- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
válasz
SSP33DY #20433 üzenetére
"Egyszerű lettél, mint egy talicska lepke!" - ez dúrvaaa
PH-n meg a játékban is Paja a valaki sok ember számára és lenéz mindenkit. Én eddig sem kaszáltam explorerrel százezreket, fánkolni meg vagy 2X fánkoltam összesen az is adott vagy 10k-t
Akinek nincs pénze (vagy nem áldoz rá, mert sok fontosabb dologra is tudja költeni a pénzét.) az csak az explorerrel tudott fejlődni. Sosem vettem poppert meg ilyenenek ezért nagyon tudtam örülni annak a 8-10k-nak is amit összeszedtem explorer futamokon és emellett jókat marhultunk a haverokkal.
Mellesleg ki nem állhatom az exploret, de be kell valljam, ha bármire is kellett gyűjtenem RP-t akkor EXPLOREREZTEM VAKULÁSIG! Annak ellenére hogy ki nem állhatom a játékmódot mikor mégis betévedtem oda, akkor nagyon élvezetes funnolások voltak, de ha nem volt muszály nem explorereztem. CTF a kedvencem, de szerintem is sok mindenki abbahagyja a játékot és nem csak azok akik EXPLORER FANOK voltak, hanem más módok kedvelői is.
Az explorer lehúzása kihat minden játékmódra, szerintem az volt a központi RP szerzési lehetőség. Én is sajnálom, hogy ez lett a sorsa.
Nem is beszélve az új játékosokról akik majd nem fejlődnek semmit és megunják a játékot. AKik meg mégis maradnak azokat meg a régi játékosok ellen fordítja az aeria azzal, hogy azok nem fejlődnek és kapjuk a looser, noob szövegeket egyre jobban. Persze ehhez kellenek a noob kezdők is akik alapból ezt mondják mindenkire.
Paja: azt hiszem no comment, most sokan ráébredhettetek mit próbáltam eddig magyarázni vele kapcsolatban, dokar sem külömb, nekem ne mondja meg senki (főleg ne dokar), hogy hova menjek lenyugodni, meg mit csináljak ahelyett, hogy a fórumra írkálok.
Paja ezt ugyan nem mondta rám konkrétan, de eddigi megnyilvánulásai alapján én egy matchboxos, kocka (ja ezt mondta anno
), noob CTF-es vagyok, aki legyőzi őt.
Multkor talán úgy láttam tuner55-el is kakaskodott Paja, hogy matchbox kocka! XD
Dokar: anno, legutóbbi vitám során itt a PH-n pont Paja és Dokar szegült velem szembe, ezért azt üzenem nektek nyissatok valami külön topikot magatoknak, nagyon egy hullámhosszon vagytok!
Meg van a véleményem a GS-ekről, Paja is csak lejáratja őket. Már csak Arnisnak kellene GS-nek lennie, teljes lenne a team!
Na jó arnisról azért elismerem nagyon jó CTF-es, de sokszor laggolva nyer, és kilép ha nyerésre állok, ezt egy GS jelölt sztem nem engedheti meg magának.
Nah egy kis pozitívum: Remélem azért a CTF kemény mag megmarad a magyar játékosok között és tovább folytatjuk a jó kis CTF futamokat. Ndruu-val olyan jókat szoktunk játszani, kivéve ha panamával jön akkor nem tudom legyőzni általában, de nagyon kevés pont szokott köztünk lenni! Nekem az új irányítás annyira nem katasztrófa, de az új ütközéshangok, töréshangok nagyon rosszak lettek. Az irányítást meg meg kell szokni, azért az advanced beállítások maradhattak volna!
Ezt le kellett írnom, ennek ki kellett jönnie...
Peace
-
Creative997
őstag
-
dokar
addikt
válasz
SSP33DY #20435 üzenetére
persze, hogy tévedtél, mert a jani mondandója mögött az indulatokat keresed. értem én, hogy az új update indulatokat szül (én is dobhatom a kukába a gamepadomat), de ne egymáson vezessétek le a feszültséget. az egész egy nagy röhej, mert egy félig irónikus megjegyzésre kaptátok föl a fejeteket. persze benne volt a flém lehetőség, de nem muszáj egyből begyújtani. nem győzöm hangsúlyozni, ez csak egy játék. nyugodjál le és menj el egy belváros áthajtásos büntetésre.
(#20436) Ndruu: betették már a játékba?
-
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #19517 üzenetére
Na most nyomd be te is a durcát. Há de nem? Tudsz kulturáltabb körülményeket a fórumozásra a Ph-nál? Meg miért jó az, hogy százfelé szakítjuk a társaságot. Tudtam, hogy csak hátrányai lesznek ennek a klán-rendszernek. Tessék, idáig gyűrűzött. Erről is az aeria tehet
. Nem hiába nem léptem be egy klánba se játékon belül (tudom, nem is nagyon kapkodtak értem - nem vagyok egy pro csukló sofőr na).
Régebben is írkálták be ide emberkék, hogy csinálnak külön honlapot meg pt-fan oldalt. Mondtuk, hogy jól van csináld, de az már nem lenne olyan funny, hogy 3-4 oldalt kell nézegetni állandóan, amikor központi pt fórumnak itt van ez. Azért majd' 20 ezer hozzászólásig csak eljutott ez a "szedett-vetett banda". -
Darahian
tag
válasz
SSP33DY #19366 üzenetére
Ez olyan mint amit Hertivel beszéltünk tegnap a kihajigált kulcsokról...
Kíváncsi leszek hogy egymással is lehet bótolni majd, vagy csak a rendszernek lehet visszaadni a gépet? (mert ha egy autóval egyáltalán nem bírsz megbékélni, vaaaagy eventen nyerted de inkább ki akarod maxolni aCorusodat
, akkor köll a zsé ugye)
Ha egymásnak is lehet gépet küldeni /"eladni"/, akkor az alábbi macerákkal számolni kell majd:1.) a VÉRPISTIKÉKKEL senki nem fog bírni, mert egyfajta támogató rendszer fog kialakulni. (...azért kimaxolt verdájával utolsóként nyafogó emberen röhögni elég ritkán szoktam, de ha a SPONZOR azt nem tudja megtanítani, hogy MOZOGNI hogy kell a verdával, akkor minek adja a pénzét hozzá?)
2.) a kuncsorgók jó eséllyel elöntenek mindent - végülis akárkit le lehet tiltani a chatben......szóval át kell ezt gondolni - de majd az első pár "leszívott" account ráébreszti a készítőket hogy mizu.
Uff! Beszéltem.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19289 üzenetére
Szerintem ami tavaly is volt... tojások lesznek explorerben
Amúgy én ilyen "tojás" keresős eventet csinálok majd a héten, ha minden jól megy akkor ma ki is írom hogy mire kell számítani meg mikorTöltöm fel a PT zenéit, ha gondolod akkor az óbébé oldalra feltolhatod őket ha nem lennének meg esetleg.
-
Darahian
tag
válasz
SSP33DY #19271 üzenetére
SSP33DY: basszus, miért pajszerrel nyitod fel a szemem?
Erre a borulásgátlóra eddig nem is gondoltam - ménem??? Tény hogy anélkül kb olyan stabil mint egy teli tejesdoboz kerekeken (érdekes módon pont ezeknek a vasaknak kéne nagyon lent hordaniuk a súlypontjukat, NEM?)
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19256 üzenetére
Há jah.. van rengeteg pálya amin nem mentem.. pl a sivatag új volt, te meg ott trónolsz a 3, helyen...azé ha nem borul fel a doboz akkor igencsak szoros lett volna a befutó.
A cl1 spagetti falrakenés után legalább volt kit előzgetni
Meg a honda is új volt, legalábbis annyira hogy nem vagyok hozzászokva a pocsék fékeihez, amúgy nem rossz verda, de főleg csinosCsak gyakorolni kell és minden menni fog.
Így tudok jól menni: bill & 0 help. A help kibax az észből folyton megfordul vele az autó, ellenkormányozik itt nekem mikor keresztben csúszni csudajó, igaz köridő szempontjából nem előnyös. De akkor se a gépnek akarom "köszönni" az eredményem.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19250 üzenetére
Nekem a busz nincs meg de a többi stimmel... a gépkezelő is, csak targoncával kiegészítve, plusz kül és belföldi árufuvarozó, veszélyes anyag szállító, mg-i vegyszer és undort keltő anyag szállító...
Mondtam hogy a papíroknak nem sok közük van a PThez...;)
Ma megint jó estét tudhattam le az OBBsekkel..faja vót! Érdekes módon minél kevesebben voltunk a szobában annál több ratinget adott a győzelemért.
A Honda s2000-nek pocsék a fékje! Amikor már a fékezésre gondolsz nyomni kell tövig... amúgy egész jó verda...volt már rosszabb is
-
dokar
addikt
válasz
SSP33DY #19230 üzenetére
nincs itt semmilyen anyázás, nem kell mindenért egyből farkast kiáltani
arról van szó, hogy én javaslatot tettem a fejlesztésre, ami lássuk be jó dolog. vannak olyanok, akik egyből vitatkozni akarnak, de felesleges. a véleményemet leírom és másokét is elfogadom. tehát elfogadom azt, hogy ő elfogadja.
egyébként komoly ötleteim vannak a drag és a drift fejlesztésére. ha normálisan támogatnák ezeket a módokat, akkor szívesen versenyeznék ott is. majd egyszer talán ez az idő is eljön.
-
fekeandras
őstag
válasz
SSP33DY #19119 üzenetére
Kivétel nélkül minden xp frissítés fent van (külön ellenőriztem), az összes driver is az elérhető legfrissebb verzió.Vagy 20x indítottam el a frissítést eddig de menet közben mindíg leállt valami hibaüzenettel.76% nál tart jelenleg.Eddig még sosem jutott el.Talán most sikerül végigfutnia ...
-
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY #19097 üzenetére
Meg lehet csinálni, ki lehet írni az alapjátékot és hozzá a patcheket is elvileg:
Az egész PT mappát be kell imagelni (pl nrg-be neroval, iso-ba power isoval) és az image fájlt kell kiírni dvd-re. Ha később fel akarod rakni, nincs más dolgod, mint bemountolni az image fájlt és felmásolni a benne lévő PT mappát a gépre és az exe-vel futtathatod utána (lakótársamnak a WoW-nál működik, PTnél nem próbáltuk még) -
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #19067 üzenetére
Egyébként a játék oldalán, ha felnéznél ide:
http://forums.aeriagames.com/index.php?f=79Amint az Aeria is írja:
Read This First
If you have a technical problem, please do this first:Update your OS with all current patches, here:
http://windowsupdate.microsoft.com/Update your DirectX to the latest version, here:
http://www.microsoft.com/directx/Update your drivers to the latest version.
(Location dependent on your hardware)Double check all your firewall, anti-virus, security software settings. Some integrated software, like Norton or McAfee, may interrupt your connectivity without any previous warning.
This will help you obtain the best experience possible with Project Torque.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19058 üzenetére
Khm... az a 3-4 kör legalább 7
, van ahol 12t is lehet menni
Így egy hosszabb pályán még izmos class6al is elautókázol 10 percet és nem a tájban gyönyörködtél... Bár nem tudom ti mit csináltok a sokadik x (feles
) után
Ha nem tudod megelőzni, nem ad rá lehetőséget... nem sikerül olyan jól a kigyorsításod, hogy beférj mellé féktávon és el tudj fordulni akkor bizony nem fogod megelőzni. Most már azért a szélárnyék dob valamit a bebújási esélyen... Én eddig is mentem eszméletlen jó szellem mód mentes versenyeket és a szélárnyék bevezetése után is megyek ;) persze ha van kivel.
Mehetünk 60 kört Sunbayen is rúkival... több mint egy óra zúgásStalli nagyon baba! Anno még csak a külseje miatt vettem meg, aztán rájöttem. hogy állatul megy!
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19049 üzenetére
Nemááá... 2 ezred másodperc... Sim VSben nincsen gondom a rajttal. TAban a hülye váltó szokott galibát okozni, de az sem vészes, 5 mp után mintha mi sem történt volna.
Én sokkal jobban szeretem a ghost OFFot! Onnal nincs felelősség, nem kell figyelni a másikra, sőt az csak zavar, ennyi erővel gyakorolhatnál az erre kijelölt módban is, ha meg más pályavezetésére vagy kíváncsi akkor kérsz tőle replayt. Az Off sokkal élvezetesebb nekem.. igazibbnak hat. Igen nehezebb is! Hasonló tudású játékosokkal menni, éberen vezetni és szoros mérkőzéseket vívni így sokkal jobb, mint egymáson átkószálni, Kawettet...stb készíteni.
Ha ghost offban valakit nem tudsz megelőzni akkor max a végén annyit mondasz áhh ghost onnal átmentem volna rajtadDe akkor valószínű a kövi kanyarban ő ment volna át rajtad.
Felőlem lehet ghost on, demokrácia
Spiedo egy állat! Nekem a kanyarkarakterisztikája nem jön be...
GT beállításokat próbálgattunk vasárnap, wrx-evo lvl3, spiedo lvl2...utóbbi picsázott spagetti3on -
[pH]Lacika
tag
válasz
SSP33DY #19049 üzenetére
Teljesen igazad van!
Én pl. nem tagadom egy elég kemény versenyzőnek tartom magam. Miért is? Mert ha látok egy icipici rést, ahova már beférek, akkor már ott is vagyok, aztán ha ezért kilököm a másikat, i am sorry! Biztos sokan ki lennének borulva a dolgon.
Kell az a ghost on!Tegnap Karibabával meccseltünk és ha nem lett volna ghost, akkor kb 1000.000 kilöktük volna 1mást. Így meg, egymásba olvadva nyargaltunk. Nagyon jó volt.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19044 üzenetére
A hiba nálad van!
Nálam úgy mennek az autók ahogy kell menniük, egyforma autók egyformán rajtolnak.
Ghost OFF kvalifikációval lenne csak, hogy elkerüljük az ilyen nem fékeztem időben dolgot... Aki szólóban gyors az indul előről aki lassú az hátulról, így max körözésnél jelent gondot.A rajtsorrend felállítása előzetes futamteljesítményből aka időmérőből derülne ki. Amit majd manuálisan rendezünk le, tehát start után nem csőgáz, hanem mindenki elfoglalja a helyét és vagy dudára vagy egy adott időpontra indul a mezőny... a reflex is számít mint valójában, nem csak úgy elenged a rajtgép.
A jutalmazás nem fontos, de eddig is volt már jutalmazott PH verseny és ha van rá keret, felajánlás akkor miért ne lehetne megint?
RPt semmilyen formában nem tudsz utalni, APt meg csak challenge tickettel aztán meg hagyod nyerni... bár ez igaz RPre is, hagyod nyerni vagy csak bámészkodsz míg ő tekeri a kilométereket... de ez rohadtul nem mókás
-
Darahian
tag
válasz
SSP33DY #19044 üzenetére
Érdekes hogy kinőtte magát az ötlet, én csak egy olyan szelíd kis házi eventre gondoltam amire a pH fórumon van kitéve a (már említett) adatlap, természetesen a passal együtt, de ha akar valaki AP -s meg egyebes deluxe verziót összetrombitálni, hát azzal - nézetem szerint, de ne legyen igazam - van egy kis probléma. Éspedig: a JÁTÉK örömét fogjuk elveszíteni, mert - és ezt már most borítékolom - ha AP -s mindenfélés nagy eventet akartok akkor lesz egypár belepistult fan, akinél ez túl fog mutatni a játékon, és ez PONT a játszani leülőket fogja elriasztani. Annyit még a témához:
Ghost mode OFF
, és a renitens agresszív játékosok között IP bant sorsolunk ki
Tényleg, miért nincs RP -s kihívósos játék? Azt kevésbé félteném.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19034 üzenetére
Ha tét nélkul megy akor ghost OFF! Sokal job igy wersenyezni. Ligán azért on, mert bárki indulhat a wilág minden tájáról. A rajsorendet elozetes kwalifikácio dontené el. Ratinget ki tudom kapcsolni, igy emiatt se kell aggódni. Nyeremény meg saját tőkéből. Én 1000 apt felajánlok, nyilwán wmi cuc ilyen értékben. A szerwezést is wálalom. (telo)
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #18975 üzenetére
Igen lesz!
Most a crew vs crew event van csak csapatoknak ;)
Lesz Presale, csak a csapattagok vehetnek cuccot amit mások egy idein nem. Lesz crew vs crew szoba -> csapatmeccsek, ezekhez statisztika is társul.
Most ennyi jut eszembeAmúgy jelenleg ha 40%rush van akkor a csapattagoknak nem kevesebb van, hanem pontosan annyi! A nem csapattagoknak van 12,5(nem 15)%al több.
Bazzs,
ha van csajod akkor explorer... nem tudom új számítás szerint mennyit ad, de 1 hónapja kb 400 ezret lehetett összekuporgatni 1 futam alatt.Crea,
nem volt még semmi ;( pedig gyúrok mint állatt...
Hallom te mész lionnal... a többiekkel a rolláról filóztunk, én szívesen mennék vele jump aroundon. -
Darahian
tag
válasz
SSP33DY #18831 üzenetére
Félre ne érts, 2 megás T-COM -os internetem van, és a
- betonúszó
- kertben settenkedő
- pattogó
autók okoznak gondot, meg a huncut módon későn ébredők, akik a s#&@ggembe draftolják magukat TA induláskor (na aaaaazt aztán szeretem). Az előlem indulókról, akik alvást színlelve bebetonozódva állnak a startnál, már nem is beszélek. Tény hogy ebből van egy csomó érdekes színjáték minden induláskor (aztán meg jön a sok "****** noobz!" szöveg, tetszik érteni)
Az eddigi legmeredekebb érzés az volt amikor kerek fél percig állt a kocsim (persze, madarak csiripelnek, tömeg éljenez rendületlenül), miközben tökig nyomtam a gázpedált, majd fél perc utazás kezdődött HANGSEBESSÉGGEL, miközben kerülgethettem a többieket akik közben álltak. (ja, ráadásul EZEN a kis csökött pályán. Izgi volt, mit mondjak) Haljon meg a lovam ha értem hogy lettem akkor első helyezett.
Ja, még valami eszembe jutott:
Javasolni szeretném ajáték készítőinek, hogy egy kicsit több féle előregyártott rádiüzenetnek örülnék - amit esetleg konstruktívabban lehetne bebindelni, mert néha nagyon jól jönne a verseny közbeni kommunikációhoz. De nem tudom kihez kell fordulni. -
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #18831 üzenetére
Ne túlozz!
Középkategoriás géppel (2gigás egymagos proci, 1 giga ram, 7xxx gforce 256ram), 4/512es nettel ha a kiszolgáló ezt tényleg tartja és stabil a szolgáltatás, akkor 20 fős TA prolémamentes!
Talladega Kedden 20an rúkiztunk és csak 2 ugrált ill betonozott kanyarban. Azán másik 19 emberrel Intimeztem gond nélkül. -
Mariann294
őstag
válasz
SSP33DY #18575 üzenetére
Jaa hogy az!Csak csodálkoztam h lehet ingyen csajt kapni..azthittem ez valami verseny nyeremény!
Firefoxnál ez a kép fogadott:INVALID CODE
Aztán lejjebb mentem és olvastam h irtsam ki a biztonsági cuccosokat.Nem vált be aztán megnyitottam internet explorerrel és voálá ott volt a kód!
Köszönöm a segitséged! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #18589 üzenetére
ÉS NEM ÖSSZEKEVERNI A KÉT EVENTET!!
PT and IGN Co Sponsored ELEANOR
Ebben EMAILBEN kaptál kódotés amiről most pofáztam, az a
IGN Suprise Key!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebben kapod a File Planet oldalán a kódod!!!!A megtévesztő, az, hogy mind a kettőnél bent van ez a link!!!
http://www.fileplanet.com/promotions/project-torque -
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #18587 üzenetére
Dara Tesó!
PM.ben küldd el a File Planetes reged! (felhasználó, és pass) Én meg kiváltom a kódodDirekt írják, hogy azt a kis kalapos fickót, és a két szélén a "díszt" ne vedd figyelembe
Nagy betűk és számok csak.. 5-6-7 karakteres maximum!
PL. KFV5RE (ez csak pl!!)Röviden, eccerűen...
PT weboldal megnyit, bejelentkezel.. úgy hagyod!
File Planet megnyit ÚJ ABLAKBAN, regisztálsz
HA regisztráltál, NE kezdj el kutakodni, hogy hol az event!
File Planetre ingyé' van a reg!...!Bejelentkezve vagy mind a két oldalon, és mind a kettő meg van nyitva ugye?
Na akkó' katt a PT oldalán az IGN-es linkre
Megnyílik, vagy visszadob a File Planetre, ahová már be vagy jelentkezve, és katt a grab your key-re!
Sárgával kiírja a kódot.. (nem kell nyomkodni mást, nem kell kattintgatni sehová!)
Kijelöl/Másol
Vissza a PT oldalára, és az üres helyre beilleszt!! -
dokar
addikt
válasz
SSP33DY #18576 üzenetére
a rookie-ra esküszünk, habár az a leglassabb, de az irányítása nagyon jó és nem széles a verda. ami rohadt nagy előny. továbbá az is, hogy könnyű. sokkal jobbak a fékek, mint a másik kettőn. leginkább rookie-nál érvényesülnek a draft jótékony hatása. cimborám pl szólóban gyorsabb intimmel, mint csapatban draftolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged