- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
VMatteo #2625 üzenetére
Ezt próbáld ki, nekem a Prestigio 7 HD+ on szuperül hasít,dupla hangerőt kaptam így,mint a gyári,de lehet hogy közel 3x is megvan !!!
[Hangerő]
Csak hagyd ,hogy fusson a háttérben,mert ha valami killer kilövi,akkor megszűnik ! (ki gondolta volna...)
Sok ilyen app-ot kipróbáltam és az én tabomon ez viszi a prímet ! Sok sikert ! BUÉK MINDENKINEK ! -
Semm1
tag
válasz
VMatteo #2627 üzenetére
Hol alul? A vissza, home gombok mellett? Dehogy lettek.
Miért, van ilyan egyáltalán?
A ROM-ban benne van a DSP Manager, de persze csodát ez sem tud. Külső hangszórónál rosszabbat mondjuk már rég hallottam
, egy jobb fülhallatóval viszont már lehet rajt zenét hallgatni, filmeknél MX Player-rel a hangot szoftveres dekóderre szoktam állítani, így már elég hangosra lehet állítani.
babicsbalu, nem ez csak PMP5570C-re jó.
Redneck, szerintem ők nem a tiszta használatot mondták neked akksi időben, nincs olyan Tablet ami kibírna még csak 12 óra aktív használatot. Ha én is közbe-közbe használom nekem is bír legalább egy napot, de ebből 3-4 óra az aktív használat. Most a CM 10.2-vel mégis jobb az akksi idő, 4 órát min. kibír netezve.
-
Mezcal
addikt
-
válasz
VMatteo #2410 üzenetére
Bar ez eros tipp, de sanszos hogy a prime/pro megmarad 4.1x verzion, a B brandeknel nem divik, meg nincs is kapacitas a frissitesekre, 1-2 frissites ki szokott jonni, de fo verziobol tul sokaig nem kovetik a droid valtasait. De ez igaz a nagy brandek tobbsegere is pl sony,samsung,htc es tarsai...
-
Cogwheel71
tag
válasz
VMatteo #2252 üzenetére
Én sem tenném vissza a régi verziót, már csak azért sem, mert emlékeim szerint abban sem voltak alul virtuális hangerő gombok. Ezektől a beépített hangszóróktól nem szabad csodát várni sem hangerőben, sem hangminőségben, valószínűleg azért nem is erőltetik a nagy hangerőt, mert torzítás nélkül nem egyszerű ekkora méretben megoldani.
-
saelin
veterán
válasz
VMatteo #2232 üzenetére
Lehet rajta kényelmesen filmezni, csak kell egy Mx player (szoftveres dekódolásnál lehet boost-olni a hangerőt), mert a hangszóró picit halkra van belőve... Nem túl halk, de kicsit lehetne hangosabb.
Aki CC és valamelyik prestigio között vacillál az gondoljon az üzemidőre! Pro duo-m van és ez is gyorsan lemerül (kb 3 óra) netezés mellett, akkor egy full hd felbontású, kisebb akkumulátoros gép meddig bírhatja? Sztem nem sokáig.
Nem túl vicces egy fél méteres töltőkábellel a konnektor mellett kuporogni, és még az akkunak sem tesz jót. -
Redneck
nagyúr
válasz
VMatteo #2229 üzenetére
Attól még a hardver nem változott. A CC jó pár szutykot forgalmazott még egy-két hónapja, ki kellett szórni a készleteket. Nem gondolom hogy olyan orbitális különbség lenne a felhasználói élményben de tényleg passzolok.
Nézd ha neked a megjelenési dátum fontos akkor vedd meg az 1 év garis, kisebb akksis, de nagyobb felbontású (terhelésnél garantáltan lassabb) Concordeot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- 24 Hours of Le Mans
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest