- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Oldman2 #6750 üzenetére
Most nem azért, de nehogy már a PH kuncsorogjon a fejlesztőnél... A fejlesztő használja a PH oldalát és ő mondja meg, hogy őt hol lehet elérni??? A PH akkor kellene eljárjon így, ha ő lenne a megbízó.
Illetve én azt gondolom, hogy az nem valós indok, hogy nincs PH-n. Hiszen, ha bármi változás van (ami miatt módosítani kell az appon), hogy ahhoz érdemben hozzá tudjon nyúlni, nyilván rá kell nézni a PH oldalára is, hogy mi változott a forrás oldalon... Persze, ezt megteheti akár bejelentkezés nélkül is, de mi értelme... -
mizoli
addikt
válasz
Oldman2 #6741 üzenetére
Már itt van. a fejlesztő.
-
-
Pityu.
nagyúr
-
axlfsi
veterán
válasz
Oldman2 #6079 üzenetére
Nem a billentyűzet jön fel, hanem a szokásos; "span: BackgroundColorSpan" üzenet, amitől pár sor gépelés után használhatatlan lesz az alkalmazás.
Én már nem értem, hogy ennek miért kell ennek pár verziónként előjönni, majd heteket várni a javításra, de most is ez van egy ideje
-
-
crok
nagyúr
válasz
Oldman2 #4163 üzenetére
Csak beugrottam véleményt írni így 6 hónap után.. meg jelezni hogy szerintem se a legjobb az irány, se a PH! felé se a felhasználók felé nézve. Szerintem. Ez meg topik téma. A havi előfizetés dolgot kipróbáltam egy hónapra, nem adott annyi pluszt amennyit gondoltam. Egyszeri összegre még be is fizetnék (rengeteg magyar appot vásároltam meg amire amúgy nincs szükségem vagy lett volna nem magyar fejlesztőtől alternatíva de inkább megvettem és támogattam a magyar fejlesztőt). Mindenesetre számomra amolyan saját lábon lövés lenne ha beszállnék, mert akkor a PH! lesz megkárosítva. Szerintem. Hosszan ki lett már itt fejtve ez, hogy akkor most tartalomszolgáltatás, reklámszűrés, kinek a reklámját nézed inkább.. most az app-ban nem látod a PH!-s reklámot, de nézed a fejlesztő video-it.. de a tartalmat mégis a PH! állítja elő vagy legalábbis a PH! adja a tech. hátteret a felahsználóknak, akkor most ki van kivel? Én csak visszanéztem és reflektáltam arra amit látok. Imho nem igazán etikus az egész, azért pl. a Frost vs. Facebook esetében a nyílt forrású Frost-ban legalább nincs reklám.. Szerintem az is szürke téma de a saját appjuk (a Lite is..) az valami borzaolom. Támogatás =/= szolgáltatási díj. Itt a forrással is mi lett a helyzet? Valamint - ahogy tonyrulez is így van vele - az én felhasználásom mellett meg is szűnt a létjogosultsága. De azért ha van véleményem és témába vágónak érzem akkor megosztom. Van itt is topikgazda, majd törli ha nem ide való, valamint ott a Modker, ha valaki bejelenti úgyis jönnek felülvizsgálni. Max offba teszik vagy törlik. Ezt már csak törölni lehet - 2x offban van.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
válasz
Oldman2 #3531 üzenetére
de hát tökre nem azon múlik az app sorsa, hogy ma reggel mit sejtesz róla
írtam a fejlesztőnek (írtam ezt itt is), aki egyébként most válaszolt. kommunikálunk. senki sem akar kibabrálni direkt senkivel, kell keresni egy mindenkinek jó megoldást és hurrá.
az aggodalmat értem, ugyanakkor szerintem soha nem szolgáltunk rá, sosem voltunk szemetek az ilyen közösségi megmozdulásokkal, sosem csináltunk erőből és ész nélkül dolgokat. a legnagyobb bűnünk maximum az lehet, hogy néha le mertük váltani a régi designjainkat
-
-
snooze
veterán
-
-
válasz
Oldman2 #2212 üzenetére
Tényleg, úgy tűnik nem volt teljesen egyértelmű számomra.
Mondjuk számomra haszontalan, mert inkább beállítom a topikok rendezését webes felületen, ami magával hozza, hogy az app is abban a sorrendben fogja őket megjeleníteni és nem kell így külön ott is után állítani a rendezést.
Persze elhiszem, hogy akár van, aki valamiért külön rendezést preferál web-es és app-os használatnál. Annak jól jön az app-nak ez a funkciója.
-
Arcanus
aktív tag
válasz
Oldman2 #1705 üzenetére
Abból a megfontolásból, hogy itt semmilyen extrát nem találsz. Még. A hiányzó dolgokat beleteszem
Többiek: okés, köszi hogy szóltatok, javítani fogom. Egyébként itt nyugodtan lehet spammelni, direkt arra van a topik. (nem hsz gyűjtögetés, ugyanis törölni fogom ha stabil lesz az app)
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged