Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Nálam már hetek óta nem működik az app, magától bezáródik mindkét telefonon...
-
junior11
veterán
Nálam sem műkszik az app napok óta, megnyitás után automatikusan bezár...
-
junior11
veterán
Köszönöm mindenkinek!
-
junior11
veterán
Sziasztok, a napokban érkezik egy Poco X3 Pro, a korábbi hozzászólásokat olvasva, jól értem, hogy MIUI 12 alatt nem lehetséges használni az alkalmazást? Ha jól tudom erre a készülékre már elérhető a 12.5 is, van ezzel vkinek tapasztalata? Jelenleg egy Galaxy S7-et használok, azon gond nélkül fut az alkalmazás. Köszi.
-
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87 #4908 üzenetére
Igen, üres, nincs ott semmi.
Állítólag ez a teljes funkcionalitás kipróbálása, ahogy a Google play frissítés változásaiban olvasom... -
junior11
veterán
Sziasztok, az alkalmazást frissítve vmi 7 napos próbaidőszakot aktiváltam véletlenül. Ez mi lenne, automatikusan megszűnik? 🤔 Mert nem találtam, hol lehet kikapcsolni. Köszi.
-
junior11
veterán
válasz
st3v3np3t3r #4393 üzenetére
Akit zavar, van rá megoldás.
-
junior11
veterán
Ma már harmadszorra ki és be kellett jelentkezni, mert nem töltötte be egy idő után a topikokat az itt szóltam hozzá résznél. Remélem ezt mihamarább javítják, mert eléggé bosszantó.
-
junior11
veterán
Nekem sem működik...
-
junior11
veterán
Sziasztok most mindenki smrtprjcts hozzászólásában a play áruházból elérhető verziót használja? Tárhely és egyéb adatokat ti engedélyeztetek neki?
-
junior11
veterán
válasz
pulutodurumo #2416 üzenetére
Nálam is ugyanígy összeomlik a memóriából visszahozva egy idő után. Ez az egy gondom van vele.
-
junior11
veterán
Nálam továbbra is mindkét telefonon (oreo és marshmallow) ha megnyitom az alkalmazást és használom, nincs gond vele, viszont egy idő után a memóriából visszahozva már üzenet fogad - az alkalmazás leállt. Legfrissebb verzió van telepítve. Vmi ötlet?
-
junior11
veterán
Galaxy S7 Oreo alatt nekem is összeomlik egy bizonyos idő után ha újból meg szeretném nyitni. Háromszor újratelepítettem, de nem segített. Tegnap még ilyen probléma nem volt vele. Ma a frissítés után kezdte csinálni. Valami ötlet? Köszi.
-
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87 #2003 üzenetére
Nálam is, bár ez az, ami esetemben kevésbé zavaró.
-
junior11
veterán
Köszi srácok.
-
junior11
veterán
válasz
Gubek-Einste #1897 üzenetére
Mégsem segített, ma ismét "nincs megjeleníthető topik" üzenet fogadott az itt szóltam hozzá helyén, csak a ki-be jelentkezés segített.
-
junior11
veterán
válasz
Gubek-Einste #1897 üzenetére
Köszi, kipróbálom, reméljük segít.
-
junior11
veterán
válasz
Kékes525 #1895 üzenetére
Sziasztok, az utóbbi időben az alkalmazás használata után ha egy ideig nem használom a telefont és később megnyitom az appot, nálam az "itt szóltam hozzá" van beállítva - a hozzászólt topikok helyett folyton a "nincs megjelenítendő topik" üzenet fogad (próbáltam többféle verzióval, ugyanez a helyzet, 2 telefonon is, jelenleg a 490-es van talán fennt), néha segít a ki-be jelentkezés de van, hogy csak az újratelepítés oldja meg a gondot, korábban ilyesmi nálam sosem volt. Találkozott már vki vele vagy van vmi megoldás rá? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- Path of Exile 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest