Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ferenck #7412 üzenetére
Kicsit gagyi, de ilyenkor én úgy oldom ezt meg, hogy mielőtt írni kezdek új privát üzenetet, screenshot-olom a válaszolandó üzenetet, megnyitom a képet, aztán vissza PH app és üzenet íráskor olykor recent apps-ból rátekintek a képre, majd vissza.
Gesztusvezérléses telóhasználattal tök kényelmes is, mert nem is muszáj direkt átugranom, hanem csak ujjat végig a kijelzőn tartva oldalra elhúzom az app-ot, amíg balról nem úszik be rendesen a kép előnézete, majd visszahúzom a PH app-ra.
Ez működés közben sokkal érthetőbb lenne, mint mosz így leírva... -
-
vargalex
félisten
válasz
ferenck #5822 üzenetére
Szerintem is tök felesleges. Itt volt a bal oldali menüben könnyen elérhetően. Nekem egyébként sincs és nem is volt soha elmentett apróm...
Egy 2340 pixel magas kijelző esetén is aránytalanul kevés lesz a hasznos felület. Persze nyilván a tesztelőknek nincs reklám sáv...
Tudom, fizessek, mert szabadidejében készíti a fejlesztő, blablabla. Többször lefutottuk már ezt a kört. Nem részletezem újra a véleményemet. -
canniball
nagyúr
válasz
ferenck #2905 üzenetére
Mitől lenne kötelező? Nekem csak szólt hogy van újabb verzió, de frissítés nélkül is működött.
Az információgyűjtés menüpontot meg tudom erősíteni, nálam is bekapcsolta.
Ezúton köszönöm Arcanus kollégának az eddig beleölt energiát! És szintén köszönet az új fejlesztőnek a projekt felkarolásáért!
Életmentő az alkalmazás, főleg a lassan mindenhová érkező fototrendes design és egyúttal kihaló mobil nézet tükrében.Mod.
Az információgyűjtés ráadásul kikapcsolhatatlan: kikapcsolom, kilépek a menüből, belépek és újra be van kapcsolva.Bízom benne hogy ez csak bug, kéretik fixálni! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest