- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
Sehol nem írtam hogy ettől előbb kapod. A rejtett, esetleg napok múlva előjövő frissítések jönnek így elő. De befejeztem.
Tisztába vagyok és voltam is hogy nem egyszerre kapjuk.Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Imi1981
veterán
Nekem se jött még frissítés és hiába kényszer leállítás a play áruházra akkor sem. Szóval lehet néha bejön ez amit ír de akkor nem ha még nekünk nem osztotta ki a Google ez van. Múltkor se használt a kényszer leállítás és cache törlés sem (sőt a teljes adat törlés sem!) és másnap kaptam meg a frissítést.
-
axlfsi
veterán
Nem en talaltam ki! Hidd el, hogy nem egyszerre kapjak meg a felhasznalok a frissiteseket. 3 napja publikalva lett a 4.1.0 es nalam ma delelott meg mindig a 4.0.1 volt elerheto, annak ellenere, hogy - nyilvan - kenyszeritett leallitassal kilottem a Play-t, cache- es alkalmazas adatokat toroltem, majd ujra elinditottam, de meg mindig nem lattam az uj verziot. Nem ertem ez Neked miert oly hihetetlen, tudvan, hogy - es ujra - nem.egy.idoben.kapjuk.meg.a.frissiteseket.
Sebaj, a lenyeg, hogy nem kell levideoznod semmit, mert en ertem a mogottes miertjet a dolgoknak es hiszem is Neked, hogy Nalad mar ott az uj verzio
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Madoc
veterán
Most mondanám hogy levideózom neked hogy nincs frissítés a play áruházamban semmihez, aztán bezárás megnyitás után kb 6 program frissül a leírt módon, de nem fektetek ebbe energiát. Gondold városi legendának.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Zeki
nagyúr
Én is megkaptam délelőtt, jó lett!
-
veterán
Nem egyszerre, hanem fokozatosan (pár nap) alatt kapja meg mindenki. Azt google dönti el random hogy épp ki (felhasználók x Y%)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
axlfsi
veterán
Köszi, ezt most kipróbálom, ... de asztali gépről, Incognitó módban azért mutathatná már az új verziót, ha van...
Szerk.: megnéztem, ráadásul cahce és alk.adat törléssel is és úgy sem adja be, csak a 4.0.1-et ... mindegy, várok.
Szerk2.: úgy tűnik, ezek alapján (#6095MadMancs) ez városi legenda lesz, Madoc
Megjegyzem, én is úgy tudtam, hogy fokozatosan megy az update push ... csak éppen nem értem, hogy miért (nem bírja el a Google szerverei? )[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Igen, Nektek lehet már megjött, de "hozzám még nem ért el" sajnos. Fokozatosan megy ki a frissítés, nem egyszerre, azért van meg már nektek
-
axlfsi
veterán
válasz WhiteWalker #6082 üzenetére
Melyik javítás?
Utoljára 2021.08.23-n volt frissítés, akkor jött ki a 4.0.1 és azóta nem (de nekem ez is rossz, ahogy az előző verzió is az volt, szóval nem hozott javítást).
Furcsa is amit írsz, mert fentebb kettővel írja is MadMancs, hogy ismert a hiba és a következő frissítéssel jön a javítás
-
-
WhiteWalker
nagyúr
Lekopogom , nálam úgy néz ki hogy a javítás megoldotta a GBoard "Background ColorSpan" hibát.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Oldman2 #6079 üzenetére
Nem a billentyűzet jön fel, hanem a szokásos; "span: BackgroundColorSpan" üzenet, amitől pár sor gépelés után használhatatlan lesz az alkalmazás.
Én már nem értem, hogy ennek miért kell ennek pár verziónként előjönni, majd heteket várni a javításra, de most is ez van egy ideje
-
veterán
-
tomp
félisten
Legfrisebb verzióval ha hozzászólást vagy privátot küldök akkor miután sikeres a küldés, automatikusan előjön a billentyűzet. Korábbi verziókkal nem volt ez a "kellemetlenség" :)
Xperia billentyűzet 8.0.A
Android 11(OxygenOS 11) -
YxVs
senior tag
Azt jól látom, hogy nem lehet beállítani, hogy csak akkor küldjön értesítést, amikor az én hozzászólásomra válaszoltak?
-
axlfsi
veterán
válasz Oldman2 #6073 üzenetére
Ne, hat! ... ez is kb. olyan, mint a visszaszamlalo; minden telepiteskor felugrik, hiaba toltotted ki hatvanszor, ... de legalabb utana mar a frissitesek soran, tobbet nem kerdezi meg(?) ... ugy emlekszem
ui: lyally, megint csak ez az elegedetlenseg!
-
axlfsi
veterán
Én sem értem ezt a választ, de már nem írom le ismételten, hogy rahadtul szó sem volt (legalábbis részemről) sem elégedetlenségről sem bármi egyéb.
Engedd el, ... ahogy utoljára jeleztem azt is vissza - ámbár sokadszorra (8-10 alkalom biztosan volt), hogy igen, szeretnék résztvenni a fejlesztésben és a korai-beta verziókra feliratkozni.
Egyszer kaptam egy olyan választ is, hogy írjak a fejlesztőnek, de arra sem jött válasz.
Ez most már olyan, amilyen és tart, ameddig tart.
-
Nikaré
őstag
válasz WhiteWalker #6069 üzenetére
Lesz rá javítás.
-
WhiteWalker
nagyúr
A Gboard probléma javítva lett vagy az majd egyszer valamikor?
-
Bozek
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #6066 üzenetére
Szerintem ebben a stílusban nem volt semmi megkérdőjelezhető. Vagy az már nem fér bele, hogy leírjuk egy-egy funkcióról a véleményünket? Óóó, úgy sajnálom a fejlesztő lelkivilágát.
Abba meg, hogy mi megkérdőjelezhető, inkább ne menjünk bele. Maradjunk annyiban, hogy addig örülhetünk, amíg a PH! ezt engedi.
-
-
axlfsi
veterán
válasz Imi1981 #6049 üzenetére
Ez nem problémázás, nem kötekedés és nem is szőrszálhasogatás! Egyszerűen vannak, akik még le merik írni a véleményüket, javaslatot tenni egy esetleges módosítás kapcsán . Miért baj az? Pláne, ha még fizetett is érte. Talán nem az lenne a lényeg, hogy a felhasználó legyen elégedett, tartson ki minél tovább, az amúgy nem egyszeri díjas termék mellett?
Ez még a kulturáltabbik, hogy itt erről beszélgetünk (ahol amúgy jelen sincs hivatalosan a fejlesztő (!)) Sokan csak az Áruházban odaböffentik, hogy ezért, meg azért nem tetszik nekik... S még akár azzal sincs baj.
Majd a fejlesztő eldönti, hogy meghallgatja-e, megfogadja-e, akar változtatni vagy sem
Néha kicsit úgy érzem, mintha a csík húzná a repülőt!
-
Oldman2
veterán
-
Imi1981
veterán
Ti aztán mindenen tudtok problémázni. Basszus frissítés után első indításnál van ez a pár másodperc varakoztatás ez olyan nagy ügy? Valamibe mindig bele kell kötni úgy látom. Én örülök, hogy általában viszonylag gyorsan javítja a fejlesztő ha gond van és használom elégedetten. Mire jó ez az állandó szőrszálhasogatás? Szerintem ez egy tök jó alkalmazás és örülök hogy van mert a böngésző minden csak nem kényelmes.
-
g_g_g
őstag
Sajnos én is így látom.
Pedig most lehetett egy kis ideig böngészőből is fórumozni és egy fórumtárs tökéletesen leírta, hogy milyen is volt az, legalábbis nekem.
"Egy foghúzàs is jobb, mint ezt a mobilnézetes böngészőt hasznàlni" -
Jakesz
addikt
Most tényleg azon problémázunk, hogy 2 hetente vagy még ritkábban felugrik egy amúgy hasznos ablak, amire néhány másodpercet várni kell, hogy eltűnhessen? Nagyobb baja sose legyen az appnak.
-
Oldman2
veterán
válasz internetezoo #6043 üzenetére
Engem az tökéletesen megnyugtat, hogy a saját készülékemen működik a legfrissebb verzió.
Amin Android 11 fut.
-
internetezoo
senior tag
Felraktam tesztelni appetize.io oldalra és ott is becsukódik a bejelentkezés után. A "hiba: keep stopping" (android 11, nexus 5)
[link][ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Jelenjen meg a changelog, nem ezzel van a gond. Csak ne várakoztasson.
Amúgy milyen hasznos infó marad ki, ha valaki nem olvassa? Hogy mennyit dolgozott a fejlesztő? Mert ha már lefrissítette, úgyse tud visszamenni régebbi verzióra (legalábbis az emberek nagy része), szóval a változások így is, úgy is megtörténtek. Akit meg annyira érdekel, annak ott a Play, jelzi az is külön (ha a fejlesztő foglalkozik vele), és az még frissítés előtt elolvasható.
-
g_g_g
őstag
Hogy informálva legyen a felhasználó a változásokról.
"Ha akarom, úgyis elolvasom, mielőtt az OK gombra nyomok..."
Hidd el, nagyjából senki nem olvasná el és tényleg lehet kimaradnának olyan infók amik mégis hasznosak lennének.
Első indulásnál 10 mp, szerintem kibírható.Én egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozom és mi is beletettük a verzióváltásnál kötelezően megjelenő changelog-ot.
Néhányan persze mindig kifogásolják ezt, de összességében nagyon hasznos dolog a visszajelzések alapján. -
Beni2360
félisten
-
Bozek
nagyúr
Komolyan kell bele ez a várakozás a changelog-nál? Ha akarom, úgyis elolvasom, mielőtt az OK gombra nyomok...
-
mizoli
addikt
A Play áruházból letöltött frissítés után működik.
Össze sem lehet hasonlítani mennyivel jobb, mint böngészőből.
Köszi. -
Jakesz
addikt
válasz internetezoo #6028 üzenetére
Nekem a frissítés után már működik (Redmi Note 10 Pro)
-
Imi1981
veterán
válasz internetezoo #6028 üzenetére
Ott valami más van nem a miui. Nekem nem záródik be pedig miui-t használok.
Gondolom lakatolva van és nincs korlátozva a háttérben futás? Kép kép[ Szerkesztve ]
-
internetezoo
senior tag
Frissült a miui 12.5-re, ugyanúgy becsukódik. (Redmi 8)
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Beni2360
félisten
Bocs szégyellem magam de hol találom: Play app gyorsítótár törlést ?
Megvan[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Nikaré
őstag
Annyit tegyetek, hogy a Play app gyorsítótár törlés & leállítás majd ismét Play -be belépés és utána már lehet ott lesz javított. Illetve a napokban még update várható.
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
Elkészült a javítás.
Most már a Google malmain múlik milyen gyorsan őrölnek és mikor élesedik a verzió.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Imi1981
veterán
Tegnap óta a böngészőt használom és meg kell mondjam utálom! Sokkal kézreállóbb az alkalmazás. Már várom, hogy jó legyen.
-
Aryon87
félisten
Lg G4. Szinten el se indul. De jo..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
axlfsi
veterán
Azért nem frankó, mivel elvileg sem alkalmazás sem lapcsalád oldalról nem(!) történt módosítás, ámbár egyik pillanatról a másikra mégis nem működik az pár napja. Innentől kezdve valószínűsíthető, hogy van a két pnt között egy(?) szerver, platform, whatever, amivel történhetett valami és ami miatt nem működik most az alkalmazás. Arrol viszont semmit nem tudunk és habár nekem semmi titkolni valóm, de azért akkor sem van ez így rendjén, hogy (vélhetően) valami még letárolja az auth.infókat vagy legalábbis keresztül megy rajta, de nem tudok róla.
Azt sem értem, hogy "miért nem alacsonyodik le hozzánk, pórnéphez" a fejlesztő és legalább böffent ide valamit erre két napja, ha már van, aki fizet is a szolgáltatásért
Elvből?
Mas, személyes okok?
Azt nem veszem be, hogy neki ez annyira huszadrangú, hogy nincs rá napi negyed órája benézni... Pláne, hogy régen volt idő, amikor még jelen volt(ak) itt.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest