Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Koszonjuk a frissitest!
Lattam egy uj funkciot: "tamogato felhasznalo kijelzese" - ezt hol kellene latni?
-
snooze
veterán
jött ma is frissités,az apró rész is jó..
-
De a hardverapró másnál sem jó továbbra sem?
-
aprokaroka87
nagyúr
Mindig kell egy kis idő míg felkerül a frissítés a Play áruházba, illetve olyan is van hogy a frissítések között nem fogja mutatni, de már fent van a frissítés igazából.
-
Z.É.T.
addikt
Megérkezett a frissítés, működik, köszi!
-
Van frissítés a play áruházban, ezzel már elindul, de a hardverapró továbbra sem jó. Már van tartalma a keresés utáni képernyőnek, de rákattintva egy hirdetésre elszáll az app, vagy újraindul.
-
Veiled Bride
őstag
Nálam sem nyílik meg az app. Kb fél órája még jó volt.
-
Z.É.T.
addikt
Nálam megnyitás közben kilép az app, auto update-ek tiltva, készülék oldalról nem volt változás, 20 perce még ment. Böngészőből megy az oldal.
(Honor 200, Android 14, Decemberi biztonsági és novemberi play-rendszerfrissítés) -
snooze
veterán
nálatok is lassan tölt be az app fórum része?
-
dbius
veterán
A Hardveraprón tegnap változtatás történt, ami miatt nem megy az apróhirdetések böngészése. A listázás megtörténik, de már az is hibásan, viszont hirdetésre lépve leáll az app, vagy visszalép "főmenübe".
-
Essejó
veterán
Problem solved, a Samsung vltoztatott a menün
-
jobarat01
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az áruházban 5-ös androidot ír a minimumra.
-
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kínlódtam vele mert idegesített egy darabig, de elengedtem. Ha rájössz valamire jelezd légyszi!
-
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Egy redmi note 3 se teló produkál ugyan ilyent. Ami még feltűnt, hogy a helyes belépési adatokkal és tök baromság adatokkal is -csak @ legyen az email címben- ezt írja. Mintha nem is menne a netre...

-
fjudors
aktív tag
ritkán van ilyen helyzet nálam, de akkor azt vettem észre, hogy a második alkalommal nem az elsőbe lép be ujjra, hanem annak a tartalmát illeszti be az új válaszba
-
qltsar
veterán
válasz
orso0355
üzenetére
Természetesen nálam is.
De úgy kezelem, hogy ez a feature-pack része a többi hibával
!Ettől függetlenül így is használom, támogatom, és hálás vagyok a fejlesztő(k)nek az appért - félreértés ne essék
! A kis fícsörökkel együtt is sokkal élhetőbb, mint böngészőből fórumozni
. -
Sziasztok,
Meg lehet azt csinálni valahogy, hogy miután beléptem egy topicba s válaszoltam valakinek, majd kilépés nélkül válaszolok másnak, ne az előző szerkesztésëbe dobjon?Remélem jol el tudtam magyarázni.

-
qltsar
veterán
Mai Google Play System update (November), meg jobban hazavagta az alkalmazast egy darabig, elinditas utan teljesen kidobta magat az alkalmazas minden alkalommal, nem lehetett elinditani.
Cache torles -> Ujrainditas : Semmi valtozas
Cache torles -> Telefon Reboot -> Ugyanugy kilep
Data & cache torles: Ugyanaz
Ujratelepites: Ugyanaz
Eltavolitas -> Telefon restart -> Ujratelepites: 2FA Nelkul beengedett ?!?!, majd kidobott. Ezt kb. 5x eljatszotta, majd most irom a hsz-t, es remenykedem, hogy nem lep ki.
S24 Ultra, One UI 6.1/Android 14, Nov secupatch es GP Sysupdate.
Oktoberi GP Sysupdate-tel nem volt ennyiszer gond.
-
Essejó
veterán
Nekem sem jött vissza S22+
-
Z.É.T.
addikt
Nem lett valami mentés visszatéve?
Itt 2db Honor 200 + Honor tablet (nem ugrik be a típus, amit ajándékba adtak a telefon mellé, talán Tab 8) + Realme 6S asszonynak, amin a javítás óta tutira nem jelentkezik, de van itthon még Honor 20 Pro, Samu A33 (vagy 34), Redmi Note 7, meg talán A13 is. Szerdán megnézem ezeken is.
-
dbius
veterán
Hardverapró böngészésnél bizonyos (al)kategóriákat nem tud betölteni.
Pl. Pc szerver - asztali gép kategória még OK, de pl. a mini és kártyaméretű PC már nem tölt be.
Korábbi verziókban még jó volt, de az is lehet, hogy PH változtatott valamit strukturálisan.
-
lasse001
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Próbáltam nekem nem segített.
-
Nálam sincs már újraindulás, pedig előtte mindennapos volt. Samsung S22+
-
mizoli
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam ugyanez van.
Xiaomi Mi Note 10 Lite, gyári MIUI 12.5.6 -
qltsar
veterán
Nalam tovabbra is jelen van az osszes eddigi hiba:
- Ertesitesbol benyitott topic, megnyitas utan random visszadob a fokepernyore
- Ha az elso nincs eppen, es kaptam 2 db ertesitest, mondjuk ebbol a topicbol, es pl. S24 Ultra Topicbol, akkor az S24 ultra topicot benyitja, majd a notification barrol lehuzva a Prohardver app (nem hivatalos) topicra bokve ugyanugy az S24 Ultra topicba nyilik az alkalmazas. -
internetezoo
senior tag
Új telefon, HyperOS és nem jó.
A régebbi telefonon a "becsukodik" jelenség pontosabban úgy nézett ki hogy inkább eggyel visszalép. Ha sikerült egy oldallal beljebb kerülni pl beállítások vagy fórum akkor a visszalép jelenség az előző oldalra visz és majd kilép a következő "visszalépéssel". Ez azóta van amióta először lett alkalmazáskomponens frissítés. -
lasse001
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam sem jó android 14 s23 ultra
-
yanna
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szintén F5, nálam eddig jó. Igaz, nincs naponta 10x elindítva.
-
Beni2360
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Iplay50 mini pro, Android 14
Lenovo m9 TB310FU, And 13
Refmi Note 8 pron nincs jelen. Android 11 -
tomp
félisten
Nálam ma újrakezdte..
OnePlus 12 -
sopruk
senior tag
Nálam is a frissítés óta nem produkálta a kilépést
Xiaomi Mi 10T ProKöszönjük a fáradozást a fejlesztőnek!
-
Megvan a hiba. Egy februári mentést tettem vissza és ez nem tetszett neki.
-
-
Sziasztok!
Újratelepítettem az appot és valahogy elveszett a "Hsz szerkesztése" menü. Vagy én nem állítottam be valamit? -
Nekem is úgy tűnt, hogy jó lesz, 1 napig nem záródott be, de ma reggel az első megnyitás után bezáródott sajnos...
-
qltsar
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem rajtad kívül mindenkinek jelen van a probléma a kommentek alapján, rendszerverziótól, és telefongyártótól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- Foxpost
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

!