Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
junior11 #7889 üzenetére
Teljesen sötéten álltam előtte, mikor februárban elszállt az X3 pro-n egyik pillanatról a másikra. Próbáltam sok mindent, de nem jött össze. Most jött a megvilágosodás, hogy kikapcsolt vpn-nel megpróbáljam telepíteni, és teljes siker. Vpn vissza, és továbbra is működik.
Amit nem értek, hogy sokáig jó volt vpn-nel, és most is ugyan azzal működik minden változtatás nélkül. -
válasz
junior11 #7633 üzenetére
Türelmeteket kérjük, vizsgálás alatt van a hiba oka....
Akinek jelentkezik a hiba legyen szives HSZ-ben megírni:
- a telefon tipusát
- OS verziót(mellékelve, hogy gyári vagy egyedi rendszer)Nekem:
Galaxy S23
Gyári Android 14 OneUI 6.1 SecPatch 2024-10-01
Nálam is régóta van ez a hiba... -
Nikaré
őstag
válasz
junior11 #2064 üzenetére
Na akkor nem tudom mi lehet a gond?!
Mindegy azért megpróbálom a 496 -ost, délután körül tudom csak megoldani.(#2065) Tiger.
Oké, de pont az lenne a lényeg, hogy egy app, egy kattés ott vagy ahol akartad.
Értem mit írsz, csak én nem azt szeretném(#2066) zoleeno1
Nem vonom kétségbe, inkább örülök neki -
válasz
junior11 #1939 üzenetére
Eddig nálam is probléma mentesen ment az app, de az utóbbi pár napban nekem is dobta olykor ezt a "Nincs megjeleníthető topik" hibát.
Olyankor ki és vissza bejelentkezek, amire meg is javul, viszont ugyanakkor érdekes, hogy minden beállítást újra be kell állítanom, mintha egyúttal az app adatai is törlődnének.
Szerencsére már kialakult egy rutin és 1 percen belül elvégzem a beállításaimat.Tudom, hogy lehet beállításokat export-importálni, de nem tartom fontosnak használnom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest