosztások azok úgy lesznek, hogy ezen kocsik közül lehet választani amelyik tetszik, vagy pl. csak CRacer, csak Ranger szoba?
Köszönöm a válaszokat!Szerk: ez nem fair, hogy csak egy napon játszhat a "high level" játékos, a "low level" meg 3 napot is ebben az eventben.
-
bubu256
tag
Az Euro Sports Sedan League-ről beszélsz? Itt indulhat a Corall? Kiirásban nem szerepel, akkor hogyan?
"2000GT with no upgrades = 137mph, 150hp, 7.4 Acceleration, 0% handling & brakes
Quadro with level 2 upgrades = 152 mph, 251 hp, 6.8 acceleration 19% handling & brakes
Hexan with level 2 upgrades = 149 mph, 233 hp, 6.8 acceleration 19 % handling & brakes
Corolla, C-Racer, Kawana, Wizz, Lion or Corus with any upgrades you like " -
SSP33DY
aktív tag
hhmm.. ez anno Márciusban is így volt.. ha először vettél aP-t, akkor 35%-al többet kaptál.. Rgo. ha pont 50%kedvezmény volt, abból lett 85.. így 10ezer AP fölött kapott a pór nép, ha először vett...
hüpp..hüpp.. régi szép idők;)
DE NE DŐLJETEK BE ENNEK!!!
Aki venni akar, feltétlen nézze meg, mikor van 50% bónusz!!!
Így most 50 dolcsi 7000AP (a +20 dolcsis ajándékkal) Egyébként meg 7500at kapsz hétvégente(asszem), illetve minden rush hour-kor!!! -
buvez
tag
Vmi hasonlóra gondoltam, ezért tettem már rá közben fék balanszot előre, egyébként teljesen jól kezelhető kis verda, csak fékezéskor lepett meg. A másik kérdésemre tudsz választ adni? vmiért egy corall-os időt se látok a rankingban(a sajátjaimat se), ilyet eddig még nem tapasztaltam egy járgánynál sem, nem tod miért van ez?
-
Destified
csendes tag
Köszi a tippet Paja
Annyit még kérdeznék, úgy mindenkitől, hogy a hátsó kerekes kocsiknál mi a trükkje a driftelésnek? Láttam már egyszer driftelni valakit Phoenix-el, nagyon ment a gyereknek
Első kerekessel sikeresen kitanultam, csak ezzel az a baj, hogy az erőhatások egy idő után keresztbevágják az autót úgy is, és nem tudom megfogni :S
Persze értem én, hogy ilyen kocsikkal az igazi a drift, mint a valóságba is
de sajnos nekem csak egy Opel Astram van
-
Ricco_hun
senior tag
Jó esetben, ha nem gurulok be idő előtt a célba
és van időd perfekt drifteket nyomni. Gondolom azért voltál egy kicsit ideges, mert ugye bent volt a 3x race bonus. A blt-d megvolt már csak perfekt driftek kellettek volna. De nem tudtam, hogy a mögöttem lévők meg fognak-e állni. Mirror-t nem használok
.
-
Isten88
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
azert nem semmi. ha veszel 3000 AP-ert egy 250.000 RP-s auto-t, akkor kapsz ajandekba 2 db 34.000 RP-s kocsit ajandekba. tuti uzlet, mar rohanok is
a morello-t nem is lehet majd fejleszteni, semmi tuning, mint a drift kocsiknal ?
a korall cuccot nem ertem, hogy kinek jo ez, lassu, regi, ocskasag. class1-ben meg talan passzolt volna a 7.xx gyorsulasaval, de igy elegge felesleges cucc, felejtheto, kivancsi vagyok, hanyan fogjak hasznalni
a Jeep viszont elegge jo, de csak a Desroyer mellett, a buggy-t sose fogja utol erni
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor végülis ez az explorer mód a masser-ekre lett tervezve és nem az only combo-sokra. Nekem a mágnes pont nem egy pozitív dolog. Azt hittem, hogy majd csak gumit, nitrót, meg "található" cuccokat ad a kérdőjel, ha használom a positive blindboxot. Akkor nekem ez a bp felejtős (úristen majdnem 30 db-ot vettem belőle, még jóhogy "lebeszéltem magam" és csak 10-et vettem). De szép is lett volna, ha úgy működik ahogy én elgondoltam
.
-
Isten88
senior tag
Én is unom, de driftelni nem tudok, ha veletek versenyzek akkor a dobogóról lecsúszok - néha nem is gyengén -, másokkal meg nem nagyon van kedvem versenyezni. Explorerben szerzek 6k körül egy futam alatt, ezért gondoltam, hogy ezt te jobban is csinálod és jobban össze tudod szedni magad belőle.
W8ing 4 patch.Remélem jön és tudok rá szakítani egy kis időt is...
-
Isten88
senior tag
Tudom. 1 óra fánkozással nekem - mert ügyetlen vagyok - 20-25k RP jön össze. Egy combo-zás ~10 perc, csak hogy egyszerűbb legyen számolnom, mert lusta vagyok. Egy combo alatt összeszedek 4-6k RP-t. Egy óra alatt így 40-60k RP-t gyűjtök és nem is annyira unalmas. A combo gyűjtés jobban megéri, viszont ha popperünk van, akkor a fánkozás jobb választás, mert azért csak ne pazaroljuk el az AP-s cuccot...
Mellesleg köszi a korrigálást és a választ Paja! -
Creative997
őstag
ROFLOLMAOMG
Azt is hallottam h eleinte e Morellohoz nem lesz tuning. Ezeket az infokat a morelloról játékosoktól hallottam, aeria fórum...
Na eljött a pillanat amikor én írhatom neked: ha olvastad volna a bejelentkezésnél, meg a játékban is írják már 2 napja, van time rush egész hétvégén
És tudom h voltál bennt, láttalak
bocsi, nem hagyhattam ki
-
dokar
addikt
na igen, holott ban mellett nem is lehettem aktív, ezért egy régebbi ss-t kerített a csóka, ahol talált egy rettenetes "dammit"-ot, írta, hogy ártott a gyerekének vagy mi. sztem aki ilyen mondva csinált dologgal akar a másikkal kibabrálni, akkor automatikusan neki kéne adni a büntit.
egyébként legalább vagy 500 általam dedikált pár csúnya szavas szösszenetről lehetett volna csinálni ss-t. ilyenkor mi van, ha 3 naponta mindig idéznek tőlem egy régit?
-
dokar
addikt
hali, csinálj vmit, mert megint engem vettek célba!
azért az már kicsit sok, hogy egész TA verseny alatt szabálytalanul püföltek engem, volt külső szemlélő is aki figyelte, ahogy versenyzem és egyetért az álláspontommal. a célba érés után beírtam, hogy "dammit", aztán én kapok ban-t meg warn-t, mert ezt vki jelentette. ennyi erővel ha elmentem a replayt, akkor a fél bagázs kaphatott volna legalább egy hét bant a vezetési stílusuk miatt. nézz utána kérlek, mert ez már felháborító. nem tudnak vezetni, lökdösődnek, csalnak, leszorítanak, aztán mondok egy picit csúnyát, akkor egyből mennek jelentgetni. direkt kiprovokálják.btw a dammit azt jelenti, hogy "a kutyafáját".
-
Isten88
senior tag
...maga az RP, reward point, jutalom pont jelentése is sugallja ez ajándék, amit versért kapsz, tehát nem annak kellene lennie a célnak hogy RPt gyűjts, hanem, hogy jókat versenyezz, szórakozz aztán meg mellékesen kapsz RPt amiből veszel cuccokat...
A fánkozást ki és miért is találta ki?
-
Azaz! Aimless volt, csak már nem emlékeztem a nevére. Tehát akkor az Hunter volt másik acc-al? Mert én úgy vettem ki a szavaiból, hogy ő harmadik személyként beszél Hunter-ről!
Még téged is bezaklatott ezzel a hülyeséggel?
MaciG: Nem tudom mennyi időre bannolták, de remélem véglegesen! A report oldalon még nincs kint, hogy mit csináltak vele, tehát én azt hittem még nem foglalkoztak vele. De a "pattogásból" ítélve már kirakták a szűrét.
-
Mosquitoo
senior tag
Ha annyira szereted a Driving Challenges buggyt, akkor megcsinálhatnád nekem a Driving Challenge IV-t, mert én nem bírom...
Amúgy Explorert én is Destroyerrel tolom.És tényleg Destroyer...
De azért CTF-ben is elég hatásos, mert akitől elveszem a zászlót, az repül kb. 10 métert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Mobilinternet
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Windows 11
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest