- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SkyLine3000 #1913 üzenetére
nekem megvan január közepe óta.
előtte sem volt különösebb bajom, de mióta feltettem a 4.1 jelly beant, végképp hibátlan és gyors lett a rendszer. személy szerint nekem nagyon jó vétel volt, és csak azért árulom, mert telefont kellett vennem. -
válasz
=Mentor= #1231 üzenetére
fú, te nagy szakértő lehetsz ebben a root dologban.
nem cseréltem firmware-t, csak rootoltam.
ha a root ezt okozza, akkor ez a root eljárás szar, nem magával a root tényével van probléma.az összes androidos cuccom rootolva volt eddig, mindegyik csak jobb és használhatóbb lett tőle. az már más kérdés, hogy ez meg az alap android fogyatéka, de az meg nem ennek a beszélgetésnek a témája.
edit: látom finomítottál, így már van is értelme annak amit írtál.
-
szevasztok!
köszi a visszajelzéseket wifi ügyben.
meg kell követnem, a wifi probléma router probléma volt, a tegnapi áramszünet összezavarta a fejét.
más problémám is akadt vele, úgyhogy újraindítottam, azóta nincs baj a wifivel sem. -
na nekem is megjött a pro duo, tapasztalatok 1,5 nap után:
- 1 pixel, 1 subpixel hiba (nem cseréltetem miatta, engem nem zavar, ellenben az igen, hogy majd hoznak 1 hónap múlva még egyet, amin lesz 4.)
- a kijelző rendben, tényleg minden szögből olvasható, ellenben nagyon tükröződik.
- az ereje megvan, tényleg röccenés nékül teszi a dolgát, az appok is pár mp alatt települnek.
- a wifi vevője szánalom gyenge, ott ahol a laptopom full, a telefonom majdnem full értéket mutat, ez simán elveszti a jelet, sőt, nem is tud visszakapcsolódni.
- az árához képest tényleg szépen összerakott szerkezet, igényes a bőr tok is.ez az első tabletem, úgyhogy a használhatósága napi gyakorlatban (főleg ezzel a wifi-vel) még kétséges számomra, de majd meglátjuk.
-
akit a root érdekelne:
a 2012-es xperiak rootolásához csinálták ezt a toolt, ami a beépített backup&restore alkalmazást használja.
az első hsz-ben, a confimed devices szekcióban ott a Prestigio MultiPad PMP5197D 9.7 ULTRA, ami nyilván nem ez a készülék, de lehet hogy egy próbát megér, és ha működik, akkor nem kell a kínaival tökölni.
nekem nincs még meg a gépem, ezért nem tudom kipróbálni, de szerintem kárt nem tud csinálni, max nem sikerül.
aki esetleg tett egy próbát, az légy szíves írjon ide egy sort az eredménnyel.
figyelem: van benne egy normál és speciális mód, elvileg utóbbi legyalulja a személyes adatokat, úgyhogy ezzel óvatosan.
aki a fenti készüléket rootolta, az a normál móddal is boldogult, szóval szerintem érdemes először azzal próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest